Σκορπιέ, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2019 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Διάβασε τη διαφορετική πρόβλεψη του ζωδίου σου για το 2019!

Σκορπιέ, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2019 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Με πολύ χιούμορ και διάθεση για πλάκα, σας παρουσιάζουμε τις προβλέψεις για το 2019. Πατάνε πάνω σε πραγματικά αστρολογικά δεδομένα, αλλά τις… σχολάζουμε, τις κόβουμε και τις ράβουμε, στα μέτρα και την λογική, του κάθε ζωδίου!

Ας δούμε την πρόβλεψη του Σκορπιού...

SKORPIOS 200x200 gold

Τι κι αν ο Δίας σας άφησε χρόνους και πέρασε στον γείτονα σας τον Τοξότη; Εσείς δεν έχετε φόβο!

Και στον Τοξότη που θα είναι, λεφτά θα γεμίσουν οι τσέπες σας κι όχι, δεν θα κερδίσετε το Λόττο, αλλά με τις δικές σας προσπάθειες, το κεντρί και το σπαθί σας, θα σας έρθουν γλυκά λεφτάκια, ως ανταμοιβή των κόπων σας. Μην το γελάτε καθόλου: μια χαρά θα σας κάτσει ο Δίας στον Τοξότη και με τις ευλογίες του, θα γεμίσετε τις τσεπούλες σας.

Δεν είναι μόνο αυτό όμως: και στο σεξάκι, τα πράγματα θα πάνε καλά! Θα έχετε κάτι ωραία τυχερά, που να σας τα λέω! Και δεν θα είναι μόνο από τον Δία που θα αναστενάξετε με περισσή ικανοποίηση, αλλά κι από τον Ουρανό!

Στο μεταξύ, μέχρι τον Μάρτιο, ο Ουρανός θα είναι στον Κριό (και πάλι), αλλά από τον Μάρτιο που μπαίνει στον Ταύρο, ποιο καλό ζωδιάκι, θα δει χαρά στα… ερωτικά του;;; Εσείς βρε! Και τι χαρές! Ξαφνικές, μπαμ και κάτω! Έρωτα θα πάθετε που ναι μεν ξαφνικός θα είναι, αλλά θα έχει έναν αέρα… σταθερότητας, υπεροχής και θα νιώσετε σαν να τον ξέρετε τον άλλο, καιρό τώρα! Οκ, μπορεί να μην σας βγάζω και πολύ νόημα, αλλά όταν με το καλό θα τον πάθετε, θα δείτε!

Ένα πράγμα με φοβίζει μόνο: εκείνη η γλώσσα σας! Δηλαδή όλο το πακετάκι για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, σκέψης και γλώσσας. Το κακό είναι ότι ο Κρονοπολούτωνας θα είναι κατσικωμένος στον Αιγόκερω και δεν λέει να κουνήσει. Σε αυτή την ωραία συνταγή, θα προσθέσω και μια εκλειψούλα στις 6 Γενάρη (με το καλημέρα σας) και μια στις 16-17 Ιουλίου, ε, και για να μην σας αφήσω νηστικούς κι άλλη μια στο τέλος του χρόνου, στις 26 Δεκέμβρη, πάντα στον Αιγόκερω.

Δεν σας το έγραψα για να καταπιείτε την γλώσσα σας, αλλά για να την προσέξετε την ριμάδα. Αντί να σας ανοίξει πόρτες, θα σας κλείσει κανένα σπίτι και θα ψάχνεστε, Μεταξύ αστείου και σοβαρού, δεν είναι για να δοκιμάζουμε τις αντοχές του Αιγόκερου στις εκλείψεις, μήτε των δικών σας ανθρώπων στα ξυράφια που θα μοιράζετε!

Να σας πω; Μην ξεχνάτε ότι έχουμε και κάποιους ανάδρομους Ερμήδες μέσα στο 2019, με έναν από αυτούς τους απαίσιους, να γίνεται στον ζώδιο σας! Μάλιστα κυρίες και κύριοι! Έχει το θράσος, να γίνεται ανάδρομος τον Νοέμβριο στο ζώδιο σας και να σας δένει κόμπο. Τώρα για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους, δε θα σας φέρει μόνο μπερδέματα, αλλά και ξεμπερδέματα. Έτσι δουλεύει η χάρη του: από την μια χάνεις τα αυγά και τα Πασχάλια και από την άλλη, βρίσκεις εκεί που δεν το περιμένεις, πράγματα και ανθρώπους που νόμιζες ότι έχεις χάσει! Ώπα! Νάτα μας! Παλιά γκομενάκια μυρίζομαι!

Όπως και να έχει, τα πράγματα δεν είναι περίπλοκα: θα έχετε τα τυχερά σας μέσα στο έτος και θα έχετε και μερικές στιγμές που θα πρέπει να φιλτράρετε καλά το τι θα πείτε, πριν το πείτε. Απλό! Για να μην αναφερθώ ότι οικονομικά θα πάτε σούπερ!

Καλά να το αρμενίσετε το 2019!

Διαβάστε επίσης:

NEW YEAR’S RESOLUTIONS 2019: Ποια υπόσχεση δίνουν τα ζώδια για τη Νέα Χρονιά;

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

2019: Αυτές είναι οι τυχερές ημερομηνίες όλης της χρονιάς!

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved