Τοξότης 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τοξότη, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2019 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Τοξότης 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ο δρόμος είναι ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα!

Επιτέλους ήρθε! Ο Δίας ντε… Ο «δικός σου» πλανήτης είναι εκείνος που μέχρι τις 3/12/19 θα σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες και μεγαλύτερες ανέσεις, αν και όπως θα διαβάσεις παρακάτω υπάρχουν και κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου σου του δευτέρου δεκαημέρου κυρίως) που δεν είναι και τόσο ευνοημένοι στα τρέχοντα και σημαντικά των βασικών τομέων της ζωής και στην περίπτωση τους μάλλον δεν ξέρουν… πού πατάνε και πού βρίσκονται! Κατά πλειοψηφία όμως «το ‘χεις» και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα κληθείς να αξιοποιήσεις τις εύκολες λύσεις που θα τεθούν στη διάθεσή σου, με τρόπο όμως «μαεστρικό» και υπεύθυνο, ώστε να μην χαθούν μερικές ακόμη ευκαιρίες.

Φυσικά τα ταξίδια είναι «πρώτο τραπέζι πίστα», το ίδιο και οι επαφές σου με το εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους. Μάλιστα, η παρουσία της Δήμητρας στον Τοξότη για δέκα περίπου μήνες από 26/1 έως και 16/11) θα σου δώσει το «κάτι παραπάνω» που ζητάς σε σχέση με τη δικτύωσή σου και την… παγκόσμια αναγνώριση του έργου σου, ιδιαίτερα αν ενεργοποιείσαι στον καλλιτεχνικό τομέα ή κάνεις μπίζνες με παραστάσεις. Το ίδιο ισχύει κι αν δραστηριοποιείσαι σε ΜΚΟ, σε κάθε περίπτωση όμως τα media σε περιμένουν για να εκθέσεις τις απόψεις σου επί παντός επιστητού κι όχι μόνο για δέκα λεπτά, όπως είπε ο Άντι Γουόρχολ.

Ο Άρης στους Διδύμους (31/3 έως και 1/5) και αργότερα στην Παρθένο (18/8 έως και 3/10) θα σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι για να «κάνεις τη διαφορά», έστω κι αν αυτό συνδυαστεί, ενίοτε, με μια διατάραξη των ισορροπιών και μπόλικες αψιμαχίες. Ομελέτα χωρίς να σπάσεις αβγά δε γίνεται και ιδού η πρόκλησή σου!

Κι όσο για τον Κρόνο στον Αιγόκερω, τυπικά η παρουσία του εκεί θα έπρεπε να συνδυαστεί με οικονομικές πιέσεις και δυσκολίες, που δε θα σου επιτρέψουν να κινηθείς ελεύθερα, αφού κάτω από την επιρροή του προέχει η κάλυψη των εκκρεμοτήτων σου. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δε ισχύει για φέτος, αφού ο Δίας έχει την ικανότητα να τα «γυρίσει» όλα υπέρ σου και θα γίνει ιδιαίτερα αισθητό με την Ηλιακή έκλειψη του καλοκαιριού (2/7). Νωρίτερα, η πρώτη Ηλιακή έκλειψη της χρονιάς (6/1) θα σε βοηθήσει να «ξεσκαρτάρεις» από πράγματα αλλά και… νοοτροπίες, που σε εμποδίζουν να προχωρήσεις, ίσως, μάλιστα, να πετύχεις μια σημαντική πώληση.

ΕΡΩΤΑΣ & ΧΡΗΜΑ: ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ 2019; ΜΑΘΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Κατά τα άλλα, η Σεληνιακή έκλειψη στις 21/1 θα τονίσει ακόμη περισσότερο την διάθεσή σου για ταξίδια, ενώ δεν αποκλείεται να μυηθείς και σε ένα ιδιαίτερο γνωστικό αντικείμενο. Αν όμως διατηρείς στενές σχέσεις με συγγενικά σου πρόσωπα, όλο και κάποια αναταραχή θα φέρει στις σχέσεις ή την ζωή τους μέχρι το καλοκαίρι.

Υπεύθυνος βέβαια για αυτό είναι ο Ουρανός, που «πατάει πόδι» οριστικά στον Ταύρο στις 6/3 προμηνύοντας και θετικές αλλαγές στα εργασιακά σου, τουλάχιστον για φέτος. Του χρόνου θα το… ξαναδούμε!

Η άλλη Σεληνιακή έκλειψη, στις 16/7, θα αναδείξει βέβαια κάποια συναισθηματικά ζητήματα που θα σε αγχώσουν, ίσως μάλιστα να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός «δικού σου» ανθρώπου. Όσον αφορά όμως στα οικονομικά σου έρχεται κι αυτή να πιστοποιήσει πως ότι χάνουν οι άλλοι το βρίσκεις εσύ κι ότι θα αποζημιωθείς αδρά για την όποια απώλειά σου.

Μάλιστα η χρονιά κλείνει με μια ακόμη Ηλιακή έκλειψη (26/12) που «πιάνει» τα οικονομικά σου και τα καλά της θα τα απολαύσεις μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2020.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στον Χείρωνα, που από τις 10/2 θα αρχίσει να βαδίζει αδιάλειπτα το μονοπάτι του Κριού για επτά συναπτά έτη, δίνοντας στις διαπροσωπικές σχέσεις σου ένα «άρωμα» αποκατάστασης και με τον Δία να σε «προμοτάρει» φέτος, όλα μπορεί να συμβούν!

Όσο για τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και τις ενδεχόμενες παγίδες που κρύβει σε περιουσιακά και επαγγελματικά θέματα, φαίνεται να αφορά περισσότερο στους Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, που θα πρέπει να προσέξουν και να μην «καβαλήσουν το καλάμι», αφού η διάψευση τους περιμένει στη γωνία!

Διαβάστε επίσης:

NEW YEAR’S RESOLUTIONS 2019: Ποια υπόσχεση δίνουν τα ζώδια για τη Νέα Χρονιά;

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

2019: Αυτές είναι οι τυχερές ημερομηνίες όλης της χρονιάς!

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved