Ερωτικά Σκορπιός 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Σκορπιέ, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2019!

Ερωτικά Σκορπιός 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από την Μπέλλα Κυδωνάκη

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Το παιχνίδι της εξουσίας συνεχίζεται και εκεί που νομίζεις ότι όλα έχουν τελειώσει, θα βρεθείς ξαφνικά με πολλές επιλογές. Το σίγουρο είναι ότι θα είσαι ανοικτός/η προς πολλές κατευθύνσεις και αυτό θα σε βάλει σε έναν καινούργιο, δημιουργικό κόσμο.

Η σχέση με τον Δίδυμο θα είναι αυτή που θα σε καθορίσει κι ενώ η λογική σου λέει ότι το συγκεκριμένο ζώδιο δεν σου πηγαίνει καθόλου και πιθανόν να σε εκνευρίζει κιόλας δε θα είναι εύκολο να του ξεφύγεις. Ακολουθεί ο Υδροχόος, όπου στην αρχή ένα φιλικό του άνοιγμα θα σου δώσει μια καινούργια διάσταση στις προσωπικές σχέσεις, που πιθανόν να το είχες ανάγκη. Η επαφή με τον Κριό θα είναι μοναδική γιατί αυτή τη φορά θα ρισκάρεις χωρίς να φοβηθείς και το κυριότερο θα έχεις το θάρρος να ακολουθήσεις τη δράση και την ορμή του.

Η ζωή σου θα γεμίσει χρώμα, ίσως μάλιστα δοκιμάσεις μια σταθερή σχέση ακόμα και γάμο, με έναν πολύ αισθησιακό, αλλά αξιόπιστο Ταύρο. Είναι ένας δυνατός συνδυασμός κι όσα χρόνια κι αν περάσουν αυτή η κολόνια κρατά.

Οι προοπτικές θα είναι πολλές και μεγάλες φέτος να κάνεις οικογένεια με ένα Καρκίνο, που στην αρχή θα δείχνει αδιάφορος ή δύσκολος, αλλά τελικά με τη δική σου υπομονή και επιδεξιότητα θα τον έχεις στο τσεπάκι. Αν ανήκεις σε αυτούς που έχουν κρατήσει αποστάσεις, θα δεις ότι θα επιστρέψετε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Μια μικρή προσπάθεια χρειάζεται μόνο και ο εγωισμός θα σβήσει εύκολα.

ΕΡΩΤΑΣ & ΧΡΗΜΑ: ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ 2019; ΜΑΘΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Το Λιοντάρι φυσικά θα είναι ο πρωταγωνιστής του καλοκαιριού, μάλιστα, μπορεί να σε ενδιαφέρει πολύ καιρό, αλλά να μην έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον. Τώρα θα βρεις την ευκαιρία και με τον κατάλληλο τρόπο θα κτυπήσεις την φλέβα. Ταξίδια, οικονομικά ανοίγματα (τα οικονομικά σε απορροφούν και επηρεάζουν την προσωπική σου ζωή, αν δεν βρίσκεις λύσεις) και αισιόδοξα σχέδια θα βοηθήσουν στο να αποκαταστήσεις τις προσωπικές σου σχέσεις γιατί θα νιώθεις καλύτερα ψυχολογικά. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μιλάς πλέον ανοικτά γι’ αυτά που σε ενοχλούν και σε απασχολούν, χωρίς να κρατάς θυμό ή εκδικητικότητα γιατί αυτό δεν βοηθάει πουθενά. Άλλαξε, ακολουθήσε τον πιο ανάλαφρο δρόμο, μην ψάχνεις προβλήματα, αλλά λύσεις και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλύτερα. Όσο πιο απλή είναι η ζωή σου, τόσο πιο εύκολη θα είναι και η σχέση σου.

Τον Οκτώβριο και από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά θα βγάλεις πολύ έντονο πάθος αλλά και διεκδίκηση. Το σεξαπίλ σου θα είναι επίσης μεγάλο αλλά αυτό είναι δεδομένο. Φρόντισε για να ομαλή έκβαση των γεγονότων, αναδεικνύοντας αυτή την φορά άλλα προσόντα, όπως διάθεση να επικοινωνεί, να συγχωρά και να χαρίζει αγάπη, χωρίς να περιμένει να πάρει πίσω. Δώσε απλόχερα και το σύμπαν θα σε ανταμείψει.

Διαβάστε επίσης:

Ποια 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στο 2019;

Αυτά τα 5 ζώδια θα ερωτευτούν μέσα στο 2019!

Από αυτά τα τρία ζώδια θα φάμε… κουφέτα μέσα στο 2019!

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved