Καρκίνος 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Καρκίνε, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2019 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Καρκίνος 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Θέλει υπομονή… ακόμη!

Για τον Κρόνο, που από πέρυσι σε… τηρά με το αυστηρό του μάτι από απέναντι, κάποια πράγματα ίσως σου είναι ήδη γνωστά: Δυσκολίες περιορισμοί και περισσότερη δουλειά θα σε ακολουθήσουν και φέτος, σε αρκετές περιπτώσεις, μάλιστα, θα πάρεις επάνω σου και ευθύνες που δε σου αναλογούν, μην περιμένεις, ωστόσο, τα εύσημα για αυτό άμεσα. Στην ουσία κτίζεις για το μέλλον σου και μόνο προς το τέλος της χρονιάς θα αρχίσουν να διαμορφώνονται οι συνθήκες για να πετύχεις μια πιο ξεκάθαρη «νίκη». Το πέρασμα του Δία στον Αιγόκερω (3/12), αλλά και η Ηλιακή έκλειψη στις 26/12 είναι για σένα το σημείο καμπής για τις καλύτερες ημέρες που έρχονται. Μέχρι τότε όμως, ισχύει το… γνωστό «τα κεφάλια μέσα»!

Κι επειδή η ημέρα φαίνεται από το πρωί, έτσι και το 2019 θα δείξει από την αρχή του τι σε περιμένει, αφού η Ηλιακή έκλειψη στις 6/1 θα σε γεμίσει με περισσότερο άγχος, συνδυασμένο ίσως με μια απογοήτευση ή μια αίσθηση αποτυχίας. Κι αυτό δεν έχει να κάνει απαραίτητα με τις δικές σου προσπάθειες, αλλά με μια «γκίνια» που υπάρχει στις συνεργασίες σου. Πρακτικά, λοιπόν, δε μπορείς παρά να υπολογίζεις στις δικές σου δυνάμεις, έχοντας συνείδηση πως όλα θα πέσουν επάνω σου.

Παράλληλα, οι συναισθηματικές πιέσεις μπορεί να σε φτάσουν στα όρια της κατάθλιψης τόσο στις αρχές, όσο και το καλοκαίρι με την κάπως «βαριά» Σεληνιακή έκλειψη που γίνεται στις 16/7 κι εδώ είναι που πρέπει να επιστρατεύσεις τον Ποσειδώνα με τις ελπίδες του, για να μην «τα παίξεις».

Η επόμενη Ηλιακή έκλειψη (στις 2/7) πάντως, θα σου προσφέρει εναλλακτικές λύσεις κι εκεί οι πιέσεις που θα δεχτείς θα σε βοηθήσουν τελικά να αξιοποιήσεις και κάποιες ευκαιρίες που μέχρι εκείνη τη στιγμή απέρριπτες ή απλά δεν έβλεπες.

Όσο για την πρώτη Σεληνιακή έκλειψη στις 21/1 αναμένεται να αλλάξει το καθεστώς στα οικονομικά σου, μέσα από ξαφνικές ανάγκες ή μεταβολές που θα προκύψουν, ίσως, μάλιστα, χρειαστεί να «ξεσηκωθείς» κι από το μέρος που διαμένεις.

ΕΡΩΤΑΣ & ΧΡΗΜΑ: ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ 2019; ΜΑΘΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Φυσικά σε αυτό θα βάλει το… χεράκι του και ο Ουρανός, ο οποίος στην συνέχεια θα περάσει οριστικά στον Ταύρο (6/3) δρομολογώντας την ανανέωση στον κύκλο των γνωριμιών σου, ίσως και μια νέα απρόσμενη κατάσταση στα προσωπικά σου.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει βέβαια και στον Χείρωνα, με τον οποίο μοιράζεστε πολλά κοινά. Το πέρασμά του στον Κριό (18/2), όπου και θα παραμείνει για επτά περίπου χρόνια, σηματοδοτεί μια νέα κατάσταση στην καριέρα σου αλλά και την συνολική σου στόχευση, με τους οικογενειακούς δεσμούς να παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ό,τι κι αν θεωρείς ως «οικογένεια». Και βέβαια, είναι προφανές πως μια τέτοια εξέλιξη θα είναι του… απόλυτου γούστου σου, ίσως, μάλιστα, φτιάξεις ή ξαναφτιάξεις και το δικό σου «σπιτικό». Επιπλέον, αν διαθέτεις ακίνητη περιουσία που «κάθεται», θα αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά τρόπους για να την αξιοποιήσεις. Σπιτάκια, χωραφάκια, όλα παίζουν!

Κατά τα άλλα, ο Δίας στον Τοξότη (μέχρι τις 3/12) θεωρητικά σε ευνοεί σε εργασιακά θέματα, εξασφαλίζοντάς σου –όσο περνά από το χέρι του- καλές συνθήκες εργασίας, ίσως και μια ωραία δουλειά. Αυτά όμως στη θεωρία, αφού σε αυτήν τη φάση κουμάντο στη ζωή σου κάνει ο Κρόνος και με βάση τις δικές του «νόρμες» θα πορευτείς, κάτι που σημαίνει πως μάλλον κάποιος/α άλλος/η θα καρπωθεί τις προσπάθειές σου ή ότι εσύ δε θα μπορέσεις να «δεις» τις ευκολίες που σου προσφέρονται, επιμένοντας σε μια μάλλον… μαζοχιστική πολιτική!

Σε κάθε περίπτωση πάντως, να θυμάσαι πως λόγω του τετραγώνου διαρκείας ανάμεσα στον Δία και τον Ποσειδώνα (μέχρι τον Οκτώβριο) ευνοούνται κυρίως οι καλλιτεχνικές δράσεις, ενώ στις υπόλοιπες ελλοχεύει ο κίνδυνος μιας «καραμπινάτης» εξαπάτησης ή στην καλύτερη περίπτωση μιας σειράς από άστοχες ή «ουτοπικές» επιλογές. Και ως προς τις πρώτες θα έχεις μπόλικες ευκαιρίες να αναδείξεις και να προωθήσεις το έργο σου με τη συνδρομή της Δήμητρας που θα βρίσκεται κι αυτή στον Τοξότη για δέκα μήνες περίπου (από τις 26/1 έως και τις 16/11). Ίσως, μάλιστα, αξίζει να απλώσεις τα φτερά σου στο εξωτερικό, αν δεις ότι «εντός» δεν έχεις και πολύ καλή τύχη ή δε σε καταλαβαίνουν.

Τέλος, την περίοδο που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου (16/5 έως 1/7) θα επιταχύνεις κι εσύ κάποιες διαδικασίες στη ζωή σου, είτε με το καλό είτε με το… ζόρι! Μια ανάλογη ώθηση, ωστόσο, θα λάβεις και τις πρώτες ημέρες του χρόνου που ο Άρης θα βρίσκεται στον Κριό «απαιτώντας» δράση και λύσεις «εδώ και τώρα», ενώ για τα οικογενειακά και περιουσιακά σου θέματα θα «μετρήσει» περισσότερο ο Άρης στον Ζυγό από τις 4/10 μέχρι και τις 18/11.

Διαβάστε επίσης:

NEW YEAR’S RESOLUTIONS 2019: Ποια υπόσχεση δίνουν τα ζώδια για τη Νέα Χρονιά;

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

2019: Αυτές είναι οι τυχερές ημερομηνίες όλης της χρονιάς!

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved