Ταύρε, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2019 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Διάβασε τη διαφορετική πρόβλεψη του ζωδίου σου για το 2019!

Ταύρε, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2019 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Με πολύ χιούμορ και διάθεση για πλάκα, σας παρουσιάζουμε τις προβλέψεις για το 2019. Πατάνε πάνω σε πραγματικά αστρολογικά δεδομένα, αλλά τις… σχολάζουμε, τις κόβουμε και τις ράβουμε, στα μέτρα και την λογική, του κάθε ζωδίου!

Ας δούμε την πρόβλεψη του Ταύρου...

TAUROS 200x200 blue

Αγαπημένα μου Ταυράκια το 2019 θα μπει με κέφι και πολύ τσαμπουκά!

Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να έχουν κατσικωθεί στον Αιγόκερω, εσείς για κάποιο μυστήριο λόγο την καταβρίσκετε, βάζετε μπροστά μεγαλόπνοα σχέδια, κοροϊδεύετε το εφήμερο των υπολοίπων ζωδίων, στενοχωριέστε που δεν μπορείτε να τους βγάλετε την γλώσσα περιπαιχτικά (διότι με Κρόνο και Πλούτωνα, έχετε γίνει βαριά πεπόνια) και συνεχίζετε να ρεμβάζετε.

Στο μεταξύ, στις 6 του Γενάρη, έχουμε και μια Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω, που μπορεί προς στιγμήν να διακόψει τους όμορφους συνειρμούς σας, αλλά επειδή είστε πολύ σκληρά καρύδια, θα την μασήσετε και θα την φτύσετε! Έτσι!

Μην σκιαχτείτε και μην αναφουφουλιάσετε με αυτό που θα σας πω, αλλά τον Μάρτιο μπαίνει ο Ουρανός (πάλι) στο ζώδιο σας! Ευκαιρία να ξεσηκωθείτε λιγάκι, να κάνετε καμία αλλαγούλα στην εξωτερική σας εμφάνιση, να αλλάξετε λιγάκι ρυθμούς, να φύγετε από τους υποτονικούς ρυθμούς του Κρονοπλούτωνα και να ευθυμήσετε λιγάκι!

Αν όλα αυτά σας πιάσει ποποπιλάλα να τα κάνετε όλα μαζί, φροντίστε μην τα κάνετε τον Μάρτιο (καλέ τόσους μήνες και μήνες θα έχετε τον Ουρανό αγκαλιά, χαλαρώστε!), γιατί θα παίξει ανάδρομος Ερμής! Στη θέση σας, αν ήταν να αλλάξω κάτι, θα άλλαζα τα φώτα σε φίλους και γνωστούς που το ψεματάκι εκείνη την περίοδο, θα το έχουν στην άκρη της γλώσσας τους! Σαν δε ντρέπονται οι άθλιοι!

Πάντως ανάδρομο Ερμή θα έχουμε και τον Ιούλιο εάν σας ενδιαφέρει και θα κάνει παρέα και με μια έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο μια έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω! Να, αυτά γράφω και νιώθω από τώρα την χαρά σας και τον ενθουσιασμό σας που κατακαλόκαιρο θα πιάσετε να βρίζετε (αθώο;) κόσμο και να τραβάτε μαλλάκια σε μέλη της οικογένειας σας! Απολύστε τους καλέ όλους να βρείτε την υγεία σας! Τι το σκέφτεστε;

Πάντως, σας έχω ικανούς και να τα βάλετε και με το ταίρι σας! Και τι φταίει το ζωντανό εδώ που τα λέμε, που τον Νοέμβριο φυσάει πάλι ανάδρομος Ερμής; Σάμπως αυτό το παράγγειλε; Μπα σε καλό σας! Αμέσως να πιάστε να παρεξηγηθείτε μαζί του! Ευτυχώς που ο Δίας θα είναι στον Τοξότη μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου! Καυγά θα ξεκινάτε, στο κρεβάτι θα τον τελειώνετε! Τον Δεκέμβριο που θα περάσει στο φιλαράκι σας τον Αιγόκερω, θα χαμογελάσετε πλατιά φαρδιά και θα αποπειραθείτε να γίνετε εστιασμένα και μετρημένα πιο αισιόδοξοι και περιπετειώδεις –τρομάρα σας!-

Για το φινάλε, σας κάνω δώρο μια εκλειψούλα στις 26 στον Αιγόκερω. Τι να την κάνετε; Να την κάνετε περιπέτεια και να ανοίξετε επιτέλους τα μυαλά σας και την πόρτα σας στο άγνωστο! Βγείτε πια από την πεπατημένη και δοκιμάστε να κάνετε και καμία αλλαγή! Αυτό δεν σας έγραψα και παραπάνω;

Άντε να σας δω τι θα πρωτοκάνετε! Καλό 2019!

Διαβάστε επίσης:

NEW YEAR’S RESOLUTIONS 2019: Ποια υπόσχεση δίνουν τα ζώδια για τη Νέα Χρονιά;

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

2019: Αυτές είναι οι τυχερές ημερομηνίες όλης της χρονιάς!

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved