Ζυγός 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζυγέ, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2019 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ζυγός 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΖΥΓΟΣ ♎

Φώτα, κάμερες, πάμε!

Κατ’ αρχάς, η παρουσία του Δία στον Τοξότη (μέχρι τις 3/12) θα σε βοηθήσει να έχεις μια πιο χαρούμενη και εξωστρεφή καθημερινότητα, με τα ταξίδια να βρίσκονται στην… ημερήσια διάταξη, μαζί φυσικά με την απόκτηση νέων μέσων επικοινωνίας ή μεταφοράς, που θα σου διευκολύνουν τη ζωή. Επιπλέον, ο κοινωνικός κύκλος σου θα διευρυνθεί με… κάθε καρυδιάς καρύδι, γι’ αυτό μην εμπιστεύεσαι τον κάθε τύπο που σου «πουλάει» το οτιδήποτε και πολύ περισσότερο μην κάνεις μπίζνες μαζί του, πριν τσεκάρεις καλά το τι μπορεί να κρύβεται από πίσω. Όπως κι αν έχει πάντως, οι δημόσιες σχέσεις σου θα πιάσουν κορυφή, με τη συνδρομή και της Δήμητρας που θα βρίσκεται επίσης στον Τοξότη για δέκα περίπου μήνες (από τις 26/1 έως και τις 16/11), κάτι που θα κάνει την έκθεσή σου στο κοινό σχεδόν… αναπόφευκτη!

Θα έχεις, μάλιστα, την ευκαιρία να βγάλεις προς τα έξω το καλύτερό σου πρόσωπο, όταν όμως αρχίσεις να μιλάς για δουλειές, που δεν άπτονται της καλλιτεχνίας, να δεις πρώτον το κατά πόσο είναι νόμιμες και δεύτερον το αν μπορούν να πραγματοποιηθούν ή πρόκειται απλά για ένα ευχολόγιο, που προσκρούει σε αντικειμενικούς περιορισμούς.

Μια επίσης σημαντική εξέλιξη για σένα είναι η επανείσοδος του Χείρωνα στον Κριό (18/2), που για επτά περίπου χρόνια θα σε ωθήσει να γνωρίσεις τα καλά και τα… στραβά μιας δράσης που βασίζεται στην κοινή καταγωγή ή οτιδήποτε άλλο συνιστά ένα «κοινοτικό» πλαίσιο. Επιπλέον, ανοίγει μια μεγάλη παρένθεση, με βασικό της χαρακτηριστικό την αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος, αλλά και μια δική σου έφεση στο να αρχίσεις να ψάχνεις για «την πρώτη αιτία» των πραγμάτων.

Ταυτόχρονα όμως, αν είσαι μόνος/η και ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, θα σου δώσει την ευκαιρία για να… αποκατασταθείς με παπά και με κουμπάρο! Δεν υπάρχει, ωστόσο, λόγος να βιαστείς, αφού του χρόνου, με τον Δία στον Αιγόκερω οι συνθήκες θα είναι πολύ πιο ευνοϊκές και μπορεί να «τσιμπήσεις» και κάποιο ακίνητο.

ΕΡΩΤΑΣ & ΧΡΗΜΑ: ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ 2019; ΜΑΘΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Μέχρι τότε όμως στον 4ο ηλιακό οίκο σου και τον Αιγόκερω, κυριαρχεί ο Κρόνος που βέβαια δεν επιτρέπει και πολλά-πολλά σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας, πλην του ενδεχόμενου να πουλήσεις κάτι. Κι αν σου μπει καμιά ιδέα να φτιάξεις τον χώρο σου, είτε τον επαγγελματικό είτε τον οικογενειακό, προσπάθησε απλά να «μπαλώσεις» τα όποια προβλήματα με μερεμέτια και μην επεκτείνεσαι σε άλλα σχέδια.

Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψουν προβλήματα και στενοχώριες με τους οικείους σου και για όλα τα παραπάνω μπορεί να πάρεις μια… κρυάδα με την είσοδο του 2019, αφού η πρώτη Ηλιακή έκλειψη της χρονιάς γίνεται στον Αιγόκερω, κάτω από ένα «Κρόνιο» καθεστώς.

Αντίθετα, η δεύτερη Ηλιακή έκλειψη στις 2/7 θα σου αφήσει αρκετά «παράθυρα» ανοικτά και τελικά μια πίεση θα σε εξωθήσει να εκμεταλλευτείς τα… καλά του Δία στον 3ο ηλιακό οίκο σου. Ήτοι, ένα… υπέροχο ταξίδι διαφυγής ή μια «σούπερ» βοήθεια από συγγενείς σου.

Όσο για τον Πλούτωνα που χρόνια τώρα κινείται στην ίδια περιοχή, θα σου θυμίσει την παρουσία του με την Σεληνιακή έκλειψη στις 16/7, που παραπέμπει σε μια αίσθηση απώλειας αλλά και την επανεκκίνηση μιας διαδικασίας, πάνω σε κάποια «οριστικά» δεδομένα.

Υπάρχει φυσικά και ο Ουρανός, που περνώντας πια οριστικά στον Ταύρο (6/3) τείνει να αλλάξει για τα καλά το εργασιακό σου καθεστώς, με τα πρώτα σημάδια όμως να έρχονται λίγο νωρίτερα καθώς η Σεληνιακή έκλειψη στις 21/1 θα τον ενεργοποιήσει πρόωρα. Η ίδια έκλειψη πάντως απευθύνεται πρωτίστως στα ερωτικά σου κι είναι πιθανό να περάσεις πολύ ιδιαίτερα, αλλά και να χάσεις την μπάλα στη συνέχεια!

Τέλος, ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στον Άρη, που σε δύο περιόδους θα σε «τρέξει» κάνοντας την καθημερινότητά σου πολύ πιο φασαριόζικη και ανταγωνιστική. Αρχικά η παρουσία του στον Κριό (από την Πρωτοχρονιά μέχρι του Αγίου Βαλεντίνου) θα ανακατέψει την τράπουλα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου που σε κάποιες περιπτώσεις θα θυμίζουν το «φύγε εσύ, έλα εσύ»!

Και το φθινόπωρο (από 4/10 έως και 18/11) θα βρεθεί στο ζώδιό σου, δίνοντάς σου μια δραστική εικόνα για το τι μπορεί να σημαίνει «δυναμική διπλωματία», είτε από σένα είτε προς εσένα. Κατά τα άλλα να προσέχεις τη μέση σου.

Διαβάστε επίσης:

NEW YEAR’S RESOLUTIONS 2019: Ποια υπόσχεση δίνουν τα ζώδια για τη Νέα Χρονιά;

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

2019: Αυτές είναι οι τυχερές ημερομηνίες όλης της χρονιάς!

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved