Αυτά τα 4 ζώδια είναι πολύ πιθανό να αποκτήσουν παιδάκι το 2020

Όλα δείχνουν ότι θα (ξανά) γίνουν γονείς!

Αυτά τα 4 ζώδια είναι πολύ πιθανό να αποκτήσουν παιδάκι το 2020

Μήπως ανάμεσα στις ευχές σου για το 2020 είναι να αποκτήσεις κι ένα παιδάκι; Όλες οι πλανητικές ενδείξεις είναι θετικές στην αύξηση της οικογένειας κατά ένα μέλος για αυτά τα 4 ζώδια! Διάβασε παρακάτω αν την καινούργια χρονιά θα γίνεις ή θα ξαναγίνεις μανούλα ή πατέρας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ως ζώδιο της... μάνας γης, είσαι από τη φύση άτομο που θέλει να φροντίζει, να περιποιείται και να παρέχει τα απαραίτητα για τους ανθρώπους που αγαπά. Φέτος, με τον Δία στον 5ο οίκο σου είναι πολύ πιθανή μια εγκυμοσύνη. Άλλωστε ποιο είναι το μεγαλύτερο δημιούργημα ενός ανθρώπου, πέρα από το να φέρνει στον κόσμο ένα παιδί;

ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας, μπαίνοντας στον 4ο ηλιακό σου οίκο, θα σου αυξήσει κατά πολύ την ανάγκη να αποκτήσεις ένα δικό σου σπίτι ή χώρο ή να μεγαλώσεις την οικογένειά σου. Αυτό, βέβαια, ισχύει αν είσαι ήδη... αποκατεστημένος/η, δηλαδή συμβιώνεις με τον καλό ή την καλή σου. Αλλά αν δεν είσαι, θα είναι ένα κίνητρο για να βρεις ή να επιλέξεις σωστά τον άνθρωπο με τον οποίο θέλεις να μοιραστείς αυτό το θαύμα της ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας στο ζώδιό σου σε ενθαρρύνει να αναπτυχθείς και να επεκταθείς κι αυτό δε σημαίνει ότι θέλει να πάρεις... κιλά, αλλά περισσότερο τείνει στο "αυξάνεστε και πληθύνεστε και κατακυριεύσατε τη γη", οπότε είναι πολύ πιθανό το να βάλεις ως στόχο τη δημιουργίας οικογένειας ή να προσθέσεις ένα ακόμα μέλος στην υπάρχουσα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν σκέφτεσαι να αποκτήσεις ένα παιδάκι ή να κάνεις ένα ακόμα, σίγουρα αυτή είναι η ιδανική χρονιά. Δεν είναι μόνο το ότι οι πλανητικές συνθήκες σε ευνοούν, αλλά και το ότι πια νιώθεις πιο σίγουρος/η και έτοιμος/η να αποδεχτείς τις αλλαγές που φέρνει ένα μωρό στη ζωή ενός ζευγαριού και να απολαύσεις όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης, μέχρι να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου.

Σε γενικές γραμμές, το 2020 επιφυλάσσει αρκετές θετικές εκπλήξεις και γεγονότα. Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Διάβασε επίσης: Η ερωτική ζωή αυτών των 5 ζωδίων θα απογειωθεί το 2020!

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε είναι η τυχερή σου χρονιά το 2020;

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2020!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved