Ερωτικά Ζυγός 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Ζυγέ, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2019!

Ερωτικά Ζυγός 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από την Μπέλλα Κυδωνάκη

ΖΥΓΟΣ ♎

Το 2019 θα είναι μια καλή χρονιά, που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ακόμα και τις μεγαλύτερες δυσκολίες με το χαμόγελο στα χείλη. Ο λόγος είναι ότι από την μια θα αναγκάζεσαι να λειτουργήσεις με μεγάλη σοβαρότητα και ωριμότητα, από την άλλη όμως θα είσαι αρκετά αισιόδοξος/η κι αυτό τελικά θα είναι το στοιχείο που θα σε πάει πιο κοντά στους στόχους σου.

Ο χρόνος ξεκινάει με πυροτεχνήματα και πιθανόν να σε βρει σε ένα πολύ ξεχωριστό ταξίδι, όπου εκεί θα κάνεις πολλές και ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες. Πάντως θα διαπιστώσεις ότι φέτος αρέσεις κι αυτό οφείλεται κυρίως σε σένα γιατί θα νιώθεις καλά και θα φαίνεται. Ό,τι γίνεται, δε, θα έχεις μια ιδιαίτερη δύναμη να το αντιμετωπίζεις. Τα άλλα ζώδια του αέρα, δηλαδή, Δίδυμος και Υδροχόος θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου, όπως επίσης κι αυτά της φωτιάς δηλαδή, Κριός, Λιοντάρι και Τοξότη θα κλείσουν την βασική τριάδα. Από την άλλη, ο Ταύρος ή ο Σκορπιός θα είναι το αουτσάιντερ που μαζί του θα βιώσεις αρκετές εμπειρίες και βαθιά συναισθήματα.

Η υποχρέωση και τα πρέπει θα έρθουν από τη σχέση με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω, όπου εκεί θα υπάρχουν δυσκολίες, αν το υπόβαθρο της σχέσης είναι σαθρό ή δεν γίνουν υπερβάσεις από τις δυο πλευρές, καθώς χρειάζονται οι αλλαγές, οπότε, θα είσαι συνυπεύθυνος/η σε οτιδήποτε συμβεί αυτή την χρονιά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν και να ανταπεξέλθεις σε διάφορες υποχρεώσεις είτε πρόκειται για απλή σχέση είτε στο γάμο σου. Αν δεν τα καταφέρνεις μόνος/η σου, καλό θα ήταν να ζητήσεις ένα χέρι βοήθειας.

ΕΡΩΤΑΣ & ΧΡΗΜΑ: ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ 2019; ΜΑΘΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Μια δύσκολη, συγχρόνως όμως πολύ δημιουργική περίοδος θα είναι από τα μέσα Μαΐου έως και το τέλος Ιουνίου, όπου θα κληθείς να σταθείς βράχος απέναντι σε οικογενειακές υποχρεώσεις κι ίσως σου χαλάσει ένα ρομάντζο που ήδη θα έχει ξεκινήσει, κυρίως αν προέρχεσαι από ένα γάμο που τέλειωσε και έχεις διακαή πόθο να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου. Θα χρειαστεί να συνυπολογίσεις το παρελθόν και σίγουρα να κάνεις γέφυρα με το παρόν, ιδίως αν υπάρχουν παιδιά. Από την άλλη, ο Αύγουστος θα σου δώσει μεγαλύτερη δύναμη μέσα από τους φίλους σου, όπου πολλοί θα σε υποστηρίζουν ή θα σε υποχρεώνουν να ανακτήσεις το κουράγιο σου και δημιουργικός/η για να καταφέρεις να ανταποκριθείς στις προκλήσεις.

Ο Σεπτέμβριος θα σου δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμούσες, αν φυσικά έχεις αποφασίσει να ζήσεις τον μεγάλο έρωτα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα θεραπεύσει όλα τα τραύματα της καρδιάς και θα βοηθήσει να τελειώσεις με όλα τα κακώς κείμενα, οπότε να περιμένεις κάτι πολύ καλό. Πάντως να ξέρεις η επικοινωνία και ο καλός λόγος θα είναι αυτό που θα σε σώσει την φετινή χρονιά και όχι η βουβαμάρα. Με τον Σκορπιό μπορεί, τελικά, να το πάτε πάρα πολύ σοβαρά, αν τα βρείτε και αν σταματήσει το μεταξύ σας παιχνίδι της εξουσίας.

Διαβάστε επίσης:

Ποια 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στο 2019;

Αυτά τα 5 ζώδια θα ερωτευτούν μέσα στο 2019!

Από αυτά τα τρία ζώδια θα φάμε… κουφέτα μέσα στο 2019!

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved