Αιγόκερως 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Αιγόκερε, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2019 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Αιγόκερως 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Το καθεστώς απέθανε, ζήτω το καθεστώς!

Το πραγματικά νέο για σένα προκύπτει από την παρουσία του Δία στον Τοξότη και τον 12ο ηλιακό οίκο σου (μέχρι τις 3/12), κάτι που θεωρητικά θα μπορούσε να σε βοηθήσει σε θέματα υγείας, αλλά και τα εργασιακά σου, με δεδομένη όμως την όχι και τόσο καλή σχέση που διατηρείς με τον πλανήτη της επέκτασης, πιο πιθανό είναι να ταλαιπωρηθείς από την επιπόλαιη συμπεριφορά κάποιων στη δουλειά σου ή από θέματα υγείας που θα ενσκήψουν ως… επιδημία κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Επιπλέον, πρόκειται να μαθευτούν διάφορα μυστικά, ίσως, μάλιστα, η προσωπική σου ζωή «να γίνει βούκινο» με τη συνδρομή της Δήμητρας που θα παραμείνει κι αυτή στον Τοξότη για δέκα περίπου μήνες (26/1 έως και 16/11).

Ακόμη, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς θα βάλει το… χεράκι του για να κυκλοφορήσουν πολλά ακόμη fake news, που σε αφορούν και σαφέστατα μέσα στην… ασάφειά του θέτει θέμα εμπιστοσύνης στις συναλλαγές με άτομα του περιβάλλοντός σου.

Για τον Κρόνο στο ζώδιό σου τα έχουμε… ξαναπεί: Αν για τους άλλους ο πλανήτης των περιορισμών, αλλά και της δομής είναι «persona non grata», για σένα είναι απλά ένας παλιός και καλός φίλος που έρχεται ξανά στα μέρη σου, με σκοπό να καταγράψετε από κοινού τα κέρδη και τις ζημίες των τελευταίων ετών. Το ζητούμενο βέβαια αυτού του απολογισμού δεν είναι ούτε να βάλεις ως προμετωπίδα τις ενοχές και τις ανασφάλειές σου, ούτε και να φορτωθείς με νέες ευθύνες έτσι «στα κουτουρού», αλλά κυρίως το να απαλλαγείς από εκείνες που δεν σου αρμόζουν πια, αναλαμβάνοντας την διοίκηση των πραγμάτων και μοιράζοντας ευθύνες και αρμοδιότητες στους άλλους.

Από την στιγμή βέβαια που εσύ θα αλλάξεις στάση, είναι λογικό να υπάρξουν αντιδράσεις από τους άλλους, ιδιαίτερα αν πρόκειται για άτομα που… καλόμαθαν να σε φορτώνουν σαν γαϊδούρι κι εκείνα να κάθονται και να ασκούν την κριτική τους, παίρνοντας συνάμα και τα εύσημα των προσπαθειών σου. Τα κορόιδα πέθαναν, αυτό τους διαμηνύει ο Κρόνος!

Για να μη χρονοτριβείς μάλιστα, η πρώτη Ηλιακή έκλειψη της χρονιάς στις 6/1 θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις την ήρα από το σιτάρι, παίρνοντας τις αποφάσεις σου, ανεξάρτητα με το αν θα στενοχωρηθούν κάποιοι/ες. Δική σου είναι η ζωή, δικές σου και οι αποφάσεις.

Η επόμενη Ηλιακή έκλειψη πάντως (στις 2/7) φέρνει στην διάθεσή σου περισσότερες εναλλακτικές στα εργασιακά σου, αφού οι πιέσεις που θα σου ασκηθούν θα σε ωθήσουν να αξιοποιήσεις άτομα και υλικό που μέχρι τώρα δεν είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά να που αποκτούν κάτω από την δική σου διεύθυνση.

Το μόνο ενοχλητικό εδώ είναι η ενδεχόμενη «ρελάνς» κάποιων θεμάτων υγείας που κι αυτά πρέπει να τακτοποιηθούν οριστικά με την… ευκαιρία της Σεληνιακής έκλειψης στις 16/7.

Μια άλλη εκδοχή είναι το να ταλαιπωρηθείς από προβλήματα του/της συντρόφου ή κάποιου συνεργάτη σου κι αυτό είναι ίσως το πιο δύσκολο που σε περιμένει μέσα στην χρονιά, αφού δε μπορείς να το ορίσεις, παρά μόνο να το διαχειριστείς.

Όσο για την πρώτη Σεληνιακή έκλειψη στις 21/1, αναμένεται να αναδείξει οικονομικά και προσωπικά θέματα, με τις ανατροπές και τα ξαφνικά συναπαντήματα να έχουν τον πρώτο λόγο, ίσως, μάλιστα, η «μπάλα» να πάρει και οικογενειακά θέματα.

ΕΡΩΤΑΣ & ΧΡΗΜΑ: ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ 2019; ΜΑΘΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Μετά τις 6/3 πάντως, είναι που θα αρχίσεις να νοιώθεις για τα καλά την επιρροή του Ουρανού στον 5ο ηλιακό οίκο σου, που έρχεται για να μεταβάλλει τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή, αλλά και την ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Έχοντας, μάλιστα, την ενίσχυση του Άρη στον Ταύρο (14/2 έως και 30/3), αλλά και αργότερα στον Καρκίνο (16/5 έως 1/7), δείχνει διατεθειμένος να μην αφήσει τίποτε όρθιο!

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στον Χείρωνα, που περνά κι αυτός οριστικά στον Κριό, προσανατολίζοντάς σε στη ρύθμιση θεμάτων που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου. Το παλαιό καθεστώς πεθαίνει, ζήτω το νέο καθεστώς, αυτό είναι που «ταιριάζει γάντι» στην περίσταση.

Διαβάστε επίσης:

NEW YEAR’S RESOLUTIONS 2019: Ποια υπόσχεση δίνουν τα ζώδια για τη Νέα Χρονιά;

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

2019: Αυτές είναι οι τυχερές ημερομηνίες όλης της χρονιάς!

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved