Τοξότη, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2019 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Διάβασε τη διαφορετική πρόβλεψη του ζωδίου σου για το 2019!

Τοξότη, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2019 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Με πολύ χιούμορ και διάθεση για πλάκα, σας παρουσιάζουμε τις προβλέψεις για το 2019. Πατάνε πάνω σε πραγματικά αστρολογικά δεδομένα, αλλά τις… σχολάζουμε, τις κόβουμε και τις ράβουμε, στα μέτρα και την λογική, του κάθε ζωδίου!

Ας δούμε την πρόβλεψη του Τοξότη...

TOXOTIS 200x200 kokkino

Με Δία καβάλα στο ζώδιο σας και θέλετε να διαβάσετε και προβλέψεις για το 2019;;;!!!

Are you serious??? Τι υπάρχει που να μην μπορείτε να κάνετε μέσα στο έτος; Ποιος άνθρωπος θα βρεθεί να σας πει «όχι» ή να σας χαλάσει το χατίρι; Ποιο εμπόδιο θα βρεθεί στο δρόμο σας και δεν θα το ισοπεδώσει ο Δίας για να περάσετε με ύφος νικητή από πάνω;;; Και λίγα λέω, αλλά το νόημα το έχετε πιάσει φαντάζομαι. Θα μπορούσα άνετα να κλείσω το κείμενο εδώ και να μην μπω στον κόπο να σας ζαλίσω με…. Λεπτομέρειες! Είστε το πλέον τυχερό κι ευνοημένο ζώδιο, από φύση και από θέση τώρα πια (με τον Δία στο ζώδιο σας!)

Για να μην σας αφήσω όμως με το παράπονο και ψάχνεστε να σας πω κι εσάς την μοίρα σας για το 2019!

Έναν Ουρανό στον Ταύρο, θα μας τον σερβίρει το Σύμπαν γύρω στον Μάρτιο, αλλά μέχρι τότε, θα είναι στον αγαπημένο σας Κριό και θα σας δίνει ωραίες πάσες στα ερωτικά σας! Ξαφνικά κι απότομα μέχρι τον Μάρτιο θα τον παθαίνετε τον έρωτα, αλλά μόλις πατήσει ο Ουρανός το ποδαράκι του στον Ταύρο, το σκηνικό αλλάζει!

Από κει με μετά, θα μπείτε σε άλλη φάση! Θα αρχίσετε να ψάχνεστε λιγάκι στην καθημερινότητα σας. Βρε θα το φέρετε από δω, βρε θα το πάτε από εκεί, να μου το θυμηθείτε, μια αλλαγή στην ρουτίνα σας, θα την κάνετε. Όμως, επιτρέψτε μου να σας ξηγηθώ όμορφα: μιας και μιλάμε για Ταύρο, η όποια αλλαγή είναι να γίνει, θα γίνει μεν, αλλά αργά δε. Και κρατήσετε και κάτι που θα σας γράψω. Οι αλλαγές που φέρνει ο Ταύρος, έρχονται για να μείνουν, κρατάνε πολύ και δύσκολα… αλλάζουν! Αλλά εδώ μιλάμε για κάτι που θα αφορά την καθημερινότητα σας, άρα θεωρώ ότι μάλλον θα αλλάξετε συνήθειες κι ίσως βάλετε και κάποια ασχολία ή χόμπι στην ζωή σας! Καθόλου άσχημα!

Με τους ανάδρομους, πως τα πηγαίνετε γενικά; Γιατί ειδικά μιλώντας, το μενού για το 2019, περιλαμβάνει 3 (ζωή να χουν). Μάρτιος, Ιούλιος και Νοέμβριος, οι μήνες που το πράγμα κι η γλώσσα μπερδεύονται, αλλά από όλους τους ανάδρομους, του Μαρτίου που γίνονται στα Ψάρια να προσέξετε. Γιατί; Μα φυσικά επειδή χωρίς να το καταλάβετε, θα βάλει μπαρουτιές στην οικογενειακή σας ζωή. Προσέξτε το τι λέγεται μπροστά και πίσω από την πλάτη σας, κι όλα καλά θα πάνε!

Εκλείψεις θα πάρετε ή να τις σερβίρω στον Αιγόκερω; Μαντεύω ότι φτύσατε ήδη τον κόρφο σας και ελπίζετε να μην σας πιάσει καμία τους! Η μαύρη αλήθεια είναι όντως ο Αιγόκερως θα πρέπει να τις διαχειριστεί γιατί αρκετές πέφτουν στον άξονα του, ενώ εσείς από την Ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου στον Καρκίνο, μάλλον θα βγείτε κερδισμένοι/ες και θα δείτε την σεξουαλική σας ζωή να απογειώνεται, αφού πρώτα, απομυθοποιήσετε κάποια πρόσωπα και τα πετάξετε μια και καλή από την ζωή σας! Όλε!

Μια συμβουλή θα σας δώσω κλείνοντας. Ο Κρονοπλούτωνας στον Αιγόκερω κι οι εκλείψεις που θα γίνουν στον άξονα του, μπορούν να σας ωφελήσουν, είτε το πιστεύετε, είτε όχι: αν ο Δίας, έχει την τάση να σας σπρώχνει προς την υπερβολή και την… ασυδοσία, οι παραπάνω συνθήκες στον Αιγόκερω, θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τα μπόσικα, τουλάχιστον στα οικονομικά σας! Φροντίστε μόνο, να μην κάνετε επενδύσεις. Μην επενδύσετε χρήματα, απλά διαχειριστείτε τα δικά σας. Δεν θα βγείτε χαμένοι/ες! Σκεφτείτε το!

Καλή χρονιά να έχετε, καλή χρονιά ΘΑ έχετε κι ούλοι, θα σας θαυμάζουν (και θα σας κρυφοζηλεύουν κιόλας, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα!)!

Διαβάστε επίσης:

NEW YEAR’S RESOLUTIONS 2019: Ποια υπόσχεση δίνουν τα ζώδια για τη Νέα Χρονιά;

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

2019: Αυτές είναι οι τυχερές ημερομηνίες όλης της χρονιάς!

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved