Καρκίνε, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2019 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Διάβασε τη διαφορετική πρόβλεψη του ζωδίου σου για το 2019!

Καρκίνε, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2019 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Με πολύ χιούμορ και διάθεση για πλάκα, σας παρουσιάζουμε τις προβλέψεις για το 2019. Πατάνε πάνω σε πραγματικά αστρολογικά δεδομένα, αλλά τις… σχολάζουμε, τις κόβουμε και τις ράβουμε, στα μέτρα και την λογική, του κάθε ζωδίου!

Ας δούμε την πρόβλεψη του Καρκίνου...

KARKINOS 200x200 fouksia

Καλή χρονιά θα έχετε καλά μου Καρκινάκια, αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν ξέρω οι γύρω σας πως θα την παλέψουν.

Γιατί κάνω τέτοια εισαγωγή; Επειδή ξέρω από καλό μαλλί και καταλαβαίνω ότι πολύ κόσμο θα τον αφήσετε κουρούπα στο πέρασμα σας αυτό το έτος. Με Κρονοπλούτωνα στον Αιγόκερω να σας κοντράρουν στα ίσα, από την μια θα φτιάξετε μούσκουλο και θα σφίξετε δόντια κι από την άλλη, αυτή η μεταμόρφωσή σας σε Κουταλιανό, θα τρομάξει κόσμο και κοσμάκη! Τι φταίνε καλέ τα ζωντανά που εσείς Κρονοπλουτωνιαστήκατε, μασάτε και φτύνετε σίδερα;;;

Βέβαια –θα το πω γιατί θα σκάσω!- όλος αυτός ο αέρας υπεροχής του στιλ –δεν-μασάω-μια-, θα κάνει πολλές ψυχές να αναστενάξουν (ασχέτως εάν εσείς θα αναστενάζετε ήδη από το βάρος των περιστάσεων) και προβλέπω να αποκτάτε fan club… Ειρωνεία ή μη, η τύχη σας μια φορά, έτσι θα σας ξηγηθεί το 2019. Με τις υγείες σας!

Αν κάποια στιγμή γύρω στις 6 του μήνα νιώσετε να θέλετε να πνίξετε το έτερο ήμισυ (όσοι έχετε), α, δεν είναι τίποτα! Μια εκλειψούλα Ηλίου στον Αιγόκερω είναι κι είπε να σας ανακατέψει λιγάκι τα πράγματα για να σας δώσει το ρυθμό για να… χορέψετε και το υπόλοιπο χρόνο!

Μιας και το ανέφερα –και δεν θέλω να μου τσιτωθείτε- μια ηλιακή εκλειψούλα θα έχουμε και τον Ιούλιο, έτσι για να σας ευχηθεί το Σύμπαν το Happy Birthday! Τα καλά νέα είναι ότι θα κάνετε κατακαλόκαιρο μια γερή ανανέωση! Τα όχι και τόσο καλά νέα είναι, ότι θα την κάνετε θέλετε δεν θέλετε! Δεν ξέρω ποια ψυχή θα πεταχτεί από το παράθυρο και σε ποιον θα κοπεί η «καλημέρα», αλλά μια φορά, εσείς, δεν θα λυγίσετε! Σίδερα λέμε τρώτε!

Ωραία τα σίδερα και καλή σας όρεξη, αλλά εγώ αν ήμουν στην θέση σας, θα πρόσεχα σε ποιανού την μούρη θα έφτυνα τα κουκούτσια καλοκαιριάτικα, διότι παίζει ένας ανάδρομος Ερμάκος στο ζωδιάκι σας πάλι μέσα στον Ιούλιο. Μήπως να τα βροντάγατε όλα κάτω και να πηγαίνατε διακοπές, να αναστατώσετε και κανέναν σε καμία παραλία, που είναι και πιο εύκολο να τον πνίξ….εεεεε...να πνίξετε –λέω- τα νεύρα σας σε καμία δροσερή βουτίτσα;

Όμως μιας και σας έχω ζεστούς, να σας πω ότι ανάδρομο Ερμή θα σας κεράσει το 2019 και τον Νοέμβριο στον Σκορπιό. Εκεί να δείτε γλέντια! Γκόμενο θα γνωρίζετε, γκόμενο θα χάνετε, με γκόμενο θα καταλήγετε! Απλά, δεν θα είναι ούτε όπως τον νομίζετε, ούτε όπως τον παραγγείλατε! Οι δε δεσμευμένοι, θα έχετε και κάτι ωραίες εκπλήξεις από τα βλαστάρια σας, άλλο πράγμα!

Αλλά μην ανησυχείτε βρε! Ο Δίας στον Τοξότη που όλα τα βλέπει κι όλα τα διορθώνει, μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου που θα βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο, θα σας κάνει μια καθημερινότητα μούρλια! Όλα θα πηγαίνουν καλά, καλύτερα και… κάπου! Δεν έχει σημασία το πως, πάντως τα πράγματα θα βρίσκουν τον τρόπο τους να αυτό-διορθώνονται!

Μόλις στις 3 Δεκεμβρίου ο Δίας πατήσει στο ζώδιο του Αιγόκερου, δεν σας λέω τίποτα! Για να δείτε πόσο ωραία θα εξηγηθεί, θα σας δώσει και bonus μια εκλειψούλα στο ζώδιο του στις 26! Τελικά είχα δίκιο: εσείς θα την παλέψετε το 2019… Οι άλλοι δεν ξέρω!

Διαβάστε επίσης:

NEW YEAR’S RESOLUTIONS 2019: Ποια υπόσχεση δίνουν τα ζώδια για τη Νέα Χρονιά;

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

2019: Αυτές είναι οι τυχερές ημερομηνίες όλης της χρονιάς!

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved