Ερωτικά Λέων 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Λέοντα, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2019!

Ερωτικά Λέων 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από την Μπέλλα Κυδωνάκη

ΛΕΩΝ ♌

Η φετινή χρονιά θα είναι αρκετά τυχερή για τα αισθηματικά σου, καθώς είναι πολύ πιθανό είτε ένα καινούργιο, καυτό ειδύλλιο είτε να αλλάξει προς το καλύτερο η κατάσταση στην υπάρχουσα σχέση σου. Ο νέος χρόνος, κατά την έναρξή του, φέρνει μαζί του και πολλά δώρα. Η ζωή σου θα γίνει πιο λαμπερή και δημιουργική, με εσένα κύριο πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Μπορεί να γνωρίσεις ένα Δίδυμο ή Τοξότη και να πεις «αντίο» στην εργένικη ζωή. Επίσης, αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η και υπήρχαν σκαμπανεβάσματα με το ταίρι σου, χωρισμοί και επανασυνδέσεις, τώρα όλα θα βελτιωθούν κι εσύ θα δεις πιο θετικά τα πράγματα.

Ένας πολύ σοβαρός Αιγόκερως θα σε συγκινήσει, ιδιαίτερα αν βρίσκεται μέσα στον εργασιακό σου χώρο. Ο Υδροχόος που θεωρείται το άλλο σου μισό θα κάνει την εμφάνισή του πιο ήρεμος, αλλά αποφασισμένος να προσπαθήσει για μια συντροφική σχέση. Τα πάντα δείχνουν να αλλάζουν προς το καλύτερο και αυτό θα σε κάνει να νιώθεις πανευτυχής. Ζήλια και κτητικότητα θα φύγουν μακριά γιατί θα αποκτήσεις μεγαλύτερη ελευθερία έκφρασης, οπότε θα τα λες όλα ανοικτά και δεν θα τα κρατάς μέσα σου από εγωισμό.

ΕΡΩΤΑΣ & ΧΡΗΜΑ: ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ 2019; ΜΑΘΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Ο Καρκίνος θα κάνει την εμφάνισή του το καλοκαίρι, αλλά παρά τα όποια συναισθήματά σας, θα υπάρχουν εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσετε. Τον Αύγουστο θα λάμψεις, όμως δε θα νιώθεις καμία ανάγκη να δεσμευτείς γιατί θα εστιάσεις στα θέλω σου και δε θα είσαι διατεθειμένος/η να κάνεις πολλές υποχωρήσεις. Θα προτιμήσεις να περάσεις καλά, χωρίς έγνοιες και προβλήματα.

Η καταλληλότερη εποχή για σχέση, συμβίωση, ακόμα και γάμο θα είναι από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως και τα μέσα Οκτωβρίου. Ένας Σκορπιός πάντα σε ελκύει και τώρα θα σου αφήσει το στίγμα του. Να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην παρασυρθείς από το έντονο πάθος.

Διαβάστε επίσης:

Ποια 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στο 2019;

Αυτά τα 5 ζώδια θα ερωτευτούν μέσα στο 2019!

Από αυτά τα τρία ζώδια θα φάμε… κουφέτα μέσα στο 2019!

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved