Αιγόκερε, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2019 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Διάβασε τη διαφορετική πρόβλεψη του ζωδίου για το 2019!

Αιγόκερε, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2019 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Με πολύ χιούμορ και διάθεση για πλάκα, σας παρουσιάζουμε τις προβλέψεις για το 2019. Πατάνε πάνω σε πραγματικά αστρολογικά δεδομένα, αλλά τις… σχολάζουμε, τις κόβουμε και τις ράβουμε, στα μέτρα και την λογική, του κάθε ζωδίου!

Ας δούμε την πρόβλεψη του Αιγόκερω...

AIGOKEROS 200x200 fouksia

Νιώθετε πιο ισχυροί από ποτέ; Αισθάνεστε πως ότι κι αν συμβεί, εσείς θα καταφέρετε όχι απλά να επιβιώσετε, αλλά και να την βγείτε από πάνω, νικητές; Εκνευρίζεστε πλέον με τα μικρά και τα ασήμαντα και μερικές φορές, άνετα θα κόβατε μερικά κεφάλια, για να πάψουν να μιλάνε και να εκφράζουν χαζές απόψεις;

Δεν έχετε πάθει τίποτα, έναν Κρονοπλούτωνα έχετε σε οξεία μορφή, αφού και οι δυο τους (Κρόνος και Πλούτωνας), βαράνε μαστίγιο από το ζώδιο σας! Τίποτα το καινούργιο θα μου πείτε και μάλιστα, όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο εύκολα τους διαχειρίζεστε και ξέρετε πλέον τα κουμπιά τους.

Βέβαια, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, έναν τρόμο τον σκορπάτε, όπου βρεθείτε κι όπου σταθείτε, αλλά μάλλον δεν χαμπαριάζετε και πολλά, έτσι; Επίσης, οφείλω να ομολογήσω ότι το δίδυμο που προανέφερα, σας ανάγκασε να δείτε τα πράγματα αλλιώς και να κόψετε… περιττά πρόσωπα και καταστάσεις από την ζωή σας. Μπορεί αρχικά να σας φάνηκε ξινό το κέρασμα, αλλά στην πορεία (και το 2019), θα δείτε ότι μάλλον εσείς επωφελείστε, θεριεύετε, γυαλίζει μεν το μάτι σας και κόβει η γλώσσα σας, αλλά είστε στο πιο ωφέλιμο (για εσάς) κομμάτι της ζωής σας.

Κι αν ο Κρονοπλούτωνας νιώθετε ότι σας στενεύει, να σας πω ότι μπορεί σε προσωπικό επίπεδο να σας τον έσφιξε τον κορσέ λίιιιιιγο περισσότερο από όσο θα σας βόλευε, αλλά στα συναισθηματικά σας, μπορεί να σας ξημερώσει μια ωραία ημέρα!

Οκ, δεν θα είναι σπαρμένη με ρόδα και πασπαλισμένη με άχνη, αλλά όταν θα βρείτε το σωστό πρόσωπο, θα είναι ακριβώς αυτό: το ΣΩΣΤΟ! Μεγάλο πράγμα και δεν θα θελήσετε να το ανταλλάξετε μήτε με 10 ευκολοχώνευτους έρωτες!

Σας έχω και συνέχεια! Τον Μάρτη μεριά, ο Ουρανός, λέει επιτέλους να περάσει από τον Κριό, στον Ταύρο! Χαμογελάστε, έρωτα σας ξημερώνει αυτή η αλλαγή! Έρωτα που θα συμβεί σχεδόν ξαφνικό-αργά-αργά, κι αν ότι έγραψα δεν σας βγάζει νόημα να εξηγηθώ αμέσως: είναι εκείνος ο έρωτας που συμβαίνει σιγά σιγά, με πρόσωπο που αρχικά τρώει άκυρο, ή δεν σας κάνει κούκου, αλλά μια ωραία πρωία, σηκώνεσαι από το κρεβάτι και νιώθεις ερωτευμένη/ος κι απορείς αν είσαι στα συγκαλά σου! Έτσι ωραία θα εξηγηθεί ο φίλος σας ο Ταύρος, που παίρνει τον Ουρανό παραμάσχαλα και τον πάει βόλτα.

Εκεί που θα ξενερώσετε και το ξέρω, είναι με τις παλιο-εκλείψεις. Δυο γίνονται στο ζώδιό σας (τον Ιανουάριο και τον Δεκέμβριο) και μια στον κολλητό σας (λέμε τώρα), τον Καρκίνο (τον Ιούλιο). Ψέματα δεν θα σας πω, μια φρίκη θα την φάτε και θα ψαχτείτε. Για καλό όμως. Όπως συμβαίνει με κάθε έκλειψη που γίνεται στο ζώδιο σας, έτσι και τώρα, θα κάνετε γερές ανακατατάξεις και θα δώσετε λύσεις σε προβλήματα που δεν ξέρατε καν ότι υπήρχαν!

Όσον αφορά την έκλειψη στον Καρκίνο, ε, εκεί δεν είναι δύσκολο να μαντέψετε τι θα γίνει…. Της κακομοίρας! Θα αναστενάξει το έτερο ήμισυ κι αν δεν έχετε, όλοι όσοι έχουν την σαφή ατυχία, να βρίσκονται δίπλα σας και απόσταση βολής από το χεράκι σας! Όμως με αυτή την έκλειψη μπορεί να γεννηθεί κι ένας ολοκαίνουργιος έρωτας (με γειά σας και καλοφόρετος!). Χλίδα λέμε!

Επειδή ο Δίας θα είναι στον Τοξότη μέχρι τον Δεκέμβριο, θα έχετε μια σημαντική βοήθεια την οποία δεν θα πρέπει να ξεχάσετε: η ψυχολογία σας μπορεί να το πάει λίγο τραμπάλα φέτος, αλλά μάλλον στα πάνω σας, θα είστε τον περισσότερο καιρό!

Τον Δεκέμβριο όμως… θα πάρετε το αίμα σας πίσω! Μπαίνει με δόξα και τιμή ο Δίας στο ζώδιο σας κι εκεί ξεκινάνε τα όργανα! Ε, ρε τι έχει να γίνει! Ένα χαρμάνι με την τύχη σας την καλή, να μην ξέρετε τι να πιάσετε και τι να αφήσετε!

Αλλά όταν έρθει η ώρα, θα σας πω περισσότερα! Καλό 2019 να αρμενίσετε!

Διαβάστε επίσης:

NEW YEAR’S RESOLUTIONS 2019: Ποια υπόσχεση δίνουν τα ζώδια για τη Νέα Χρονιά;

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

2019: Αυτές είναι οι τυχερές ημερομηνίες όλης της χρονιάς!

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved