Λέοντα, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2019 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Διάβασε τη διαφορετική πρόβλεψη του ζωδίου σου για το 2019!

Λέοντα, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2019 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Με πολύ χιούμορ και διάθεση για πλάκα, σας παρουσιάζουμε τις προβλέψεις για το 2019. Πατάνε πάνω σε πραγματικά αστρολογικά δεδομένα, αλλά τις… σχολάζουμε, τις κόβουμε και τις ράβουμε, στα μέτρα και την λογική, του κάθε ζωδίου!

Ας δούμε την πρόβλεψη του Λέοντα...

LEON 200x200 galazio

Μην απορείτε καθόλου για το τι σας περιμένει το 2019! Μια χαρά έτος θα είναι για εσάς και το μεγαλείο σας, ενώ δεν θα λείψουν και μερικά ευτράπελα, έτσι, για να σας κάνουν τον χρόνο, λίγο πιο ενδιαφέροντα!

Με τον Δία να κάνει κουμάντο στον Τοξότη, τι ανάγκη έχετε; Δεν σας κάνει απλώς πλάτες, την προξενήτρα σας κάνει και με μεγάλη επιτυχία τολμώ να πω. Δεν ξέρω εάν την γνωριμία θα την κάνετε σχέση, αλλά μια φορά, νηστικοί δεν θα μείνετε! Θα έχετε τρελό κέφι, διάθεση για να φλερτάρετε και να πειράξετε κόσμο, λίμπιντο στο κόκκινο και πολλές ευκαιρίες να σκοράρετε! Το μόνο που φοβάμαι είναι ότι από την πολλή όρεξη για παιχνίδι, παίζει να χάσετε τίποτα καλές ευκαιρίες για σχέσεις της προκοπής. Δεν φταίτε εσείς, ο Δίας που είναι αφόρητα τσαχπίνης στον Τοξότη φταίει, αλλά θα διορθωθεί κι αυτό κατά το τέλος του έτους! Στο τέλος του έτους ο Δίας θα περάσει από τον Τοξότη στον Αιγόκερω. Εκεί θα νιώσετε ότι αποκτάτε τον έλεγχο στα θέματα της εργασίας σας και στον κοινωνικό σας περίγυρο!

Δεν θέλω να σας τρομάξω, αλλά μια έκλειψη Σελήνης σε εσάς, θα την νιώσετε στις 21 του μήνα Ιανουαρίου 2019, όμως δεν θέλω να το πάρετε κατάκαρδα. Για την ακρίβεια, μπορείτε να αλλάξετε την συνταγή (αντί να πανικοβληθείτε) και να παίξετε μπάλα στο γήπεδο σας. Έκλειψη Σελήνης το Σύμπαν; Αλλαγή σχεδίων εσείς! Αντί να περιμένετε να σας συμβεί κάτι, πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και ξεκινήστε να αλλάζετε μόνοι σας ότι δεν αρέσει. Βρε άνθρωπος είναι, κατάσταση είναι, ο γκόμενος σας είναι, το πως ροχαλίζει το ταίρι σας είναι, μην περιμένετε το Σύμπαν να επέμβει και να φέρει την ανατροπή! Ορμήξτε, ξεμαλλιάστε, μιλήστε, ρίξτε άκυρα και κόκκινες κάρτες και προχωρήστε με το κεφάλι ψηλά!

Στο μεταξύ, μια τρέλα και μια κορδέλα, θα την έχετε, διότι ο Ουρανός θα είναι για ακόμα μια φορά στον Κριό και θα βολοδέρνει εκεί μέχρι τον Μάρτιο. Προλαβαίνετε- δεν προλαβαίνετε να κάνετε καμία γερή τρέλα, διότι από τις 6 Μαρτίου και μετά, θα δείτε πράγματα και θάματα να συμβαίνουν στα θέματα της εργασίας σας! Δεν ξέρω αν θα πάρετε προαγωγή, δεν ξέρω εάν θα πάθετε έρωτα με κάποιον από κει μέσα, δεν ξέρω εάν θα αλλάξετε επάγγελμα, πάντως μια φορά, κάτι που στην αρχή θα σας κάνει να ξινίσετε τα μούτρα σας και στην συνέχεια να χαμογελάσετε, θα σας συμβεί! Α, κι αμέλησα να σας πω ότι θα αλλάξει κι ο κοινωνικός σας κύκλος! Ποιον θα χάσετε και ποιον θα βάλετε μέσα εκεί, δικό σας καπέλο, πάντως μια φορά, ωραία πράγματα θα σας συμβούν!

Για να μην βαρεθείτε το καλοκαίρι με την τόση καλοκαιρία, θα σας δώσω έναν ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας (και στον Καρκίνο) τον Ιούλιο, για να θυμηθείτε το πως είναι να ανοίγεις το στόμα σου και μην θυμάσαι τι ήθελες να πεις, γιατί και σε ποιον! Άλλα θα θέλετε να πείτε, άλλα θα λέτε και αλλιώς θα τα ερμηνεύει το πλήθος! Μιλάμε για Βαβυλωνία, αλλά θα έχει και τα τυχερά της: μπορείτε κάλλιστα να μην μιλάτε καθόλου, να κουνάτε συγκαταβατικά το κεφάλι και να αφήνετε τους άλλους να απορούν, τι στο καλό θέλει να πει ο ποιητής.

Μην το ψάχνετε: από τους σχετικά ευνοημένους του έτους είσαστε και κοιτάξτε να επωφεληθείτε από τον Δία στον Τοξότη που ξέρει από καλό… φλερτάκι και παρτάκι! Καλά να περάσετε!

Διαβάστε επίσης:

NEW YEAR’S RESOLUTIONS 2019: Ποια υπόσχεση δίνουν τα ζώδια για τη Νέα Χρονιά;

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

2019: Αυτές είναι οι τυχερές ημερομηνίες όλης της χρονιάς!

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved