Παρθένος 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Παρθένε, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2019 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Παρθένος 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Έχεις πλεονέκτημα αλλά κάποιος/α θέλει να στο… κλέψει!

Ο Δίας, που βρίσκεται πλέον στον Τοξότη, σηματοδοτεί την απαρχή ενός νέου αναπτυξιακού κύκλου στο σπίτι και την οικογένειά σου, με την ταυτόχρονη «απόσυρση» των όποιων προβλημάτων, ίσως, μάλιστα, υπάρξει και μια… αντανακλαστική θετική επιρροή στα επαγγελματικά σου.

Επιπλέον, τη μεγάλη περίοδο που θα βρίσκεται και η Δήμητρα στο ίδιο ζώδιο (από 26/1 έως 16/11) θα μπουν σε κίνηση ποικίλα ζητήματα νομικής φύσεως, που η διεκπεραίωσή τους θα σε απελευθερώσει, ενώ το να μετακομίσεις θα έρθει ως φυσική συνέπεια της αναζήτησής σου για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Το κλειδί, ωστόσο, της επιτυχίας σου εξαρτάται από το να θα κινηθείς μόνος/η ή στα πλαίσια μιας συνεργασίας, αφού στη δεύτερη περίπτωση θα αναλάβει δράση ο Ποσειδώνας, μετατρέποντας μια αρχική αίσθηση ικανοποίησης σε διάψευση.

Αυτό φυσικά αναφέρεται και στα προσωπικά σου, που μπορεί μεν για ένα διάστημα να γνωρίσουν «μεγάλες στιγμές», αλλά η τελική κατάληξη μάλλον θα σε απογοητεύσει.

ΕΡΩΤΑΣ & ΧΡΗΜΑ: ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ 2019; ΜΑΘΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Εξ άλλου, η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω και τον 5ο ηλιακό οίκο σου, που κρατάει από πέρυσι επηρεάζει πρωτίστως τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, επιφέροντας μεγάλες πιέσεις και διλήμματα με την συνιστώμενη πολιτική να είναι το να παραμείνεις μόνος/η σου, αν είσαι ήδη!

Κι αν παρ’ ελπίδα μπεις στη διαδικασία μιας νέας σχέσης θα είναι σαν να κάνεις το «στρατιωτικό» σου, που για το συναίσθημά σου δεν το λες και καλό…

Μπορεί, βέβαια, να κληθείς να παράσχεις τις υπηρεσίες σου σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή να αυξηθούν οι ευθύνες σου σε σχέση με τα παιδιά σου, κάτι που κρίνεται ως «φυσιολογικό».

Και κάποια από τα παραπάνω ή και… όλα μαζί θα τα δεις να συμβαίνουν με την αρχή του νέου έτους, αφού η πρώτη Ηλιακή έκλειψη του 2019 γίνεται στις 6/1 κι εδώ σίγουρα θα χρειαστεί να πάρεις τις αποφάσεις σου υπό πίεση. Το σοφότερο βέβαια θα ήταν να θέσεις με σαφήνεια τα όριά σου ή στην ανάγκη να βγεις από μια ιστορία που σε παιδεύει και επιπλέον να μην ξεκινήσεις κάτι, αφού θα αποδειχθεί μεγάλος μπελάς. Το πιθανότερο είναι να μπλοκάρεις συναισθηματικά και να υπομείνεις μέχρι νεωτέρας τα όσα σου συμβαίνουν.

Μεγάλο συναισθηματικό βάρος φέρει και η Σεληνιακή έκλειψη στις 16/7, εκεί, μάλιστα, κινδυνεύεις να «χάσεις» τον εαυτό σου, μέσα σε έναν «μεγάλο έρωτα» που θα σου βγει… ολίγον ξινός!

Κάνε κράτει λοιπόν και περίμενε να «ξανοιχτείς», αφού μπει ο Δίας στον Αιγόκερω και ειδικά μετά την τελευταία έκλειψη της χρονιάς στις 26/12, αφού αυτή είναι που θα σου φέρει το… κελεπούρι!

Θα έχει προηγηθεί βέβαια μια ακόμη Ηλιακή έκλειψη στις 2/7, που ναι μεν θα σου ασκήσει ανάλογες πιέσεις με την πρώτη της χρονιάς, φαίνεται, ωστόσο, να υπάρχουν διέξοδοι που θα σε φέρουν πιο κοντά σε μια τουλάχιστον ανεκτή κατάσταση, με τη συνδρομή ενδεχομένως των οικείων σου.

Όσο για την Σεληνιακή έκλειψη στις 21/1 θα σου φέρει αλλαγές στα εργασιακά σου αλλά και κάτι ξαφνικό στην υγεία σου ή αλλαγή της διατροφής σου.

Ανατροπές και αναθεωρήσεις… επαγγέλλεται βέβαια και ο Ουρανός στον Ταύρο (μετά τις 6/3), αλλά εδώ δεν υπάρχει κάτι που θα πρέπει να σε τρομάζει, αφού πρόκειται για ένα σήριαλ ανανέωσης του πνευματικού σου «οπλοστασίου» και της τεχνικής κατάρτισής σου, που θα κρατήσει μέχρι το 2026 περίπου.

Διαβάστε επίσης:

NEW YEAR’S RESOLUTIONS 2019: Ποια υπόσχεση δίνουν τα ζώδια για τη Νέα Χρονιά;

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

2019: Αυτές είναι οι τυχερές ημερομηνίες όλης της χρονιάς!

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved