Λέων 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Λέοντα, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2019 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Λέων 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΛΕΩΝ ♌

Απ’ όλα έχει ο μπαχτσές!

Απ’ όλα έχει όντως και δουλειές και έρωτες, η τύχη σου, ωστόσο, σε κάθε τομέα δε θα είναι ίδια, ούτε βέβαια και ο συνιστώμενος τρόπος διαχείρισης. Ας ξεκινήσουμε όμως από τα… εύκολα και χαρμόσυνα, δηλαδή τον Δία στον Τοξότη, που θα γεμίσει την «αυλή» σου με πλήθος θαυμαστών! Και φυσικά ανάμεσα σε αυτούς/ες θα βρίσκεται και ο/η εκλεκτός/η της καρδιάς σου, μέχρι αποδείξεως του εναντίου φυσικά… Μάλιστα η παρουσία και της Δήμητρας στο ζώδιο για δέκα περίπου μήνες (από 26/1 έως και 16/11) ενισχύει σε… ακραίο βαθμό τις πιθανότητές σου να περάσεις καλά και να κινηθείς στο «high» περιβάλλον που σου αρμόζει, παρέα με διάφορες διασημότητες!

Από αυτό το σημείο όμως μέχρι μια σχέση με ποιότητα ή βάθος συναισθημάτων υπάρχει σημαντική απόσταση, που δεν είναι διόλου βέβαιο ότι θα καλυφθεί. Κοίταξε, λοιπόν, να περάσεις καλά κι όσο για τα υπόλοιπα… βλέπεις.

Μπορείς φυσικά να αγνοήσεις τις προκλήσεις και να αρκεστείς στο να καμαρώνεις για τα επιτεύγματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, ξεκινώντας πάντα από τα παιδιά σου.

Σε κάθε περίπτωση όμως, είναι σκόπιμο να μην αρχίσεις να… χαρίζεις προς όλες τις κατευθύνσεις, αφού θα καταλήξεις με μαθηματική ακρίβεια στο γνωστό «περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις». Γιατί στην παρούσα φάση, υπάρχουν γύρω σου αρκετοί/ες πρόθυμοι/ες να εκμεταλλευτούν τη γενναιοδωρία σου, κολακεύοντάς σε, αύριο-μεθαύριο όμως, στα δύσκολα, δηλαδή, θα ψάχνεις να τους/τις βρεις, ως είθισται!

Τα ανάλογα ισχύουν και για τις ενδεχόμενες επενδύσεις σου, τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο που θα είναι σε ισχύ το τετράγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα. Το «να πιάσεις την καλή» μπορεί τελικά να αποδειχθεί μια τεράστια παγίδα, που θα «καταπιεί» τα υπάρχοντά σου κι όχι βέβαια τυχαία, αλλά προμελετημένα από κάποιους «επιτήδειους». Θα σου μείνει βέβαια η περηφάνια…

Παράλληλα, στο «μέτωπο» των εργασιακών και της καριέρας σου καλείσαι να κρατήσεις σχετικά δύσκολες ισορροπίες, αφού πρέπει να συνδυάσεις την καινοτόμα ή ανατρεπτική διάθεση του Ουρανού στον Ταύρο (μετά τις 6/3) με τις «επαγγελματικές» προδιαγραφές του Κρόνου στον Αιγόκερω. Ο δεύτερος πηγαίνει «by the book» κι ο πρώτος κόντρα σε όλους τους κανόνες, οπότε καλά ξεμπερδέματα! Και από την μια «πάντα», επειδή θα έχεις την τάση να πάρεις επάνω σου μεγάλο φόρτο εργασιών, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι φιλοδοξίες σου, καλό είναι να αφήσεις χώρο και στο «απρόβλεπτο», αφού αλλιώς θα το βρεις μπροστά σου.

Από την άλλη, κάποια καινοτόμα σχέδιά σου ή οι «τρέλες» που θες να κάνεις, μπορεί να σκοντάψουν σε αντικειμενικούς περιορισμούς.

Και αυτοί θα εμφανιστούν πρώτοι-πρώτοι με την Ηλιακή έκλειψη στις 6/1, που θα σε βάλει σε ένα δίλημμα: Να ανεχτείς και να υπομείνεις κάποιους νέους περιορισμούς ή να αποχωρήσεις, ξέροντας πως δε θα βρεις εύκολα δουλειά; Ή αν είσαι εσύ το αφεντικό, να τα πάρεις όλα επάνω σου ή να συνεχίσεις να πληρώνεις «χαραμοφάηδες»; Το σοφότερο πάντως από την πλευρά σου θα ήταν να περιμένεις.

Μέχρι το καλοκαίρι, αφού η επόμενη Ηλιακή έκλειψη ( στις 2/7) θα σου προσφέρει και τις εναλλακτικές λύσεις που χρειάζεσαι, ίσως, μάλιστα, σε βγάλει από τη δύσκολη θέση ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΕΡΩΤΑΣ & ΧΡΗΜΑ: ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ 2019; ΜΑΘΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Τα ακόμη πιο δύσκολα πάντως σε περιμένουν στον τομέα της υγείας σου, αν επιμείνεις να μην ακούς τα σινιάλα που σου στέλνει ο οργανισμός σου. Το πρώτο σου μέλημα, λοιπόν, είναι να περιορίσεις από μόνος/η σου κάποιες κακές συνήθειες, πριν σου το επιβάλλουν οι γιατροί. Επιπλέον, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από συσσωρευμένες πιέσεις που πλέον σωματοποιούνται και για να θεραπευτούν εντελώς απαιτείται μεθοδικότητα και χρόνος.

Υπάρχουν ακόμη οι δύο Σεληνιακές εκλείψεις της χρονιάς, με την πρώτη (στις 21/1) να συμβάλλει σε μια σχετική αναταραχή στα προσωπικά σου αλλά και «από σπόντα» στην καριέρα σου.

Η δεύτερη, πάλι, στις 16/7 θα σου πέσει κάπως… βαριά σε σχέση με τα εργασιακά ,αλλά και τα ζώα ή τα φυτά που σου κρατούν συντροφιά και επιπλέον είναι εκείνη που δημιουργεί περισσότερους κινδύνους για την υγεία σου.

Τέλος, με τον Άρη να διελαύνει από το ζώδιό σου καταμεσής του καλοκαιριού (από 1/7 έως και 17/8) θα πρέπει να ξεχάσεις για λίγο τις «ξένοιαστες διακοπές», αφού σε περιμένει αρκετή δουλειά και «τρέξιμο»… άντε και μερικές αθλητικές δραστηριότητες!

Διαβάστε επίσης:

NEW YEAR’S RESOLUTIONS 2019: Ποια υπόσχεση δίνουν τα ζώδια για τη Νέα Χρονιά;

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

2019: Αυτές είναι οι τυχερές ημερομηνίες όλης της χρονιάς!

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved