Ερωτικά Τοξότης 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Τοξότη, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2019!

Ερωτικά Τοξότης 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από την Μπέλλα Κυδωνάκη

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Το 2019, με τον Δία στο ζώδιό σου, θα έχεις την… κότα που θα γεννήσει χρυσά αβγά, αλλά θα πρέπει κι εσύ να κάνεις κάποιες κινήσεις. Γιατί ναι μεν ο Δίας σου δίνει μεγάλη εύνοια, αλλά σου δημιουργεί και μια υπερβολή σε επίπεδο συναισθημάτων. Οπότε θα χρειαστεί να κάνεις σωστή διάκριση παντού. Φέτος μπορεί να ακούσεις παχιά λόγια ή να τα πεις εσύ, μέσα στον ενθουσιασμό κι όταν θα έρθει η ώρα της πράξης να το μετανιώσεις. Για αυτό με ένα άλλο Τοξότη ή Δίδυμο θα πρέπει να υπάρχει υπομονή και μέτρο.

Η ζωντάνια και η αισιοδοξία θα είναι στοιχεία που θα σε χαρακτηρίζουν, αλλά χρειάζεται και από την πλευρά σου ιδιαίτερη προσοχή γιατί τώρα είναι περίοδος μαθητείας σου. Πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να πας παρακάτω, αφήνοντας πίσω σου το παρελθόν και μαζί με αυτό ένα άτομο που σε είχε λίγο κουράσει, όμως πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση θα πρέπει να την σκεφτείς καλά για να μην κάνεις λάθος.

Με τον Ταύρο θα κάνεις μεγάλο βήμα, δεν αποκλείεται μάλιστα να τον είχες προσεγγίσει εσύ κατά το παρελθόν, αλλά επειδή δεν υπήρχε εμπιστοσύνη από την πλευρά του, είτε διέκοπτε την επαφή είτε δείλιαζε να την ξεκινήσει. Τώρα όμως θα αλλάξει η κατάσταση γιατί κι εσύ θα αποφασίσεις να μην του αφήσεις άλλα περιθώρια και να δοθεί μια οριστική λύση.

Ο Ιχθύς είναι το άτομο που σε ενδιαφέρει αρκετά, αλλά χρειάζεται να εμπιστεύεται ο ένας τον άλλον για να μπορείτε να τα βρείτε μεταξύ σας. Αυτό είναι το κύριο συστατικό για να δεθείτε πιο πολύ γιατί μερικές φορές υπάρχει «ρευστότητα» στη σχέση σας, κάτι που δε βοηθάει στην εξέλιξη και στη μονιμότητα.

Με το Λιοντάρι που υπάρχει ένας μεγάλος έρωτας θα είσαι στην καλύτερη φάση αυτή την χρονιά γιατί θα αναγνωρίσει τις προσπάθειές σου χωρίς να τις κρίνει αυστηρά, όπως κάνει τις περισσότερες φορές. Πλέον υπάρχει εμπιστοσύνη και από τις δυο πλευρές και μετά από αρκετές συζητήσεις που θα κάνετε θα δημιουργηθεί μια πολύ καλή και σταθερή κατάσταση μεταξύ σας.

ΕΡΩΤΑΣ & ΧΡΗΜΑ: ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ 2019; ΜΑΘΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Ο Καρκίνος το καλοκαίρι μπορεί να δημιουργήσει κάποιες συναισθηματικές εντάσεις, γιατί θα είναι επιφυλακτικός/η απέναντί σου, ενώ εσύ έχεις κάνει γενναίες προσπάθειες να του δείξεις την αγάπη σου, αλλά εκπέμπετε σε διαφορετικό κώδικα και δεν πιάνει τα μηνύματά σου. Σίγουρα όμως θα μάθεις πολλά από αυτόν και μπορεί, αν είναι τυχερό, να προχωρήσετε και σε οικογένεια. Ωστόσο, είναι απαραίτητο, από την αρχή, ένα γενναίο ξεκαθάρισμα των θέλω και των πρέπει σας, για να μπορεί να σταθεί η σχέση.

Ο Ζυγός θα πιάσει τις ευαίσθητες χορδές σου και θα σε «ακολουθήσει», ειδικά αν έχετε μεγάλη χημεία μεταξύ σας. Η χρονιά θα κλείσει με έναν Υδροχόο, όπου αν έχεις εξελιχθεί, σαν προσωπικότητα, θα δώσεις μια ευκαιρία για συνύπαρξη, χωρίς όμως να μπλεχτείς στα δίχτυα του πάθους, αλλά πατώντας στη φιλία και την καλή επικοινωνία.

Διαβάστε επίσης:

Ποια 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στο 2019;

Αυτά τα 5 ζώδια θα ερωτευτούν μέσα στο 2019!

Από αυτά τα τρία ζώδια θα φάμε… κουφέτα μέσα στο 2019!

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved