Δίδυμε, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2019 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Διάβασε τη διαφορετική πρόβλεψη του ζωδίου σου για το 2019!

Δίδυμε, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2019 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Με πολύ χιούμορ και διάθεση για πλάκα, σας παρουσιάζουμε τις προβλέψεις για το 2019. Πατάνε πάνω σε πραγματικά αστρολογικά δεδομένα, αλλά τις… σχολάζουμε, τις κόβουμε και τις ράβουμε, στα μέτρα και την λογική, του κάθε ζωδίου!

Ας δούμε την πρόβλεψη των Διδύμων...

DIDIMOI 200x200 prasino

Χαμογελάστε, το 2019 μπαίνει με κέφι, εκλείψεις, με Δία στον Τοξότη κι όλα τα καλά! Κι αν όπως τα διαβάσατε, σας ήρθε «κάπως» το όλο πακετάκι, επιτρέψτε μου να σας το κάνω λιανά: Μια έκλειψη στον Αιγόκερω στις 6 του Ιανουαρίου, θα την φάμε στην μάπα, αλλά εσείς το πολύ πολύ να κάνετε λίγο σεξάκι παραπάνω από το συνηθισμένο για να ξορκίσετε το κακό! Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε και συνεχίστε έτσι!

Ο Δίας μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου του 2019, θα βρίσκεται στον Τοξότη, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο για να κάνετε τα αδύνατα-δυνατά και να βρείτε ένα σούπερ ταίρι! Οι δεσμευμένοι έχετε ένα χρόνο για να περάσετε ζάχαρη με το ταίρι σας, ενώ εάν το μυαλό σας πήγε στο πονηρό, να σας πληροφορήσω ότι πολύ καλά έκανε!

Να σας εξηγήσω: Φέτος θα χορτάσουμε Αιγόκερω: Αιγόκερως με συνολάκι Κρόνου-Πλούτωνα, Αιγόκερως με Ηλιακή Έκλειψη (αρχές Γενάρη), Αιγόκερως με Σεληνιακή Έκλειψη (και τον Ιούλιο και στα μέσα Δεκεμβρίου), Αιγόκερως με φορεμένο Δία από τις 3 Δεκέμβρη και μετά, Αιγόκερως έτσι κι Αιγόκερως γιουβέτσι. Με γειά του με χαρά του, αλλά εσάς τι σας νοιάζει; Αχ και να ξέρατε πόση σημασία δίνει ο Αιγόκερως στην σεξουαλική σας ζωή! Ναι, ναι, καλά διαβάσατε! Σεξάκι θέλετε; Ο Αιγόκερως θα το ορίσει. Καλό θα είναι κακό θα είναι, αδιάφορο θα είναι, όλα αυτά τα ρυθμίζει ο Αιγόκερως ανάλογα με τα κέφια του!

Με τις εκλείψεις στον Αιγόκερω, εραστές θα πάνε και καινούργιοι θα έρθουν! Με τον Κρονοπλούτωνα, εραστή θα βάλετε στο κρεβάτι, σχέση με παπά και με κουμπάρο θα βγάλετε! Με τον Δία στον Αιγόκερω, σεξάκι θα παραγγείλετε στο Σύμπαν, overdose θα πάθετε και θα λαλήσετε από το πολύ το σεξ! Ειλικρινά, δεν ξέρω αν ζηλεύω την τύχη σας ή αν θα ήθελα κάποια στιγμή να πατήσω φρένο και να κατέβω από… το τρένο!

Τον Μάρτιο που θα έχουμε ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς, κοιτάξτε μην πάτε και πείτε στο αφεντικό σας καμία τσαχπινιά και ψαχνόμαστε… Σας το λέω γιατί παίζει να γίνει καμία στραβή στην δουλειά και μετά να ψάχνετε τρύπα να χώσετε το κεφάλι σας μέσα!

Εκείνο που θέλω να προσέξετε το καλοκαίρι λιγάκι, είναι η γλώσσα σας και τα πραγματάκια σας! Καλέ δεν κάνω πλάκα! Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο έχουμε και εκλειψούλες (πληθυντικό χρησιμοποίησα, δεν είναι καλό αυτό!) κι έναν Ερμάκο ανάδρομο. Προσέξτε, μη χάσετε κάτι, ενώ παράλληλα φροντίστε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και λόγια με τους φίλους σας, γιατί… δεν τους βλέπω καλά! Ίσως κάποιοι να φάνε σουτ!

Ανάδρομο Ερμή σας έχω και τον Νοέμβρη στον Σκορπιό! Ω, τι χαρά είναι αυτή! Εκεί που λέμε να βρούμε μια άκρη, έρχεται ο ανάδρομος και μάλιστα στον Σκορπιό, να σκορπίσει σε 1000 κομμάτια την καθημερινότητά σας, να σπάσει τη ρουτίνα σας με ύπουλο τρόπο και να σας χώσει στο τριπάκι να ξετρυπώνετε εχθρούς κι ύποπτα άτομα στον περίγυρο της εργασίας σας! Φτου!

Μην μου σκιάζεστε όμως! Δείτε τον Δία που σας κοιτάει στα μάτια από τον Τοξότη και σκεφτείτε όλα εκείνα τα προξενιά που θα σας κάνουν φίλοι και γνωστοί, ενώ παράλληλα, με τις ευλογίες του Αιγόκερω, θα απολαμβάνετε τρελό σεξάκι! Καλή χρονιά το 2019, έτσιιιιιιι;;;;!!!!

Διαβάστε επίσης:

NEW YEAR’S RESOLUTIONS 2019: Ποια υπόσχεση δίνουν τα ζώδια για τη Νέα Χρονιά;

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

2019: Αυτές είναι οι τυχερές ημερομηνίες όλης της χρονιάς!

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved