Ιχθύες 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ιχθύ, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2019 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ιχθύες 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Έχεις τον… Θεό μπάρμπα!

Ο Δίας στον Τοξότη και τον 10ο ηλιακό οίκο σου (μέχρι τις 3/12) ασκεί ευεργετική επίδραση στη ζωή σου και μάλιστα «εφ’ όλης της ύλης», συμπεριλαμβάνοντας τόσο επαγγελματικά, όσο και κοινωνικά θέματα. Σε αυτό θα συμβάλλει και η Δήμητρα, που θα παραμείνει στο ίδιο ζώδιο για δέκα περίπου μήνες (26/1 έως και 16/11), ανεβάζοντας την αξία των μετοχών σου στο χρηματιστήριο της ζωής.

Υπάρχει, μάλιστα, το ενδεχόμενο να τιμηθείς για τη δράση σου, ενώ αν η δουλειά σου απευθύνεται στο κοινό, θα λάβεις μια σημαντική αναγνώριση.

Θα έχεις, λοιπόν, στήριξη από δικούς σου ανθρώπους, από ισχυρά πρόσωπα και φυσικά από την τύχη, αυτό όμως δεν σημαίνει πώς θα πρέπει να επαναπαυτείς στις δάφνες σου, αφού πάντα ισχύει το «συν Αθηνά και χείρα κίνει». Να θυμάσαι ακόμη ότι η δικαιοδοσία του Δία δεν καλύπτει προστατευτικά τυχόν θέματα υγείας, παρά μόνον ως προς την καλή περίθαλψη που μπορεί να έχεις και ούτε διασφαλίζει κάποιου είδους ποιότητα στα άτομα με τα οποία συναλλάσσεσαι. Ποσότητα ναι αλλά «ουκ εν τω πολλώ το εύ»!

Παράλληλα, ο εξαιρετικά ενεργός Ποσειδώνας στο ζώδιό σου είναι το καλό σου χαρτί στην περίπτωση που δραστηριοποιείσαι στον χώρο των τεχνών ή της μεταφυσικής, ενώ προδιαθέτει και σε ένα σπουδαίο ανθρωπιστικό έργο από την πλευρά σου.

ΕΡΩΤΑΣ & ΧΡΗΜΑ: ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ 2019; ΜΑΘΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Αναφορικά όμως με τις… λοιπές συναλλαγές σου, πάντα ελλοχεύει το ενδεχόμενο μιας «καραμπινάτης» εξαπάτησης ή μιας υπερβολικής εξιδανίκευσης προσώπων και καταστάσεων από πλευράς σου, με κίνδυνο να διαψευστείς κάποια στιγμή αργότερα.

Κατά τα άλλα βέβαια, η παραμονή του Κρόνου στον Αιγόκερω και στον 11ο ηλιακό οίκο σου, όπως και πέρυσι θα δυσκολέψει αρκετά τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, είτε πρόκειται για ερωτικές, είτε για φιλικές. Αυτές οι δυσκολίες, ωστόσο, μπορεί να έχουν να κάνουν και με μια δική σου ανάληψη ευθυνών τόσο για την ζωή τους, όσο και τη δική σου.

Επιπλέον, δεν αποκλείεται να αφοσιωθείς σε έναν σκοπό στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας, να θυμάσαι όμως ότι δεν έχεις τόσο να κερδίσεις, όσο να προσφέρεις.

Σημαντικές εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα μπορεί να προκύψουν με την πρώτη Ηλιακή έκλειψη της χρονιάς στις 6/1, που δεν αφήνει καν μια… χαραμάδα ανοικτή για να δραπετεύσεις από τα δύσκολα και σίγουρα θα χρειαστεί να πάρεις τις αποφάσεις σου. Στη συνέχεια όμως, η καλοκαιρινή έκλειψη στις 2/7 έχει ανοικτό «παράθυρο» προς την επιτυχία, ίσως μάλιστα η πίεση που θα σου ασκηθεί να σε ωθήσει σε μια ακόμη δημιουργική υπέρβαση.

Όσο για τις δύο Σεληνιακές εκλείψεις της χρονιάς, η πρώτη στις 31/1 έχει μάλλον ανατρεπτικά χαρακτηριστικά σε εργασιακά θέματα αλλά και την υγεία (την δική σου ή κάποιου συγγενή), ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις πολλά έκτακτα ταξίδια μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους.

Η δεύτερη όμως στις 16/7 είναι σαφώς πιο καταλυτική, σηματοδοτώντας καταστάσεις και γεγονότα χωρίς επιστροφή στις διαπροσωπικές και δη τις ερωτικές σχέσεις σου, μην πάει το μυαλό σου όμως μόνο στο κακό, αφού το «άπαξ και διά παντός» μπορεί να αναφέρεται και στο πέρασμά σου σε μια νέα κατάσταση καθοριστική για τη ζωή σου.

Και τουλάχιστον ως προς τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου ο Άρης στην Παρθένο (18/8 έως και 3/10) θα σε ωθήσει να πάρεις τις αποφάσεις σου, είτε με το καλό είτε με το… ζόρι!

Διαβάστε επίσης:

NEW YEAR’S RESOLUTIONS 2019: Ποια υπόσχεση δίνουν τα ζώδια για τη Νέα Χρονιά;

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

2019: Αυτές είναι οι τυχερές ημερομηνίες όλης της χρονιάς!

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved