Ταύρος 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ταύρε, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2020 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ταύρος 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Σε έπρηξαν πια όλοι αυτοί οι αστρολόγοι με τις καλοπροαίρετες -λέει- συμβουλές τους. Άλλαξε και πάλι άλλαξε, τι το κάναμε εδώ πέρα, πουκαμισάδικο, καμαρίνι και τσίρκουλο; Αλλά τι τα θες, τσιράκια του Ουρανού δεν είναι τα πουλάκια μου; Να πάνε όμως και να τα πουν στους "φελούς", όχι σε σένα, που είσαι αξία μεγατόνων. Τώρα μάλιστα που οσονούπω έρχεται και η Κρονάρα στον Υδροχόο για να συμμαζέψει το χάος, οι ουρανοί θα γίνουν κατά δικοί σου κι αυτοί που τόλμησαν να σε ενοχλήσουν και στραβοκατάπινες, θα βρουν επιτέλους τον μάστορά τους. Down to the earth ξανά κι ας είναι και απότομη η προσγείωση!

Βέβαια αυτό το αναρχικό σκουλήκι δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη και σίγουρα θα συνεχίσει να σε παρενοχλεί, με ανατροπές, ξαφνικούς αποχωρισμούς και εξυπνακίστικες ερωτήσεις του τύπου «τι ζυγίζει περισσότερο ένα κιλό σίδερο ή ένα κιλό βαμβάκι; Μμμ… για χαζόταυρο σε πέρασε; Και δεν ξέρει ότι ο Δίας στον Αιγόκερω θα σε κάνει προφέσορα με μάτσο τα πτυχία; Αλλά τι να πει ο ανόητος, μόνον τις καταθέσεις σου μην πειράξει, εσύ όμως δεν ξέρεις ότι αυτό που φοβάσαι περισσότερο, αυτό παθαίνεις;

ΕΡΩΤΑΣ & ΧΡΗΜΑ: ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ 2019; ΜΑΘΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Να είναι καλά πάντως ο Αρούκος κι η Αφροδιτούλα που από την άνοιξη και μετά θα σε κάνουν sex symbol και τούρμπο στο κρεβάτι κι όποιου του βαστάει ας έρθει να παραβγείτε. Τσίγκινο σωβρακάκι θα χρειαστεί κι είναι θέμα το αν θα την γλιτώσει και με αυτό.

Ωστόσο, βλέπω πως πολύ συγγενολόι έχεις μαζέψει γύρω σου και ήρθε η ώρα να αραιώνει. Γιατί δεν σε κανακεύουν από αγάπη, να σου φάνε τα σπίτια και τα κτήματα θέλουν και να σε αφήσουν θεονήστικο, συμμαχώντας με τις εκλείψεις. Μόνο η Ηλιακή στις 21/6 και η Σεληνιακή στις 30/11 είναι της προκοπής και μπορεί να δεις ηλίου πρόσωπο και να σταυρώσεις κανα φραγκάκι. Οι άλλες τέσσερις, ούτε θες να τις ξέρεις, ειδικά αυτήν την Σεληνιακή στις 5/6, που θα βγάλει στην γύρα τους εντιμότατους απατεώνες. Αλλά κι η άλλη η Ηλιακή στις 14/12 δεν πάει πίσω, φτυστή είναι με τον λήσταρχο Νταβέλη.

Προδομένα όνειρα; Βρε ξουτ παλιοβρούτοι! Στον εισαγγελέα να πάνε και στην στενή, να μετράνε τους καημούς και τους αναστεναγμούς. Να ‘χεις κι εσύ τον νου σου όμως στους άτιμους προδότες, μήπως σου κάνουν καμία στραβή και βρεθείς τυλιγμένος σε μια κόλλα χαρτί. Να ‘τανε λαδόκολλα τουλάχιστον, με αχνιστό κεμπάπ θα τους το συγχωρούσες.

Από την άλλη, αν παραφάς, μπορεί να έχεις ντράβαλα και φουσκώματα, και δεν είναι η ώρα για τέτοια, αφού η υγεία σου είναι ευαίσθητη και το ξεμάτιασμα δεν αρκεί. Κι αν αρχίσεις να παίρνεις σβάρνα τους γιατρούς, θα σε πάρουν κι αυτοί σαν τον Νικήτα Πλατή στην ταινία «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης». Εγχείρηση πάνω από τα ρούχα, με σουγιά. Μη δούνε γερό σκαρί, αμέσως να αρχίσουν τα πειράματα.

Διάβασε επίσης: Εκλείψεις 2020: Πότε έχουμε Ηλιακή και πότε Σεληνιακή Έκλειψη;

Πανσέληνος 2020: Μάθε, από τώρα, πότε γίνεται και ποια ζώδια επηρεάζει!

Νέα Σελήνη 2020: Μάθε, από τώρα, πότε γίνεται και ποια ζώδια επηρεάζει!

Ανάδρομοι πλανήτες 2020: Πότε έχει ανάδρομο Ερμή, Αφροδίτη και Άρη;

Ποιος είναι ο πιο τυχερός μήνας του ζωδίου σου για το 2020;

Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του 2020!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved