Σκορπιός 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Σκορπιέ, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2019 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Σκορπιός 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μετά το πρώτο «ζέσταμα» οι αλλαγές συνεχίζονται!

Η χρονιά ξεκινά με την Δήμητρα στο ζώδιό σου (μέχρι και τις 25/1), κάτι που θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα, ενώ δεν αποκλείεται να επιβραβευθείς για μια προσπάθειά σου. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο ενός «σκανδάλου» που θα τραβήξει την προσοχή επάνω σου.

Στη συνέχεια και για δέκα περίπου μήνες, η Δήμητρα θα βρίσκεται στον Τοξότη, που είναι ο ηλιακός οίκος των οικονομικών σου, δίνοντας μια πολύ καλή… πάσα στον Δία για να κάνει το φανταιζί παιχνίδι του!

Τα «φρέσκα», λοιπόν, για σένα αναφέρονται πρωτίστως στα οικονομικά σου, όπου αναμένεται τουλάχιστον μια γενική ευχέρεια κινήσεων και -γιατί όχι;- ένα αξιοσημείωτο κέρδος. Ο μόνος «αστερίσκος» έχει να κάνει με μια ενδεχόμενη κακή διαχείριση από πλευράς σου, αφού σε μια τέτοια περίπτωση στο τέλος της χρονιάς θα βρεθείς να χρωστάς πολλά περισσότερα. Επιπλέον, με το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα να «παίζει» μέχρι και τον Οκτώβριο, πρόσεξε, μήπως επενδύσεις στο… πουθενά, προσδοκώντας κέρδη και οφέλη που δεν θα έρθουν ποτέ.

Ο Ποσειδώνας, μάλιστα, έχει κάτι… παραπάνω να πει και για τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όπου, είτε σου αρέσει είτε όχι, το «τοπίο» είναι θολό και μένει να δεις ποιος θα… προλάβει να απιστήσει πρώτος! Μέχρι εκείνη την στιγμή, ωστόσο, θα βιώσεις την υπέρτατη ευτυχία.

Παράλληλα, στις 6/3, ο Ουρανός ξαναπερνά στον Ταύρο κι αυτήν την φορά είναι για… τα καλά, αφού θα βρίσκεται απέναντί σου για επτά περίπου χρόνια, φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές πρωτίστως στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλά και στη ζωή σου συνολικά. Ίσως, μάλιστα, πάρεις μια ακόμη… ιδέα για τις αλλαγές που έρχονται, πριν καν βρεθεί ο πλανήτης στο νέο του μετερίζι, με την πρώτη Σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς στις 21/1.

Όσο για τον Κρόνο που παραμένει στον Αιγόκερω, εξακολουθεί να σε περνάει από εξετάσεις σε διάφορα ζητήματα κι εσύ δεν έχεις παρά να αποδείξεις την επάρκειά σου με περισσότερο διάβασμα. Επιπλέον, σε θέλει πιο προνοητικό/η, αφού στις εξωτερικές δράσεις σου (ταξίδια, μετακινήσεις κλπ) και ιδιαίτερα σε ό,τι δεν έχει να κάνει με δουλειές, θα σου φέρει εμπόδια, καθυστερήσεις, αλλά και τεχνικά προβλήματα στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς. Και για όλα αυτά μπορεί να πάρεις μια… γερή δόση με την πρώτη Ηλιακή έκλειψη της χρονιάς στις 6/1, που θα σε «στρεσάρει» τόσο, ώστε να βάλεις σε δεύτερη μοίρα τις λοιπές δραστηριότητές σου.

ΕΡΩΤΑΣ & ΧΡΗΜΑ: ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ 2019; ΜΑΘΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Η επόμενη Ηλιακή έκλειψη πάντως, στις 2/7, θα συνδυαστεί με εναλλακτικές λύσεις μέσω κυρίως της αγοραστικής δύναμης που θα διαθέτεις κι ενώ μέχρι τότε οφείλεις να συντηρήσεις τα όσα έχεις, χωρίς να προβείς σε νέες κινήσεις, θα έχεις πλέον το ελεύθερο για να αντικαταστήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ό,τι δε σε εξυπηρετεί πια. Επιπλέον, θα σηματοδοτήσει την έναρξη ενός κύκλου επιμόρφωσης, που θα σου κοστίσει λίγο παραπάνω, αλλά αξίζει τα λεφτά της! Κι αν αποζητάς κάτι ακόμη καλύτερο, θα το έχεις μετά την τρίτη ηλιακή έκλειψη της χρονιάς, στις 26/12, η οποία σου δίνει πλεονέκτημα μέχρι τα μέσα του 2020.

Τέλος, η χρονιά κλείνει με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιό σου (μετά τις 19/11), κάτι που σημαίνει πως, λίγο πριν να… ξεψυχήσει το 2019, εσύ θα βρίσκεσαι σε αγωνιστική φάση, «τρέχοντας» για να πετύχεις τους στόχους σου. Ανάλογο κλίμα πάντως θα υπάρξει και την περίοδο που ο Άρης θα βρίσκεται στον Ταύρο (από 14/2 έως και 30/3), δίνοντάς σου την ώθηση να ξεκαθαρίσεις πολλά στις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή.

Διαβάστε επίσης:

NEW YEAR’S RESOLUTIONS 2019: Ποια υπόσχεση δίνουν τα ζώδια για τη Νέα Χρονιά;

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

2019: Αυτές είναι οι τυχερές ημερομηνίες όλης της χρονιάς!

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved