Ζυγέ, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2019 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Διάβασε τη διαφορετική πρόβλεψη του ζωδίου σου για το 2019!

Ζυγέ, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2019 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Με πολύ χιούμορ και διάθεση για πλάκα, σας παρουσιάζουμε τις προβλέψεις για το 2019. Πατάνε πάνω σε πραγματικά αστρολογικά δεδομένα, αλλά τις… σχολάζουμε, τις κόβουμε και τις ράβουμε, στα μέτρα και την λογική, του κάθε ζωδίου!

Ας δούμε την πρόβλεψη του Ζυγού...

ZIGOS 200x200 blue

Το 2019 κρατηθείτε από που μπορείτε! Θα συγκλονιστεί ο κόσμος σας ολάκερος! Δεν κάνω πλάκα, μια φορά, έναν Ουρανό στον Κριό, θα σας τον σερβίρει το Σύμπαν μέχρι τον Μάρτιο, για να είναι σίγουρο ότι τον έρωτα τον ξαφνικό, τον παθιασμένο, θα τον βρείτε! Από τον Μάρτιο που ο Ουρανός περνάει στον Ταύρο, τα πράγματα σοβαρεύουν… Λυπάμαι που θα σας το πω αλλά… το κρεβάτι σας θα πάρει φωτιές! Χα! Περιμένατε να διαβάσετε κάτι άσχημο, έτσι;;; Μπααααα! Ο Ταύρος είναι μια χαρά ζώδιο και παρόλο που δεν ταιριάζει στον Ουρανό, παρόλα αυτά, εσείς θα την βγάλετε καθαρή!

Για να σας δώσω να καταλάβετε, μπορεί μέσα στο 19, να έρθετε αντιμέτωποι/ες με κάποιους φόβους σας, αλλά με καλό αποτέλεσμα: επιτέλους θα μπορέσετε να γελάσετε με ότι σας κρατούσε «όμηρους» τόσον καιρό και να απομυθοποιήσετε τις φοβίες σας. Επίσης αν έχετε χρέη, σβήστε τα και αυτά! Είναι μια κατάλληλη χρονιά για κάτι τέτοιο.

Όμως ας μην γελιόμαστε! Στο σεξάκι που σας έγραψα παραπάνω έχει κολλήσει ο εγκέφαλος σας, παραδεχτείτε το! Γιατί να τον κρύψομεν άλλωστε, το 2019, μπορεί να σας φέρει παλιούς εραστές στο προσκήνιο, ή καινούργιους και πολλά υποσχόμενους!

Πριν το ξεχάσω, μην πέσετε με τα μούτρα στον πατσά: Τον Μάρτιο έχουμε ένα ανάδρομο Ερμάκο στους Ιχθύς, που μια μπερδεψοκατάσταση θα σας την φέρει στην καθημερινότητα σας, άλλον έναν τον Ιούλιο, -στον Λεοντο-Καρκίνο- που θέλει σώνει και καλά να σας φέρει τα πάνω κάτω στις παρέες σας (κατακαλόκαιρο, δεν ντρέπεται ο άθλιος!) κι άλλον έναν τον Νοέμβριο, στον γείτονα σας τον Σκορπιό, που μάλλον στο πορτοφόλι σας θα χωθεί, να τα κάνει μαντάρα!

Είναι εκείνος ο Αιγόκερως, που σας κάθεται θεόστραβα και μεταξύ μας, θα σας δώσω και δίκιο! Κρόνος και Πλούτωνας να σας κεντρίζουν τα πλευρά, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Στις 6 του Γενάρη έχουμε μια ωραιότατη έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω, άλλη μια Σελήνης τον Ιούλιο, και μια ακόμη (έτσι για να ισιώσετε) τον Δεκέμβριο. Στο μεταξύ, σκούζει κι ο Καρκίνος από την άλλη πλευρά (έτερο ζώδιο που πάτε με… σφαίρες) και κάνει κι αυτός μια έκλειψη ηλίου τον Ιούλιο! Το ζητούμενο είναι να κρατήσετε χαρακτήρα και να μην πάρει και σηκώσει κανέναν μέσα από τον οικογενειακό σας κύκλο, ενώ με την έκλειψη στον Καρκίνο, καλό θα ήταν να προσέξετε τα λογάκια σας, μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο! Ίσως και να χρειαστεί, να επανεξετάσετε τις προτεραιότητες σας, ή να κόψετε την «καλημέρα» σε κάποιους που τον έχουν σηκώσει ψηλά τον αμανέ! Αυτά είναι!

Τα καλά νέα είναι ότι ο Δίας θα αρμενίζει στον Τοξότη κι όλοι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα επωφεληθούμε από αυτό! Εσείς για παράδειγμα, θα έχετε καταπληκτικό λέγειν, θα φέρνετε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις στα μέτρα σας και μέσα σε όλον τον γενικό χαμό, θα βγαίνετε λάδι! Πιστέψτε το, η ζωή σας θα γίνει πολύ πιο εύκολη από όσο φαντάζεστε και μην φοβάστε για τίποτα!

Το σεξάκι! Το σεξάκι που σας έγραψα στην αρχή να κρατήσετε και να περάσετε ένα… παθιάρικο, ονειρεμένο, καυτό, 2019!

Διαβάστε επίσης:

NEW YEAR’S RESOLUTIONS 2019: Ποια υπόσχεση δίνουν τα ζώδια για τη Νέα Χρονιά;

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

2019: Αυτές είναι οι τυχερές ημερομηνίες όλης της χρονιάς!

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved