Κριός 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριέ, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2019 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Κριός 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ ♈

Με το δισάκι σου στον ώμο!

Η παρουσία του Δία στον Τοξότη, στο 9ο ηλιακό οίκο σου, καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια της χρονιάς, είναι το πραγματικά νέο δεδομένο για σένα και πέρα από το ότι εξυπηρετεί τις προθέσεις σου για ταξίδια ή σπουδές, θα σε βοηθήσει να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο εύκολη με την απόκτηση ενός μέσου, είτε μεταφορικού είτε σχετικού με την επικοινωνία σου. Μπορεί, πάλι, να διευρύνει τις επαφές σου με άτομα ή κύκλους του εξωτερικού, ανοίγοντας δρόμους που μέχρι τώρα δεν υπήρχαν και σε αυτό θα σε βοηθήσει και η Δήμητρα, που θα παραμείνει στο ζώδιο για δέκα περίπου μήνες (26/1 έως και 16/11), ανοίγοντάς σου την… όρεξη για μια περαιτέρω διεύρυνση και επέκταση της δικτύωσής σου με πρόσωπα και πράγματα.

Αν, όμως, κάποια πράγματα αλλάζουν, υπάρχουν κι εκείνα που παραμένουν σχεδόν ίδια. Γιατί ο Κρόνος εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω, πιέζοντάς σε να αναλάβεις ένα συγκεκριμένο έργο με τις ευθύνες του, φυσικά.

Ωστόσο, δε σε συμφέρει να φορτώνεσαι με προβλήματα άλλων, που ποντάρουν στο φιλότιμό σου, έτοιμοι να καρπωθούν την επιτυχία σου, αλλά και να σε κατηγορήσουν, αν κάτι πάει στραβά. Βάλε, λοιπόν, όρια, αναλαμβάνοντας -αν χρειαστεί- έναν ηγετικό ρόλο και μη μείνεις στη θέση του χρήσιμου πολυεργαλείου, που κάνει όλη την «βρώμικη» δουλειά, αλλά, μόλις έρθει η ώρα της συγκομιδής, μένει στην απέξω!

Για φέτος, το πιο δύσκολο κομμάτι της διαδρομής σου έρχεται με το… καλημέρα της νέας χρονιάς, αφού η Ηλιακή έκλειψη της 6ης Ιανουαρίου δίνει στον Κρόνο μεγάλα δικαιώματα για να επέμβει στη ζωή σου.

ΕΡΩΤΑΣ & ΧΡΗΜΑ: ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ 2019; ΜΑΘΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Εδώ, βέβαια, έχεις για σύμμαχο τον Άρη, που την Πρωτοχρονιά θα περάσει στο ζώδιό σου, παραμένοντας εκεί μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου και μπολιάζοντάς σε με μια εξέχουσα δυναμική, ικανή να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο. Ένα βήμα, λοιπόν, μπροστά και δύο πίσω ή δύο μπροστά κι ένα πίσω, αυτή είναι η πορεία σου τις πρώτες 45 μέρες του χρόνου.

Επιπλέον και μέχρι να γευθείς τα… ολότελα καλά της τελευταίας έκλειψης της χρονιάς στις 26 Δεκεμβρίου, που όμως πρακτικά πάνε για το 2020, η καλοκαιρινή έκλειψη της 2ας Ιουλίου, δεν σου πέφτει κι άσχημη, ιδιαίτερα αν αξιοποιήσεις το πλεονέκτημα που σου δίνει ο Δίας στον Τοξότη, κινούμενος/η σε όλο το μήκος και το πλάτος των περιεχομένων του 9ου οίκου.

Όσο για τις δύο Σεληνιακές εκλείψεις της χρονιάς, αυτή της 21ης Ιανουαρίου, απλά, συνεχίζει το έργο της αναθεώρησης καταστάσεων στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι αν έχεις πλήρη ελευθερία κινήσεων, μάλλον θα μπεις σε πρωτόγνωρες για σένα διαδικασίες. Αν, βέβαια, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα επικρατήσει το… αίσθημα ανεξαρτησίας!

Αντίθετα, εκείνη της 16ης Ιουλίου είναι σαφώς πιο «βαριά» κι είναι πιθανό να συνοδευτεί με τετελεσμένα είτε στο σπίτι είτε στην καριέρα σου.

Παράλληλα, η οριστική επιστροφή του Χείρωνα και του Ουρανού στο ζώδιό σου και τον Ταύρο αντίστοιχα, θα συνεχίσει ένα έργο, για το οποίο πήρες ίσως μια «τζούρα» την χρονιά που φεύγει.

Ο πρώτος από τις 18/2 βάζει για τα καλά μπρος το πρότζεκτ «επιστροφή στις ρίζες», με την οικογένεια, αλλά και την αξιοποίηση ακινήτων να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό.

Ο, δε, δεύτερος, αρχής γενομένης στις 6/3, τείνει να αλλάξει άπαξ διά παντός τις ισορροπίες στα οικονομικά σου, με εκείνα που περιμένεις να μην έρχονται, αλλά και τα άλλα που… δεν περιμένεις να σου προσφέρουν ουσιαστικές εναλλακτικές στις όποιες πιέσεις δεχτείς.

Διαβάστε επίσης:

NEW YEAR’S RESOLUTIONS 2019: Ποια υπόσχεση δίνουν τα ζώδια για τη Νέα Χρονιά;

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

2019: Αυτές είναι οι τυχερές ημερομηνίες όλης της χρονιάς!

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved