Ερωτικά Δίδυμοι 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Δίδυμε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2019!

Ερωτικά Δίδυμοι 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από την Μπέλλα Κυδωνάκη

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Το 2019 θα είναι μια χρονιά που θεωρητικά θα έχεις εύνοια σε ό,τι αφορά τις πολύ προσωπικές και ιδιαίτερες σου σχέσεις και έως ένα σημείο αυτό ισχύει. Παράλληλα όμως, επειδή θα πρέπει να βάλεις τέλος στην ανωριμότητα ή την παιδιάστικη αφέλειά σου, θα σου δώσει συγχρόνως μαθήματα σοβαρότητας και τάση για πραγματοποίηση των υποσχέσεών σου που αφορούν στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Για αυτό μπορεί να δεις ξαφνικά να δημιουργούνται θέματα με οικονομικές υποχρεώσεις όπου εκεί θα πρέπει να δείξεις την ακεραιότητά σου. Από την άλλη, ο Σκορπιός ή ο Αιγόκερως θα χρειαστούν μια ιδιαίτερη μεταχείριση γιατί γι’ αυτά τα δύο ζώδια θα κάνεις τις μεγαλύτερες αλλαγές και κυρίως θα αναλάβεις περισσότερες. Τα λόγια και οι πράξεις θα ταυτίζονται και πλέον δε θα είσαι στον αέρα γιατί στόχος θα είναι η αναβάθμισή σου.

Ο καινούργιος χρόνος θα σου φέρει έναν παιχνιδιάρη Τοξότη και το ειδύλλιο μπορεί να λάβει ευχάριστες εξελίξεις, με μια συμβίωση ή γάμο. Το εξωτερικό θα παίξει αρκετά, ίσως μάλιστα κάνεις και συχνά ταξίδια για λόγους γνώσεων ή επικοινωνίας.

ΕΡΩΤΑΣ & ΧΡΗΜΑ: ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ 2019; ΜΑΘΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Όσο προχωράει η χρονιά εσύ θα ωριμάζεις και θα βλέπεις τα πράγματα από μια νέα προοπτική γιατί συγχρόνως θα αντιλαμβάνεσαι τι πρέπει να αλλάξεις για να νιώσεις όσο μπορείς καλύτερα μέσα στις ερωτικές σου επαφές και το κυριότερο για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Από 1η Απριλίου έως και 15 Μαΐου, θα βγει ο καλός σου εαυτός και θα έχεις μια πολύ θετική αύρα στους γύρω σου, οπότε θα πετυχαίνεις εύκολα τους στόχους σου.

Ο Ιούνιος θα είναι ο καλύτερός σου μήνας γιατί θα λάμψεις και συγχρόνως θα έχεις, αν είσαι ελεύθερος/η, τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Αλλά και σε σχέση να είσαι, πάλι τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν μιας και θα χειριστείς όλες τις δυσκολίες με μεγάλη μαεστρία.

Ο Σκορπιός θα συνεχίζει να παίζει έναν καταλυτικό ρόλο κυρίως για την ψυχολογία σου. Η εποχή του γάμου δεν θα αργήσει, αφού τον Νοέμβριο μπορεί να τεθεί το συγκεκριμένο ζήτημα. Ακόμα και εσύ που είσαι ορκισμένος/η εργένης/α έχεις αρκετές πιθανότητες να αλλάξεις τελείως την προσωπική σου ζωή με έναν Τοξότη, Παρθένο ή Ιχθύ. Με ένα καινούργιο όραμα σε οποιαδήποτε κατάσταση, είτε μέσα σε σχέση που λιμνάζει και θα επιδιορθωθεί είτε γνωρίζοντας ένα νέο πρόσωπο, θα αποκτήσεις την πολυπόθητη συντροφικότητα.

Διαβάστε επίσης:

Ποια 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στο 2019;

Αυτά τα 5 ζώδια θα ερωτευτούν μέσα στο 2019!

Από αυτά τα τρία ζώδια θα φάμε… κουφέτα μέσα στο 2019!

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved