Δίδυμοι 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Δίδυμε, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2020 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Δίδυμοι 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Αν και ο Δίας πήρε τα βουνά για να συναντήσει τους άλλους δύο βαρύμαγκες, μην πτοείσαι, αφού μέχρι τον Ιούνιο θα εξακολουθήσει να σου φουσκώνει τα μυαλά και να κάνει να νοιώθεις πρίγκιπας σε άσπρο άλογο κι ας είναι και κουτσό. Για μετά βέβαια το συζητάμε, αρκεί να το κλείσεις κάποια στιγμή αυτό το ρημάδι, που βουΐζει συνέχεια. Ευτυχώς που υπάρχει και το facebook, που είναι όλες τις ώρες ανοικτό αλλά ποτέ δεν ξέρεις.. Με το που θα πατήσει ο Κρόνος στον Υδροχόο μπορεί να κλείσει κι αυτό. Μα τι, επιστροφή στην εποχή του τηλέγραφου; Ε, όσο να ‘ναι κάποια προβληματάκια στις επικοινωνίες σου θα υπάρξουν, ανάθεμα τον διαστημικό καιρό και τα τερτίπια του.

Μέχρι τον Ιούνιο βέβαια, θα συνεχίσει κι ο Άρης να σε ταράζει στις φάπες, αλλά από εκεί και ύστερα πάντα θα βρίσκεις τρόπους να ξεγλιστράς και να την τρώει ο από πίσω. Νταξ', είσαι Βέγγος αλλά μην γίνεις και Τζανετάκος.

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

Επιπλέον, το 2020 θα έχει κάτι από την ψεύτικη αίγλη της προηγούμενης χρονιάς, αφού η Ποσειδωνάρα σε ακολουθεί πιστά και οι κοντρίτσες σας για το ποιος θα πει τα πιο ευφάνταστα ψέματα συνεχίζονται ανελλιπώς. Όχι και να σου κλέψουν την δόξα τα media, εσύ τα έκτισες αυτά τα μαγαζιά κι όποιος θέλει να κάνει «κόπι πάστε», εσένα πρέπει να ρωτάει πρώτα, τον άρχοντα της αντιγραφής.

Το κακό όμως είναι ότι έχεις να κουλαντρίσεις και τα τερτίπια των εκλείψεων που επισκέπτονται συχνά πυκνά, εσένα και τον γείτονά σου τον Καρκίνο, με πρόθεση να σου αλλάξουν τον αδόξαστο στα οικονομικά. Κι άντε πάλι να βρίσκεις πατέντες για να φορτώσεις στον κόκορα τα έξοδα και τα χρέη σου. Όμως αν αγαπά ο Θεός τον νοικοκύρη, αγαπά και τον κλέφτη, μπορείς λοιπόν να ελπίζεις βάσιμα πως θα την σκαπουλάρεις κι αν αρχίσουν να καταφτάνουν τα ραβασάκια από την εφορία ή τις τράπεζες, σιγά μην ιδρώσει το αφτάκι σου. Παραλήπτης άγνωστος, να επιστραφεί παρακαλώ…

Μην μου αρχίσεις όμως τα μεγαλεπήβολα επενδυτικά σχέδια και πέσεις στα νύχια τοκογλύφων (νόμιμων ή παράνομων το ίδιο είναι). Η καντίνα των πτωχών στο καζίνο του Ελληνικού και το μπουγατσάδικο στο μετρό της Θεσσαλονίκης μπορούν να περιμένουν, αφού τα υδροπλάνα στα Τρίκαλα θα έχουν πολύ καλύτερη τύχη.

Παίξε καλύτερα… Μονόπολη και βέβαια μην δανείσεις ούτε στον άλλο σου εαυτό.

«Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους», λέει η παροιμία και δεν είναι ώρα για εμφύλιους.

Όσο για τα ερωτικά σου θα κάνουν τις πενήντα αποχρώσεις του γκρι να κοκκινίσουν από ντροπή. Ένα σου λέω μόνο: Η Αφρούλα ανάδρομη στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με Άρη και Ποσειδώνα, όπερ σημαίνει πιτσικουλιές παντός καιρού, με νυν, πρώην και επόμενους, πραγματικούς και φανταστικούς. Τι είναι οι πιτσικουλιές; Ξέρεις εσύ κι αν δεν ξέρεις, ψάξε στον φίλο σου τον κύριο Διαδύκτιο. Είναι βέβαια και οι δύο εκλείψεις του Ιουνίου και του Δεκεμβρίου που φορτώνουν τριπλοτετραπλά σχήματα, εντελώς αντιρατσιστικά είναι η αλήθεια αφού δεν έχουν σημασία, ούτε οι φυλές ούτε τα φύλα. Έτσι για να είσαι και politically correct, αλλά μην το πάρεις τοις μετρητοίς αυτό το τελευταίο και μου ανακατευτείς με κόμματα και τα τοιαύτα, γιατί θα πάρεις πάλι το Υπουργείο… καρπαζιάς.

Διάβασε επίσης: Εκλείψεις 2020: Πότε έχουμε Ηλιακή και πότε Σεληνιακή Έκλειψη;

Πανσέληνος 2020: Μάθε, από τώρα, πότε γίνεται και ποια ζώδια επηρεάζει!

Νέα Σελήνη 2020: Μάθε, από τώρα, πότε γίνεται και ποια ζώδια επηρεάζει!

Ανάδρομοι πλανήτες 2020: Πότε έχει ανάδρομο Ερμή, Αφροδίτη και Άρη;

Ποιος είναι ο πιο τυχερός μήνας του ζωδίου σου για το 2020;

Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του 2020!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved