Κριέ, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2019 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Διάβασε τη διαφορετική πρόβλεψη του ζωδίου σου για το 2019!

Κριέ, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2019 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Με πολύ χιούμορ και διάθεση για πλάκα, σας παρουσιάζουμε τις προβλέψεις για το 2019. Πατάνε πάνω σε πραγματικά αστρολογικά δεδομένα, αλλά τις… σχολάζουμε, τις κόβουμε και τις ράβουμε, στα μέτρα και την λογική, του κάθε ζωδίου!

Ας δούμε την πρόβλεψη του Κριού...

KRIOS 200x200 gold

Ξεκινάει το 2019 με τον Ουρανό καβάλα στο ζωδιάκι σας και δώρο μια μερική Ηλιακή έκλειψη στον φίλο σας τον Αιγόκερω! Μην μου χολώνεστε, όλα φίνα θα πάνε για εσάς: μπινελίκια θα ρίξετε, μπουκέτα θα μοιράσετε (όχι από αυτά με τα λουλούδια πάντως) κι έναν καυγά με το αφεντικό σας, πολύ θα θέλατε να τον ρίξετε, αλλά ας όψεται το γεγονός ότι σας πληρώνει για να μην τον δείρετε!

Τον Μάρτιο που θα έχουμε ανάδρομο Ερμή στον Ιχθύ, προσέξτε μην πέσετε από την βαρεμάρα από την καρέκλα σας, ενώ οφείλω να σας θυμίσω ότι με τον Δία να χαίρεται τα μάλα από τον φιλικό σας Τοξότη, εσείς κανονικά, θα έπρεπε να οργώνετε τα μπαράκια, να πηγαίνετε εκδρομές και γενικά να κάνετε ότι περνάει από το χεράκι σας για να εκτεθείτε και να κάνετε και καμία γνωριμία της προκοπής. Μα τι περιμένετε;;; Αφήστε να έρθει και να φύγει ο ανάδρομος Ερμής και ξαμοληθείτε!

Οι δεσμευμένοι που ψάχνετε να βρείτε μια θέση στον Ήλιο, να σας θυμίσω ότι δεν χρειάζεται να φάτε τον κόσμο ανάποδα! Με μια ωραιότατη Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο τον Ιούλιο και έναν bonus ανάδρομο Ερμή πάλι τον ίδιο μήνα, μόνο βαρετή δεν θα είναι η οικογενειακή σας ζωή! Φωτιές θα βγάλουνε τα αυτάκια σας με ότι θα ακούσετε και πραγματικά δεν θα ξέρετε ποιον να πρωτο-χαστουκίσετε! Για ολοκληρωθεί ο μικρός-χαρούμενος-κακός –αλλά σούπερ διασκεδαστικός- χαμός, θα σας προσθέσω εδώ και το γεγονός ότι μέχρι τον Ιούλιο θα έχετε σκάσει και από την ζέστη και παίζει να τους παρατήσετε όλους μέσα στο σπίτι και να μετακομίσετε σε νησί-βουνό κι ότι υπάρχει διαθέσιμο, για να μην γίνετε δολοφόνοι! Αυτά είναι!

Για να μην νομίζετε ότι την έχω… ξεχασμένη την σεξουαλική σας ζωή, σας πληροφορώ ότι άλλος ένας (και τελευταίος) ανάδρομος Ερμής, θα χτυπήσει τον Νοέμβριο στον Σκορπιό και θα σας αλλάξει τα πέταλα στο κρεβάτι! Εάν δεν με πιστεύετε, με καρακούκλο γκόμενο να κοιμάστε και με τον Μπάμπη τον Σουγιά να ξυπνάτε! Τέτοια μεγαλεία! Κοινώς, προσέξτε ποιος έρχεται και ποιος πάει, διότι προβλέπω να μπλέκετε τα μπούτια σας και να χάνετε την μπάλα! Α! Και μην πάτε να μου κάνετε την ξεπέτα- πρίγκιπα του παραμυθιού, διότι το παραμύθι δεν θα έχει καλό τέλος, αν την αρχή την κάνετε μέσα στον Νοέμβριο με τον ανάδρομο Ερμή!

Κι αν νομίζετε ότι το 2019 είναι αγενές και θα φύγει ήσυχα και όμορφα, γελαστήκατε! Τσιμπήστε και μια τελευταία εκλειψούλα στον Αιγόκερω στις 26, για να θυμάστε ποιος είναι το αφεντικό! Κυριολεκτώ! Το αφεντικό και τα μάτια σας! Αν χρειαστεί, πείτε του και κανένα κομπλιμάν κι ας μην το εννοείτε: εκείνος δεν θα το μάθει ποτέ κι εσείς δεν θα χρειαστεί να μετρήσετε σε πόσες μέρες απολύεστε!

Μια χαρά έτος είναι το 2019! Να το χαίρεστε!

Διαβάστε επίσης:

NEW YEAR’S RESOLUTIONS 2019: Ποια υπόσχεση δίνουν τα ζώδια για τη Νέα Χρονιά;

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

2019: Αυτές είναι οι τυχερές ημερομηνίες όλης της χρονιάς!

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved