Ιχθύ, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2019 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Διάβασε τη διαφορετική πρόβλεψη του ζωδίου σου για το 2019!

Ιχθύ, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2019 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Με πολύ χιούμορ και διάθεση για πλάκα, σας παρουσιάζουμε τις προβλέψεις για το 2019. Πατάνε πάνω σε πραγματικά αστρολογικά δεδομένα, αλλά τις… σχολάζουμε, τις κόβουμε και τις ράβουμε, στα μέτρα και την λογική, του κάθε ζωδίου!

Ας δούμε την πρόβλεψη του Ιχθύ...

IXTHEIS 200x200 silver

Ψάχνεστε να δείτε τι μπορεί να σας κρύβει το 20199;;; Θα σας πω ευθύς αμέσως!

Ξεκινώντας το 2019, μας κάνει δωράκι δυο εκλείψεις, μια Ηλίου μια Σελήνης, μια στον Λέοντα και μια στον Αιγόκερω, έτσι, για να μοιράσει καλά τα χαρτιά. Και τι μέλει να σας συμβεί; Καλά, μην φανταστείτε κι εσείς ότι θα σκούξετε στο κλάμα, λίγο απλά μπορεί να ψαχτείτε με τους φίλους σας για να δείτε ποιος μένει και ποιος φεύγει κι ίσως ξεφορτωθείτε και κανένα αμόρε που δεν σας ταιριάζει και πολύ.

Εκεί που όμως θα δώσετε ρέστα, είναι με τον ανάδρομο Ερμή που θα πιάσει να βολοδέρνει στο ζωδιάκι σας, κατά Μάρτιο μεριά (και πάνω στα γενεθλιάκια σας, ο μίζερος!). Μια ασυνδετότητα με το περιβάλλον θα την πάθετε, αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν βλέπω να σας κοστίζει και πολύ.

Εκεί που θα χρειαστεί να δώσετε βάση, είναι όταν τον ίδιο μήνα, περάσει ο Ουρανός, από τον Κριό, στον Ταύρο. Με τις υγείες μας, και με τις δικές σας! Για να σας καθησυχάσω, να σας πω ότι μάλλον σε καλό θα σας βγει εσάς ο Ουρανός στον αργό και ράθυμο Ταύρο. Σιγά-σιγά, θα πιάσετε τον εαυτό σας να κάνει σκέψεις, οι σκέψεις θα σας οδηγούν σε αποφάσεις κι έτσι, αργά, αλλά σταθερά, θα ξεκινήσει μια καινούργια περίοδος στην ζωή σας. Όχι, αυτό, δεν θα συμβεί από την μια ημέρα στην άλλη, αλλά να μου το θυμηθείτε ότι αυτή η αλλαγή στον τρόπο που επεξεργάζεστε τα πράγματα, θα σας κάνει να αλλάξετε και συνήθειες και πράξεις! Όλε!

Στο μεταξύ, να μην ξεχάσω και να σας πω για τον Δία (ο οποίος είναι και συγκυβερνήτης σας, το ξέρετε, έτσι;;;!!!). Καλά μαντάτα σας φέρνει, έστω κι αν λάμπει από το ζώδιο του Τοξότη. Βρε μην σκάτε! Είναι απίστευτα καλό που βρίσκεται στον Τοξότη! Θα σας δώσει αβάντες στα επαγγελματικά σας, εύνοια, τύχη! Κι αν δεν σας πολυνοιάζει αυτός ο τομέας, τότε να σας πω ότι θα φανείτε πολύ προς τα έξω, θα κάνετε εντύπωση, κεφάλια θα στραφούν προς το μέρος σας για να σας θαυμάσουν, θα αποκτήσετε «φήμη», είτε την επιδιώκετε, είτε όχι! Για να μην σας πω και το άλλο: ίσως είστε από τους τυχερούς/έ, που κάποιος πολύ καλός γάμος, θα σας απογειώσει κυριολεκτικά!

Α! να μην ξεχάσω να σας πω και για κάτι ανάδρομους Ερμήδες, κατά τον Ιούλιο και τον Νοέμβριο. Ο πρώτος θα ξεκινήσει από τον Λέοντα για να φτάσει με όπισθεν μέχρι τον Καρκίνο και ο δεύτερος θα είναι στον Σκορπιό. Τι να προσέξετε; Θεματάκια οικογένειας, λάθος φλερτάκια και τέλος μπορεί κατά Νοέμβριο μεριά να σκεφτείτε και να πράξετε πραγματάκια, τελείως παράδοξα για τα δικά σας δεδομένα, αλλά από κάτι τέτοια κουλά, μπορεί και να περάσετε όνειρο!

Εκλείψεις θα έχουμε και τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο. Ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως τρώνε γκολ, αλλά για να μην φάτε κι εσείς κανένα, κοιτάξτε κατά Ιούλιο μεριά να μην παρασυρθείτε από ψευτο-έρωτες, ενώ παράλληλα, φροντίστε να κρατάτε τους φίλους κοντά, αλλά και να τους τσεκάρετε κιόλας, μην σας δαγκώσει κανένας και μου πικραθείτε. Αυτό το τελευταίο, κρατήστε το, γιατί ένα ξεκθαρισματάκι, προβλέπω να γίνεται. Μην χολώνεστε όμως!

Έτσι θα ρολάρει το 2019. Με τα ωραία του και με τα σημεία που θέλουν προσοχή. Να θυμάστε ένα πράγμα: δεν επηρεάζεστε άμεσα από κάτι, ενώ αντίθετα, είστε από τα ζώδια που θα την περάσουν την χρονιά, με θετικό πρόσημο! Φροντίστε λοιπόν, να αξιοποιήστε τις ευκαιρίες (π.χ. τον Ουρανό στον Ταύρο που θα σας οδηγήσει με γλυκό τρόπο να γίνετε πιο πρακτικοί/ές) και αποφύγετε τα εμπόδια (π.χ. τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας, τον Μάρτιο)!

Διαβάστε επίσης:

NEW YEAR’S RESOLUTIONS 2019: Ποια υπόσχεση δίνουν τα ζώδια για τη Νέα Χρονιά;

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

2019: Αυτές είναι οι τυχερές ημερομηνίες όλης της χρονιάς!

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved