Ερωτικά Αιγόκερως 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Αιγόκερε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2019!

Ερωτικά Αιγόκερως 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από την Μπέλλα Κυδωνάκη

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η φετινή χρονιά φαινομενικά δεν παρουσιάζει μεγάλες εκπλήξεις, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Γι’ αυτό, προετοιμάσου γιατί αναμένονται μοιραίες συναντήσεις και για εκπλήξεις από τον από μηχανής Θεό που μπορεί ξαφνικά να σου στείλει τον έρωτα της ζωής σου. Φυσικά θα πρέπει να αφεθείς να πιστέψεις στον ρομαντισμό και στο παραμύθι και το κυριότερο να τα κρατήσεις μέσα σου και να μην επιτρέψεις στη λογική και να σου δημιουργήσει απαισιοδοξία κι ότι τίποτα δεν πρόκειται να γίνει.

Ο πρώτος μήνας του χρόνου θα είναι πολύ δυνατός, αφού η συνάντηση με έναν Δίδυμο ή Τοξότη είναι ικανή να σου ανατρέψει πολλές από τις θεωρίες περί μοναχικότητας και να μπεις δυνατά σε σχέση. Εσύ που ήδη είσαι δεσμευμένος/η, περνάς κάποιες φάσεις που σε εμποδίζουν να ασχοληθείς με τον άνθρωπό σου, επειδή τα τρέχοντα προβλήματα μπορεί να σε απορροφούν πλήρως. Τελικά, όμως, θα λειτουργήσει η καλή σου τύχη και θα αποκτήσεις μεγαλύτερη ξεγνοιασιά και ανεμελιά.

Καθώς θα προχωράει ο καιρός κι η Αφροδίτη θα μπει στον Αιγόκερω, θα μαλακώσει λίγο τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα βιώσεις καταστάσεις, οι οποίες θα σου προσφέρουν περισσότερες εμπειρίες αλλά και μεγαλύτερη ασφάλεια. Θα πιστέψεις περισσότερο στην αξία σου και αυτό είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για να είσαι μέσα σε μια σχέση πολύ καλά.

Ο ανατρεπτικός Υδροχόος μπορεί να μην κολλήσει στο ότι αντιμετωπίζεις στα προβλήματα, ουσιαστικά δε θα δώσει ιδιαίτερη σημασία, γι’ αυτό θα φαντάζει στα μάτια σου πολύ δυνατός. Στο χέρι σου είναι το πώς θα το χειριστείς τις υποθέσεις. Οι αλλαγές έρχονται αρκεί να είσαι έτοιμος/η να τις δεχτείς και να μην παραμείνεις μέσα σε καταστάσεις που δεν προσφέρουν καμία προοπτική για χαρά, ρομάντζο και συντροφικότητα.

Ο δυναμισμός ενός Κριού μπορεί να μην είναι ικανός να σου κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον, αν δεν συνοδεύεται και από άλλα στοιχεία του χαρακτήρα του. Ίσως μάλιστα σου δημιουργήσει και κάποια απογοήτευση, αν δείχνει ότι παραμένει ανώριμος. Η συνήθεια δεν θα σε επηρεάσει καθόλου αυτή τη χρονιά γιατί μάλλον θα περάσεις διάφορα σκαμπανεβάσματα και θα ξεφύγεις τελείως από τα δεδομένα.

ΕΡΩΤΑΣ & ΧΡΗΜΑ: ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ 2019; ΜΑΘΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Δυσκολίες και μεγάλα κολλήματα μπορεί να φέρει ο Ιούνιος γιατί εξ αιτίας οικογενειακών θεμάτων δεν θα μπορείς εύκολα να δεις την ουσία της σχέσης σου ή να αναζητάς μόνο ηρεμία και ασφάλεια. Φρόντισε να μην ερμηνεύεις λάθος τις κινήσεις και τη συμπεριφορά του άλλου ατόμου γιατί θα βρεθείς σε αδιέξοδο λόγω μεγάλης ευαισθησίας.

Ο Ιούλιος θα είναι ο μήνας που θα μπορέσεις με κάποιο τρόπο να ξεπεράσεις τις δύσκολες στιγμές, μέσα από την οικογενειακή ζωή και επαφή με ανθρώπους που αγαπάς.

Ένα δυναμικό Λιοντάρι μπορεί να μπει στην ζωή σου τον Αύγουστο αλλά και πάλι θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να υπάρξει καλύτερη επικοινωνία. Ο Παρθένος θα σου φέρει την ισορροπία και θα είναι πιο εύκολο να επενδύσεις πάνω του. Ο Σκορπιός θα είναι για σένα μια ακτίδα ανανέωσης και σταθερότητας. Η χρονιά θα κλείσει με ένα δεύτερο πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, προσφέροντάς όμορφες, ανάλαφρες στιγμές αλλά και τη δυνατότητα να πάρεις όλα όσα σου αξίζουν.

Διαβάστε επίσης:

Ποια 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στο 2019;

Αυτά τα 5 ζώδια θα ερωτευτούν μέσα στο 2019!

Από αυτά τα τρία ζώδια θα φάμε… κουφέτα μέσα στο 2019!

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved