Δίδυμοι 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Δίδυμε, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2019 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Δίδυμοι 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Επιτέλους… φως!

Ο Δίας στον Τοξότη είναι βέβαια εκείνος που «γέρνει» τις εξελίξεις της χρονιάς προς το θετικό, με την τύχη να σου παίζει αρκετά ευνοϊκά παιχνίδια!

Κατ’ αρχάς έχεις να… λαμβάνεις σε προσωπικό επίπεδο, αφήνοντας οριστικά στο παρελθόν τις ημέρες στέρησης και τις απογοητεύσεις που σε «πότισε» ο Κρόνος στο ίδιο ζώδιό από το 2016. Ίσως μάλιστα να βιώσεις ένα «παραμύθι», που ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχθεί θα σου προσφέρει μοναδικές στιγμές αλλά αν είσαι ήδη σε μια σχέση να θυμάσαι πως κάθε ζήτημα «πίστης» μπαίνει στο περιθώριο, αφού δεν είναι αυτή το ζητούμενο!

Επιπλέον, έχοντας εξασφαλισμένες τις βοήθειες από τους άλλους, μπορεί να επεκτείνεις την δράση σου μέχρι τα… πέρατα της οικουμένης, αξιοποιώντας και την παρουσία της Δήμητρας στο ζώδιο για περίπου δέκα μήνες (από τις 2/1 έως και τις 16/11). Δημόσιες σχέσεις με διασημότητες, media και αστραφτερά μεταφορικά ή επικοινωνιακά μέσα σε περιμένουν για «να κάνεις το κομμάτι σου»!

Μπορείς φυσικά να αξιοποιήσεις στο έπακρο και την ικανότητά σου να παρουσιάζεις «το άσπρο μαύρο» και να κινείσαι με ευελιξία σε όλα τα πεδία δράσης ακόμη κι εκείνα που… συνορεύουν με την παρανομία!

Κι εδώ μπαίνει στο πλάνο ο Ποσειδώνας που επηρεάζει κι αυτός την ζωή σου σε κεντρικό επίπεδο, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος/η στο δεύτερο δεκαήμερο. Κανονικά, ο πλανήτης της φαντασίας και της υπέρβασης δεν προσφέρεται για δράσεις που έχουν να κάνουν με οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος μιας παραπλάνησης ή μιας εντελώς λανθασμένης επιλογής. Αντίθετα, ως προς τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις και τις δράσεις ανθρωπιστικού χαρακτήρα είναι… ΟΚ!

Ωστόσο, με τον Δία «αγκαζέ» για ένα μεγάλο διάστημα (μέχρι τον Οκτώβριο) ακόμη και οι μεγαλύτερες «μπαγαποντιές» του μπορεί τελικά να σε εξυπηρετήσουν, χώρια που μπορεί και να τις υιοθετήσεις εκμεταλλευόμενος/η την αφέλεια ή την καλή πρόθεση των άλλων!

ΕΡΩΤΑΣ & ΧΡΗΜΑ: ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ 2019; ΜΑΘΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Αυτό φυσικά άπτεται της ηθικής υπόστασής σου, αλλά από τη στιγμή που είναι κι αυτή… δισυπόστατη, όπως και το κάθε τι που συμβαίνει στη ζωή σου, όλα είναι ανοικτά. Επιπλέον, ο Ποσειδώνας σε καλεί να εμπιστεύεσαι περισσότερο τη διαίσθηση, παρά τη λογική σου.

Όσο για τον Κρόνο στον Αιγόκερω, όπως πέρυσι έτσι και φέτος, εξακολουθεί να επηρεάζει τα οικονομικά σου, που σύμφωνα με τη θεωρία θα πρέπει να βάλεις σε μια τάξη, περικόπτοντας τα μη αναγκαία έξοδα. Επιπλέον, θα πρέπει να ρυθμίσεις ασφαλιστικές, φορολογικές ή κληρονομικές υποθέσεις, η διαφορά, ωστόσο, του «πέρυσι» με το «φέτος», είναι ότι οι προσπάθειές σου θα αποδώσουν κι αυτό θα φανεί πολύ περισσότερο με την Ηλιακή έκλειψη στις 2/7, που θα σου προσφέρει λύσεις στα όποια αδιέξοδα έχουν διατηρηθεί μέχρι τότε. Ίσως, μάλιστα, δεις… ηλίου πρόσωπο κι από μια συνεργασία, οπότε άσε τον Κρόνο να… κουρεύεται ή πιο σωστά να «κουρεύει» χρέη!

Στην συνέχεια, τα πράγματα προμηνύονται ακόμα καλύτερα με «κομβικό» σημείο την τρίτη Ηλιακή έκλειψη της χρονιάς στις 26/12, που θα σε απελευθερώσει πλήρως στον οικονομικό τομέα.

Υπάρχει βέβαια και η πρώτη του 2019 (στις 6/1), που θα σε «ζορίσει» αρκετά, με τις ελλείψεις είτε σε αγαθά είτε σε ρευστό να αναζητούν… εναγωνίως λύσεις, από πλευράς σου πάντως, πέρα από την επιβεβλημένη «σοφή» διαχείριση, θα πρέπει να αποφύγεις να δανείσεις χρήματα.

Στη συνέχεια, η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς στις 21/1 θα σου δώσει το έναυσμα για ένα έκτακτο ταξίδι ή για να ξεκινήσεις έναν ενδιαφέροντα κύκλο σπουδών. Η συγκεκριμένη έχει «Ουράνια» χαρακτηριστικά, κάτι, βέβαια, που δε σε τρομάζει, αφού είσαι «άσσος» στις προσαρμογές, ακόμη και τις απότομες κι αυτό στο γράφω γιατί μπορεί να «ταρακουνηθούν» και οι διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Αυτόν τον… τύπο πάντως, τον Ουρανό, από τις 6/3, θα τον έχεις για χρόνια στον 12ο ηλιακό οίκο σου και τον Ταύρο, πρόθυμο να σε ξυπνήσει μέσα στην νύχτα (μεταφορικά το γράφω) με τα καμώματά του. Φίλοι και κρυφοί εχθροί θα γίνουν ένα, με τις ισορροπίες να αλλάζουν διαρκώς, αλλά τουλάχιστον για φέτος αυτό θα συμβεί υπέρ σου.

Τέλος, η διέλευση του Άρη από το ζώδιό σου (από 31/3 έως και 15/5) υποδεικνύει την πρώτη φάση μέγιστης και εντατικής ενεργοποίησής σου σε ποικίλα «μέτωπα», με την δεύτερη να ακολουθεί το φθινόπωρο (18/8 έως και 3/10), όταν πια ο πλανήτης της δράσης θα βρίσκεται στην Παρθένο. Εκεί ενδέχεται να σου τύχουν και κάποια οικογενειακά «νταβαντούρια», αλλά με τον Δία στο πλάι σου, ό,τι κι αν γίνει για καλό θα είναι.

Διαβάστε επίσης:

NEW YEAR’S RESOLUTIONS 2019: Ποια υπόσχεση δίνουν τα ζώδια για τη Νέα Χρονιά;

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

2019: Αυτές είναι οι τυχερές ημερομηνίες όλης της χρονιάς!

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved