Ταύρος 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ταύρε, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2019 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ταύρος 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Για τα λεφτά τα κάνεις όλα!

Όπως και πέρυσι, έτσι και… φέτος με τη διαφορά ότι πλέον πρόκειται για κάτι πλήρως δρομολογημένο: Η οριστική είσοδος του Ουρανού στο ζώδιό σου (6/3) προμηνύει επτά χρόνια… φαγούρας, αφού ο πλανήτης των αλλαγών θα σε «ταρακουνήσει» για τα καλά και θα σε κάνει κάποια στιγμή να μην… αναγνωρίζεις τον εαυτό σου κι αυτά δεν είναι Fake news! Το σωστό, πάντως, από πλευράς σου θα ήταν να υιοθετήσεις πρόθυμα τις αναθεωρήσεις που φέρνει και σταδιακά να «σπάσεις» συνήθειες ετών, ώστε να μην πέσεις θύμα κάποιας δυσάρεστης έκπληξης ή ανατροπής. Εδώ, ο μηχανισμός είναι απλός: Είτε το κάνεις είτε το παθαίνεις, μέση λύση δεν υπάρχει!

Επιπλέον, ο φίλος σου ο Κρόνος παραμένει στον Αιγόκερω και τον 9ο ηλιακό οίκο σου, παίζοντας ενεργό ρόλο ως προς την επιμόρφωσή σου, αφού θα σε «στρώσει» στο διάβασμα μέχρι να πάρεις το «χαρτί»!

Αντίθετα όμως, σε σχέση με τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου ή τα δρώμενα στο συγγενικό σου περιβάλλον, τα «μαντάτα» δεν είναι καλά και το πιθανότερο είναι είτε να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις είτε να ταλαιπωρηθείς πολύ. Πρακτικά, μόνο τα ταξίδια για δουλειές «επιτρέπονται» κι αυτά υπό τον όρο να είσαι σωστά προετοιμασμένος/η.

Το «μήνυμα» του Κρόνου μπορεί να το καταλάβεις για τα καλά με την πρώτη έκλειψη της χρονιάς στις 6 Ιανουαρίου, από τη στιγμή όμως που… λεφτά υπάρχουν, ο Κρόνος μπορεί να περάσει και να μην ακουμπήσει!

Γιατί το πέρασμα του Δία στον Τοξότη και τον 8ο ηλιακό οίκο σου λειτουργεί ως βάλσαμο σε κάθε ενδεχόμενη αναποδιά, αφού το κυρίως «μενού» του είναι τα οικονομικά σου και το πώς θα βελτιωθούν. «Πιάνει», δηλαδή, έναν καίριο για σένα τομέα, έχοντας, μάλιστα, ως συνοδοιπόρο για δέκα περίπου μήνες την Δήμητρα (από 26/1 έως και 16/11), η οποία «ειδικεύεται» σε περιουσιακές ρυθμίσεις παντός είδους.

Κι αν είναι τελικά να αποζημιωθείς με την… βούλα για κάθε «ζημιά» που θα πάθεις, τότε μικρό το κακό, για να μην πω μεγάλο το όφελος! Κι αυτό μπορεί να το πετύχεις από μόνος/η σου για όσο διάστημα ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου (από 14/2 έως και 30/3) αλλά και να το ζήσεις πιο… ξεκούραστα μετά την δεύτερη Ηλιακή έκλειψη του 2019, στις 2 Ιουλίου, όπου… εδώ κι αν ισχύει το «κάθε εμπόδιο για καλό»!

Στη συνέχεια, με την επίσης Ηλιακή έκλειψη της 26ης Δεκεμβρίου ανοίγει ο δρόμος για περισσότερα ταξίδια, χωρίς πλέον τον αποκλειστικό «βραχνά» του Κρόνου, αλλά αυτό αφορά περισσότερο το 2020.

ΕΡΩΤΑΣ & ΧΡΗΜΑ: ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ 2019; ΜΑΘΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Όσο για τις δύο Σεληνιακές εκλείψεις της χρονιάς, η πρώτη της 21ης Ιανουαρίου φέρνει αλλαγές στο σπίτι και την καριέρα σου, κάτι που δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, ενώ η δεύτερη στις 16/7 είναι σίγουρα πιο «απαιτητική» και στενόχωρη σε σχέση με συγγενικά σου πρόσωπα που φαίνεται να περνούν δύσκολα.

Παράλληλα, στα δρώμενα της χρονιάς αξίζει να προστεθεί και η μόνιμη πλέον μετακόμιση του Χείρωνα στον Κριό ((18/2), που θα σε φέρει πιο κοντά στο να ανακαλύψεις και να συνειδητοποιήσεις οικογενειακές ή συναισθηματικές καταβολές που σε ορίζουν-καθηλώνουν ή τουλάχιστον σε όριζαν μέχρι να απαλλαγείς οριστικά από αυτές και να «κτίσεις» τη νέα δική σου παράδοση. Επιπλέον, μπορεί να έχεις μια ουσιαστική γνωριμία με παραδοσιακές θεραπείες.

Τέλος, επιβοηθητική ως προς την κοινωνική ανέλιξή σου και τη συνεργασία-δικτύωσή σου με σημαίνοντα πρόσωπα μπορεί να αποδειχθεί η διέλευση της Δήμητρας από τον Σκορπιό (1/1 έως και 25/1).

Διαβάστε επίσης:

NEW YEAR’S RESOLUTIONS 2019: Ποια υπόσχεση δίνουν τα ζώδια για τη Νέα Χρονιά;

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

2019: Αυτές είναι οι τυχερές ημερομηνίες όλης της χρονιάς!

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved