Ερωτικά Καρκίνος 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Καρκίνε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2019!

Ερωτικά Καρκίνος 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από την Μπέλλα Κυδωνάκη

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Όλα δείχνουν ότι το 2019 θα είναι η χρονιά που θα κάνεις πιο ώριμες κινήσεις σε επίπεδο συντροφικότητας, συγχρόνως όμως θα έχεις και κάποιες συγκεκριμένες δυσκολίες, οι οποίες θα σε υποχρεώσουν να δεις την αλήθεια.

Αν δεν έχεις ξεδιαλύνει κάποιες καταστάσεις, θα πρέπει να τις ξαναδείς από την αρχή και να βάλεις όρια, κυρίως σε περίπτωση γάμου ή συμβίωσης ή σε μια σχέση που ήδη σε απασχολεί. Από την άλλη όμως, είναι πιθανό να ενδώσεις στην πολιορκία ενός ελεύθερου Τοξότη που σίγουρα θα παίξει ρόλο στη ζωή σου, αν επιδιώκεις να περάσεις καλά και να μη βασανίζεσαι.

Από αυτή την χρονιά και μετά, κυρίως μέσα στον εργασιακό σου χώρο, θα επικρατεί ένα διαφορετικό κλίμα, πιο ευχάριστο και με αρκετά και διακριτικά φλερτ.

Ο Φεβρουάριος θα σου φέρει τύχη κι αν αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα μια κατάσταση, τελικά μπορεί να καταλήξεις σε μια συμβίωση με ένα μεγαλύτερο άτομο. Ο Υδροχόος πάντα σου λέει κάτι και τώρα θα σε ενθουσιάσει από τη φιλική συμπεριφορά του, όμως δε θα έχεις την τόλμη να ξεκινήσεις κάτι μαζί του, επειδή ο τρόπος που εκφράζεται συναισθηματικά δε σου ταιριάζει. Ο Ιχθύς θα σου κινήσει το ενδιαφέρον και μέσα από ένα ταξίδι μπορεί να ξεκινήσει μια πολύ δυνατή σχέση. Το μυστικό αυτής της χρονιάς είναι να ξεφύγεις από τα κλισέ, να γίνεις λιγότερο ευαίσθητος/η, να αναγνωρίσεις κάποιες διαφορετικές αξίες και αρχές και να αναζητήσεις περισσότερο την επικοινωνία αλλά και ένα είδος ελευθερίας. Ο Κριός θα σου βγάλει τη διάθεση να ζήσεις έντονα τη κάθε σου στιγμή και παρ’ όλο που κάθε λίγο και λιγάκι θα βάζεις φρένο στους παραλογισμούς ή στην παρορμητική συμπεριφορά του, δε θα παύεις να ενδιαφέρεσαι και μάλιστα πολύ σοβαρά, κυρίως αν είναι μεγαλύτερος.

ΕΡΩΤΑΣ & ΧΡΗΜΑ: ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ 2019; ΜΑΘΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο θα είσαι γεμάτος/η ευαισθησία αλλά και μια έντονη αίσθηση ότι θέλεις να μοιραστείς οικογενειακή ζωή. Φρόντισε να μην το παρατραβήξεις γιατί οι υπερβολικές απαιτήσεις από το περιβάλλον και κυρίως από την οικογένειά σου ίσως σου δημιουργήσουν ενοχές.

Ο Λέων ή ο Υδροχόος πιθανόν να επανακάμψει τον Αύγουστο ή να κάνεις μια θυελλώδη γνωριμία με κάποιο από αυτά τα δύο ζώδια. Για να φτάσεις σε γάμο ή συμβίωση όμως θα χρειαστεί να είσαι πολύ ισορροπημένος/η και κυρίως να έχεις συντροφική διάθεση κι αυτό μπορεί να στο βγάλει ένα Ζυγός.

Προς τον χειμώνα θα μπεις στην τελική ευθεία κι ίσως επισημοποιήσεις μια πολύ σοβαρή, σταθερή σχέση, με τις ευλογίες του περιβάλλοντός σου.

Διαβάστε επίσης:

Ποια 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στο 2019;

Αυτά τα 5 ζώδια θα ερωτευτούν μέσα στο 2019!

Από αυτά τα τρία ζώδια θα φάμε… κουφέτα μέσα στο 2019!

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved