Ετήσιες Κινέζικης αστρολογίας 2019: Το Έτος του Χοίρου της Γης

Ετήσιες Προβλέψεις Κινέζικης Αστρολογίας για τη Χρονιά του Χοίρου

Ετήσιες Κινέζικης αστρολογίας 2019: Το Έτος του Χοίρου της Γης

Η Κινέζικη πρωτοχρονιά με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, η οποία γίνεται στις 5/2, όπου και επίσημα μπαίνουμε στη χρονιά του Χοίρου της Γης.

Το Έτος του Χοίρου φέρνει τύχη και ευκαιρίες

Ο Χοίρος είναι το 12 ζώδιο του Κινέζικου Ζωδιακού και ανήκεις σε αυτό αν γεννήθηκες τις συγκεκριμένες χρονιές: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019.

Σύμφωνα με την κινεζική αστρολογία, το 2019 φέρνει ευκαιρίες για να κερδίσεις χρήματα και να κάνεις καλές επενδύσεις! Επίσης θα είναι γεμάτο χαρά, θα δημιουργηθούν πολλές νέες φιλίες, αλλά και έρωτες για τα περισσότερα ζώδια. Γενικά, είναι μια ευοίωνη χρονιά γιατί ο Χοίρος φέρνει επιτυχία σε αρκετούς τομείς της ζωής μας.

Βρες τι ζώδιο και στοιχείο είσαι στην Κινέζικη αστρολογία

Μια γρήγορη ματιά στο πώς θα είναι για το κάθε ζώδιο το 2019

Ποντικός - Ένας χρόνος γεμάτος ευτυχία και ευημερία!

Βούβαλος – Είναι μια καλή χρονιά για σένα, γεμάτη ευκαιρίες για να κερδίσεις χρήματα.

Τίγρη – Είσαι αρκετά δυνατός και ανεξάρτητος και συνηθίζεις να κάνεις ό, τι σου αρέσει. Αυτή τη Χρονιά θα πρέπει να μάθεις ως ένα βαθμό να συμβιβάζεσαι.

Λαγός – Μια εξαιρετική χρονιά σε περιμένει! Αν είσαι λιγότερο επιφυλακτικός απ’ ό,τι συνήθως, θα έρθεις πιο κοντά σε αρκετούς ανθρώπους και θα κάνεις νέους φίλους.

Δράκος - Εσένα η Χρονιά του Χοίρου θα σε αναγκάσει να επανεξετάσεις πολλά ζητήματά σου.

Φίδι - Φέτος θα πρέπει να είσαι μαχητικός και επίμονος!

Άλογο - Η χρονιά Χοίρου θα σου φέρει μεγαλύτερη εύνοια απ’ ό,τι η περσινή του Σκύλου.

Κατσίκα – Φέτος θα εκπληρωθούν πολλές από τις φιλοδοξίες σου.

Πίθηκος – Η τύχη φέτος είναι στο πλευρό σου!

Πετεινός - Φέτος δώσε προσοχή στην ποιότητα και όχι την ποσότητα των σχέσεών σου, αν θέλεις πραγματικά κάτι να καταφέρεις.

Σκύλος - Αυτό το έτος να βασίζεσαι μόνο στον εαυτό σου για να πετύχεις.

Χοίρος – Φέτος είναι η χρονιά σου. Ξεκίνησε, θέτοντας τις προτεραιότητές σου και οργανώσου. Μόλις τις βάλεις μπροστά, θα αρχίσεις να βλέπεις αποτελέσματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Όσον αφορά στα επαγγελματικά, Ποντικός, Βούβαλος, Λαγός και Κατσίκα είστε οι πλέον ευνοημένοι. Θα σας δοθούν κίνητρα, θα επωφεληθείτε από κάθε ευκαιρία και θα θέσετε τους στόχους σας όσο το δυνατόν ψηλότερα. Οι προσπάθειές σας θα ευοδωθούν, ενώ θα έχετε την τύχη στο πλευρό τους από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο. Στις αρχές του φθινοπώρου και προς το τέλος του 2019, θα πρέπει να εργαστείτε σκληρότερα, σε περίπτωση που δεν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά συνεργάζεστε και με άλλα άτομα.

Τίγρη, Άλογο, Πίθηκε και Χοίρε προς τα τέλη Φεβρουαρίου και όλο τον Μάρτιο ρίξτε λίγο τους ρυθμούς σας γιατί κινδυνεύετε από εξάντληση. Από τον Οκτώβριο έως τον Νοέμβριο όμως θα καταφέρετε όλους τους στόχους σας. Μάλιστα, θα διασφαλίσετε τις ισορροπίες στο χώρο της εργασίας σας, θα βελτιώσετε τη σχέση σας με συνεργάτες, συναδέλφους ή υπαλλήλους και πιθανόν να υπάρξει και αύξηση στα οικονομικά σας.

Από την άποψη των επαγγελματικών, το 2019 πρόκειται θα είναι αρκετά ενδιαφέρον για σένα Δράκε, Φίδι, Πετεινέ και Σκύλε. Η φιλοδοξία σου θα μεγαλώσει, οπότε θα σταματήσεις να κρατάς δευτερεύοντα ρόλο και θα τολμήσεις να βγεις στο προσκήνιο. Οι προσπάθειές σου θα ευοδωθούν από την αρχή του Έτους του Χοίρου. Λίγες καθυστερήσεις και εμπόδια είναι πιθανά προς το τέλος του 2019, αλλά στο σύνολό της η χρονιά θα είναι θετική.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Ο έρωτας κι η ευτυχία περιμένει Ποντικό, Χοίρο, Λαγό και Σκύλο. Αν είστε παντρεμένοι, η αγάπη αλλά και το πάθος θα μεγαλώσει κι ο/η σύντροφός σας θα είναι πολύ χαρούμενος. Αν είστε ελεύθεροι, οι προτάσεις για ραντεβού θα αυξηθούν και πολύ πιθανό κάποιο από αυτά να καταλήξει σε σχέση.

Το πρώτο τρίμηνο του 2019 είναι πολύ ευοίωνο για Φίδια, Βούβαλους, Τίγρεις και Πιθήκους που είναι σε σχέση ή γάμο. Αν μάλιστα οι τελευταίοι μήνες της προηγούμενης χρονιάς έφεραν δυσκολίες που σκιάσανε την ευτυχία σας, τώρα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και θα αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη και η αγάπη στη σχέση σας. Προσοχή όμως γιατί κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου μπορεί να υπάρξει ένας μεγάλος πειρασμός και να ενδώσετε. Αν είστε μόνοι, το 2019 θα είναι μια πολύ ήρεμη χρονιά. Μόνο προς το τέλος του έτους, από τον Νοέμβριο και μετά, θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία.

Για σας τους Δράκους, Πετεινούς, Κατσίκες και Άλογα που είστε παντρεμένοι ή σε σχέση, το 2019 μπορεί να είναι αρκετά θυελλώδες, ειδικά αν η κοινή σας ζωή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Θα είναι συχνές οι διαμάχες με τον ή την σύντροφο και κινδυνεύετε να σπαταλήσετε εκεί την ενέργειά σας αντί να βρείτε τρόπο να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Αν είστε ελεύθεροι, έχετε περισσότερη τύχη και μάλιστα προς το τέλος του καλοκαιριού ή κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου θα κάνετε έρθετε πολύ κοντά με ένα πρόσωπο.

Σε ποιον τομέα της ζωής του θα έχει τύχη το κάθε ζώδιο

Άλογα, Βούβαλοι, Δράκοι και Χοίροι, εκτός από καλή υγεία και φυσική κατάσταση, θα έχουν εύνοια στα ερωτικά και τα επαγγελματικά τους.

Φίδια, Ποντικοί, Βούβαλοι και Λαγοί, θα καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Επίσης, θα έχετε τύχη στον έρωτα και στο γάμο. Ιδανική είναι η χρονιά για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να κάνετε παιδί.

Πίθηκοι, Πετεινοί, Κατσίκες και Τίγρεις ενδεχομένως να πάρετε μια προαγωγή ή αύξηση. υψηλότερους μισθούς κατά τη διάρκεια αυτού του έτους.

★ Τι δείχνουν τα Άστρα για το 2019; Μάθε τα πάντα ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved