Ερωτικά Παρθένος 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Παρθένε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2019!

Ερωτικά Παρθένος 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από την Μπέλλα Κυδωνάκη

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η χρονιά αυτή θα σε απελευθερώσει από πρέπει και ταμπού. Μπορεί σε κάποια φάση να κάνεις πίσω ή να αποφασίσεις να αρκεστείς με τα λίγα, ξαφνικά όμως θα πάρεις φόρα και δε θα αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, βγάζοντας μια υπερβολική αισιοδοξία. Η νέα χρονιά θα ξεκινήσει επεισοδιακά, καθώς το παιχνίδι και το φλερτ δεν είναι του χαρακτήρα σου, όμως θα κάνεις στροφή και αντί να επιδιώξεις μια σχέση θα αρχίσεις να παίζει και να ερωτοτροπείς για να νιώσεις επιτέλους ότι αρέσεις και αξίζεις.

Αν πιαστείς στα δίχτυα ενός Διδύμου ή Τοξότη, αρχικά δε θα ενθουσιαστείς ή θα αντισταθείς μέχρι να γίνουν κινήσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις σιγουριά και ασφάλεια. Καλό θα ήταν πάντως να βάλεις όρια που έτσι και αλλιώς σου είναι απαραίτητα σε ό,τι κάνεις. Η εκπληκτική γνωριμία με ένα Κριό θα σου βγάλει ένα ρίσκο γιατί η σχέση θα είναι καρμική και ό,τι ήθελε, προκύψει, από γάμο μέχρι και παιδί. Γενικά, θα κάνεις μια γενναία προσπάθεια φέτος να θεραπεύσεις οποιαδήποτε πληγή και τραύμα. Επειδή αισθάνεσαι ότι αλλάζεις σελίδα και πας για κάτι καινούργιο, όποιο κι αν είναι αυτό, μέσα στην υπάρχουσα σχέση σου θα απαιτήσεις να γίνουν πράγματα και στις κοινές αποφάσεις να έχεις μεγαλύτερη ελευθερία και δυνατότητα επιλογής.

ΕΡΩΤΑΣ & ΧΡΗΜΑ: ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ 2019; ΜΑΘΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Από την άλλη, δε θα παραμείνεις για πολύ μόνος/η γιατί η τύχη σου αλλάζει και σίγουρα θα υπάρξουν πολλές νέες αφίξεις στην ερωτική σου ζωή. Αλλά επειδή τώρα θα περάσεις στο άλλο άκρο, καλά θα κάνεις να κρατήσεις τις επιφυλάξεις σου για να μην ξεφύγεις και το κυριότερο να κάνεις σωστή διάκριση. Με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό θα έχεις μια καλή επικοινωνία, κυρίως αν χρειαστεί για λίγο να ταξιδεύεις ή να μείνεις μόνιμα για ένα διάστημα στο εξωτερικό.

Ο Καρκίνος προς το καλοκαίρι μπορεί να σου κτυπήσει την πόρτα και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τον καλωσορίσεις γιατί είναι ωραίο το ταίριασμα, ακόμα και αν δεν έχει το ξεκίνημα που θέλεις εσύ, δηλαδή το ρομαντικό, καθώς θα πέσεις με τα μούτρα να εξυπηρετήσεις και να καλύψεις τις ανάγκες του. Στην ουσία, όμως, δε θα σε νοιάζει και πολύ γιατί θα έχεις βρει τον στόχο σου.

Τον Αύγουστο θα υπάρχει αλλαγή πλεύσης, καθώς θα έρθεις κοντά με έναν Λέοντα ή Υδροχόο, απ’ όπου θα μάθεις πολλά. Το μυστικό είναι να έχεις αισιοδοξία και πίστη στον εαυτό σου ότι μπορείς να αγαπηθείς, με τα καλά και τα κακά σου.

Θετική κατάληξη με τον Κριό μπορεί να υπάρξει ακόμα και μέσα στον Σεπτέμβριο ή αρχές Οκτωβρίου. Ο Τοξότης, αν δεν κατάφερε να σε ρίξει ή να σε πείσει, θα κάνει την προσπάθεια του και πάλι και εκεί δε θα γλυτώσεις και θα πέσεις κατευθείαν στην αγκαλιά του, με τους καλύτερους οιωνούς.

Ο Αιγόκερως, προς το τέλος του χρόνου, θα σε βοηθήσει και θα σε κάνει να νιώσεις ότι επιτέλους τελείωσαν τα βάσανα και οι ατελείωτοι περιορισμοί σου.

Διαβάστε επίσης:

Ποια 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στο 2019;

Αυτά τα 5 ζώδια θα ερωτευτούν μέσα στο 2019!

Από αυτά τα τρία ζώδια θα φάμε… κουφέτα μέσα στο 2019!

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved