Νέα χρονιά, νέα μυαλά! Η μεγάλη απόφαση του Κριού για το 2019!

Η πρωτοχρονιάτικη απόφαση του Κριού για το 2019!

Νέα χρονιά, νέα μυαλά! Η μεγάλη απόφαση του Κριού για το 2019!

Τα ζώδια δίνουν υπόσχεση ή υποσχέσεις (NewYear’sResolutions) για τα πράγματα που θα αλλάξουν, θα δοκιμάσουν, θα κάνουν ή δε θα κάνουν μέσα στο καινούργιο έτος. Αυτό που θέλουν είναι να βελτιώσουν τους εαυτούς τους και η ζωή τους να γίνει πιο εύκολη ή πετυχημένη, ακόμα κι αν πρέπει να επιλέξουν κάτι που μπορεί να τα ζορίσει (πχ. Να κόψουν τα γλυκά)! Μπορείς, λοιπόν, να φανταστείς ποια υπόσχεση δίνει ο Κριός στον εαυτό του; Μας την ανακοινώνει με θάρρος και πυγμή παρακάτω!

KRIOS 200x200 gold

Το 2019 σκέφτομαι να κάνω μερικές αλλαγές στη ζωή μου και στον εαυτό μου: πρώτα-πρώτα σκέφτομαι να κόψω λίγο ταχύτητα: αντί να παίρνω φόρα και να κάνω κατά μέτωπο επίθεση, θα μετράω μέχρι το 3 (άντε, μέχρι το 5, αν έχω τρελή υπομονή) και μετά θα παίρνω κεφάλια! Σας έφεξε βρε! Θα έχετε 3 ολόκληρα δευτερόλεπτα για να αρχίσετε να τρέχετε προς την αντίθεση κατεύθυνση! Κοτζάμ προβάδισμα, όχι αστεία! Μεταξύ πλάκας και σοβαρού, θέλω φέτος να πάψω να ασχολούμαι με τα μικρά και τα ασήμαντα που όμως παίζουν με τα νεύρα μου και με εκτροχιάζουν, με θυμώνουν και με κάνουν να κυνηγάω την ουρά μου. Θέλω επιτέλους να κάνω συντήρηση δυνάμεων, να ρίξω τις στροφές μου, μπας και μου μείνει το κέφι κι η ενέργεια να ασχοληθώ και με τίποτα της προκοπής!

Για παράδειγμα, θέλω φέτος να ξεβολευτώ λιγάκι, να ξεκινήσω κανένα καινούργιο χόμπι, να ξεφύγω από την φυγόκεντρο της ρουτίνας μου και να γίνω λιγάκι πιο περιπετειώδης. Όχι ότι δεν είμαι, αλλά άλλο πράγμα να το έχεις μέσα σου σαν κλίση κι άλλο να βάλεις τις υποχρεώσεις στην άκρη και να πας πραγματικά ένα ταξιδάκι για πεζοπορία ή paragliding! Και κάτι ακόμα για να είμαστε όμορφα εξηγημένοι: δεν με ενδιαφέρει αν το χόμπι που θα ακολουθήσω, θα το πάω μέχρι τέλους. Δεν θέλω να γίνω εξπέρ σε αυτό, θέλω να βρω ένα τρόπο να ξεσκάω, να διοχετεύω την ενέργειά μου και να γνωρίσω ωραίο κόσμο! Το 'πιασες;;

Υπόσχεση στον εαυτό μου: τέλος τα φουντώματα με τον κάθε κατεργάρη, καιρός για να ασχοληθώ με κάτι ΕΞΩ από τα συνηθισμένα! Τέλος τα νευράκια, καλή αρχή σε ό,τι θα με κάνει να ξεχνάω τη ρουτίνα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

Διαβάστε επίσης:

Πανσέληνος 2019: Πότε έχει Πανσέληνο το 2019 ποιοι επηρεάζονται από αυτήν;

Τι θα φέρει το 2019 στα οικονομικά του κάθε ζωδίου;

Από αυτά τα τρία ζώδια θα φάμε… κουφέτα μέσα στο 2019!

Ανάδρομοι πλανήτες 2019: Πότε έχει ανάδρομο Ερμή το 2019;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved