Παρθένε, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2019 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Διάβασε τη διαφορετική πρόβλεψη του ζωδίου σου για το 2019!

Παρθένε, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2019 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Με πολύ χιούμορ και διάθεση για πλάκα, σας παρουσιάζουμε τις προβλέψεις για το 2019. Πατάνε πάνω σε πραγματικά αστρολογικά δεδομένα, αλλά τις… σχολάζουμε, τις κόβουμε και τις ράβουμε, στα μέτρα και την λογική, του κάθε ζωδίου!

Ας δούμε την πρόβλεψη του Παρθένου...

PARTHENOS 200x200 silver

Κέφια τρελά το 2019 και τα μυαλά στα κάγκελα! Το λες και τίτλο για το πως θα σας κυλήσει το έτος, αλλά μεταξύ μας, μια θα κάνετε επανάσταση και μια που θα ξεχνάτε γιατί την κάνετε!

Ο μπαξές ο πλανητικός έχει από όλα, αλλά για εσάς ειδικά, θα σερβίρουμε Ουρανό στον Ταύρο από τον Μάρτιο και μετά, για να σας δώσουμε μια ήπια, μετρημένη κι ελεγχόμενη δόση τρέλας. Δεν θα πάρετε τα βουνά, μήτε θα σας πάρουν τα μυαλά τίποτα ανοησίες. Ας πούμε ότι με πολύ συγκατάβαση, θα δεχτείτε να λασκάρετε λίγο τα λουριά σας (από μαζοχισμό βλέπω τα πάμε θαυμάσια) και θα κάνετε ένα μεγάλο άνοιγμα προς τα έξω, να γνωρίσετε καινούργια πράγματα, αλλά με… το μέτρο και με αυστηρή μετριοπάθεια. Για να είμαι ειλικρινής, καλά θα περάσετε και θα δώσετε και ρέστα, αλλά κρατώντας πάντα ένα σοβαρό προφίλ, γιατί όπως και να το κάνουμε, έχετε κι ένα κούτελο στην κοινωνία!

Τον Γενάρη του 19, να τον φοβάστε λίγο. Ο Αιγόκερως στις 6 του μήνα, θα την κάνει την κουτσουκέλα του και θα μας φορέσει καπέλο μια Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του. Κι εκεί που μπορεί να έχετε κάνει τους λογαριασμούς σας με μετριοπάθεια, έρχεται η έκλειψη και… σας δίνει bonus ένα καλό γκομενάκι! Καλέ τι νομίζατε; Ότι θα τύχαινε τίποτα κουλό; Έχει και τα σούπερ καλά της η έκλειψη! Αλλά να θυμάστε: είναι ή του ύψους, ή του βάθους. Οι δεσμευμένοι Παρθένοι, θα έχετε καλά νέα από τα παιδιά σας: Μπορεί να κάνουν μια καινούργια αρχή, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι την νύφη θα την πληρώσετε εσείς!

Επειδή όμως ο έρως είναι ανίκητος στην μάχη, -όπως μας δίδαξε κι ο Σοφοκλής στην Αντιγόνη-έναν έρωτα θα τον πάθετε – κι ας μη τον θέλετε, θα τον πάθετε!-, απλά σας εύχομαι να μην βογκήξετε κιόλας! Με Κρονοπλούτωνα όλο τον χρόνο στον Αιγόκερω που ναι μεν σας πάει γάντι, αλλά όπως και να το κάνουμε, είναι ΚΑΙ Κρόνος ΚΑΙ Πλούτωνας, θα σας συμβούλευα να κρατήσετε ισορροπίες και να μην πετάξετε την σκούφια σας, στην πρώτη γνωριμία που θα κάνετε ή στο πρώτο πρόσωπο που θα σας την πέσει.

Ο Μάρτιος όμως, έχει κι έναν ανάδρομο Ερμή στα Ψάρια και βλέπω μεταξύ αστείου και σοβαρού, να σας δένεται η γλώσσα κόμπος, αλλά μεταξύ μας, καλύτερα να κοιτάτε παρά να μιλάτε! Ο λόγος; Όσοι είστε δεσμευμένοι, εάν ανοίξετε το στόμα σας, -με τον ανάδρομο- οι πιθανότητες να προκαλέσετε θυμό, αναστάτωση και χάος, αυξάνονται γεωμετρικά με κάθε σας λέξη! Όσοι πάλι δεν είστε δεσμευμένοι, αλλά πολύ θα το θέλατε, να κάτσετε καλύτερα να κλωσήσετε τα αυγά σας, γιατί με τον ανάδρομο, λαβράκι δεν βγαίνει, αλλά ψυχή πάλι, ναι!

Το καλοκαίρι (όπως και το περσυνό αν θυμόσαστε) θα είναι κάπως… καυτό. Να μην έχουμε έναν ανάδρομο Ερμή ακόμα; Να μην έχουμε και μια- δυο εκλειψούλες;

Ντροπής πράγματα! Θα σας κεράσω κάτι! Τον Ιούλιο παίζει και να βρείτε χαμένους φίλους, ή να χάσετε κάποιον από την παρέα σας. Όχι ότι είναι αναπτήρας που θα τον χάσετε στην παραλία, αλλά με τον ανάδρομο Ερμή να καραδοκεί και τις εκλειψούλες να πασπαλίζουν με την χάρη τους τον αέρα, παίζει και να πιαστείτε μαλλί με μαλλί με κανέναν/καμία και να σας μείνει το εξτένσιον στο χέρι!

Γενικά δεν σας φοβάμαι το 2019: περισσότερο θα σας φοβηθεί το έτερο ήμισυ και οι άλλοι, παρά εσείς τους ανάδρομους και τους Κρονοπλούτωνες. Μην μιλάτε, από τα τυχερά ζώδια είστε κι εσείς! Καλό σας χρόνο!

Διαβάστε επίσης:

NEW YEAR’S RESOLUTIONS 2019: Ποια υπόσχεση δίνουν τα ζώδια για τη Νέα Χρονιά;

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

2019: Αυτές είναι οι τυχερές ημερομηνίες όλης της χρονιάς!

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved