Ερωτικά Ιχθύες 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Ιχθύ, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2019!

Ερωτικά Ιχθύες 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από την Μπέλλα Κυδωνάκη

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Το 2019 σου φέρνει μεγάλη αισιοδοξία. Μπορεί αρχικά να μη γίνει κάτι συγκεκριμένο ή ιδιαίτερο, κυρίως για σένα που είσαι ακόμα ελεύθερος/η και ωραίος/α, αλλά με κάποιο τρόπο θα σε παρασύρει το ερωτικό κλίμα και δε θα σε αφήσει να σταματήσεις, παρά μόνο όταν φτάσεις στον προορισμό σου.

Από την αρχή του νέου χρόνου η ζωή σου θα αλλάξει ριζικά. Θα νιώθεις ότι έρχεται κάτι πολύ καλό που δε μπορείς να το προσδιορίσεις, οπότε απλά θα περιμένεις. Ίσως κάνεις τα επαγγελματικά σου ανοίγματα και μέσα από εκεί η τύχη σου να αλλάξει σε όλα τα επίπεδα. Ενδεχομένως να επιχειρήσεις να επεκταθείς και εκεί να συναντήσεις τον έρωτα που θα είναι φλογερός και μεγάλος. Όσον αφορά σε επίπεδο επικοινωνίας θα είσαι για πρώτη φορά τόσο πολύ μέσα στα πράγματα και δεν θα πετάς στα σύννεφα. Θα νιώθεις καλά χωρίς όμως να τρέφεις ψευδαισθήσεις. Το ζήτημα είναι πώς θα διαχειριστείς τα θέλω σου και να μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του γιατί μόνο τότε θα μπορείς να γευτείς την χαρά.

Ο Αιγόκερως θα είναι κοντά σου και θα σου δώσει ένα πολύ καλό ερέθισμα για να γίνετε αρχικά φίλοι. Μετά όμως πιθανόν να σε συνεπάρει το σοβαρό προφίλ του, να αρχίσει να σου είναι απαραίτητος και να εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα. Από τα τέλη Μαρτίου έως και μέσα Απριλίου, που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σου θα γίνει κάτι υπερβολικά καλό.

ΕΡΩΤΑΣ & ΧΡΗΜΑ: ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ 2019; ΜΑΘΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Από την άλλη, η αρχή με ένα Κριό έχει γίνει και ναι μεν δείχνει ασύμβατος ο συνδυασμός, αλλά τελικά σου γεννά τόσο ισχυρά αισθήματα που δεν φανταζόσουν. Ο Δίδυμος θα σε απογειώσει, αλλά να κρατήσεις τις επιφυλάξεις σου για να μην προσγειωθείς απότομα. Να περιμένεις πράξεις γιατί από εκεί θα φανούν οι διαθέσεις και η αλήθεια. Σε γενικές όμως γραμμές θα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από τις δυο πλευρές, αρκεί να μάθεις να ερμηνεύεις σωστά τα μηνύματα και να μην τα παρεξηγείς όλα.

Το να δημιουργήσεις οικογένεια μπορεί να είναι το κίνητρο για να εξακολουθήσεις να είσαι με ένα Καρκίνο γιατί όλα γίνονται για ένα λόγο αυτό το διάστημα. Με τον/ην Παρθένο, επίσης, ταιριάζετε πολύ και θα σε ακολουθεί για πολύ καιρό ή θα σου διδάσκει με τον τρόπο του/της αυτά που πρέπει να μάθεις για να προσφέρεις μέσα στη σχέση σου. Πάντως θα διαλέγεις συνέχεια άτομα που σου ανεβάζουν ψηλά τον πήχη γιατί έτσι θα νιώθεις ότι ζεις μεγαλύτερες συγκινήσεις. Με έναν Ζυγό τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αλλά τουλάχιστον είναι συναρπαστικά, ερωτικά και δημιουργικά, αν έχετε κοινά καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα.

Η χρονιά θα κλείσει με μεγάλες υποσχέσεις που μακάρι να ακολουθηθούν από πράξεις. Με τον Τοξότη πιθανόν να δημιουργηθεί ένας μεγάλος έρωτας, μάλιστα, αναμένεται επισημοποίηση από την επόμενη χρονιά, αν δε γίνει το 2019.

Διαβάστε επίσης:

Ποια 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στο 2019;

Αυτά τα 5 ζώδια θα ερωτευτούν μέσα στο 2019!

Από αυτά τα τρία ζώδια θα φάμε… κουφέτα μέσα στο 2019!

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved