Ερωτικά Ταύρος 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Ταύρε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2019!

Ερωτικά Ταύρος 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από την Μπέλλα Κυδωνάκη

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Το 2019 θα είναι η χρονιά που πιθανόν να γνωρίσεις το «καρμικό» σου ταίρι, που ενδέχεται να είναι ένας Τοξότης και τα πάντα να εξελιχθούν γρήγορα. Επειδή έχεις την Αφροδίτη, σαν κυρίαρχο πλανήτη, θα είσαι το άτομο που θα ψάξει περισσότερο από όλους τον έρωτα και την αγάπη.

Θεωρείς απαραίτητα στοιχεία τον αισθησιασμό και τον ερωτισμό, ενώ τα λουλούδια, τα δείπνο σε εστιατόρια, τα δώρα και τα υπονοούμενα για το τι μπορεί να συμβεί αργότερα είναι πράγματα που σου αρέσουν. Όμως, μέχρι τώρα δεν έχεις προσπαθήσει να αναβαθμίσεις ποιοτικά τη σχέση και να την οδηγήσεις σε μια ελευθερία, που αυτό θα σημαίνει και την δική σου ανεξαρτητοποίηση. Σαφώς, όταν μιλάμε για ελευθερία δεν εννοούμε «των ηθών», αλλά για την άνεση λόγου κι επικοινωνίας και την έκφραση κρυφών σκέψεων και επιθυμιών. Αυτά θα σου φέρει ένας μεγάλος έρωτας που θα αλλάξει τις αντιλήψεις και τη νοοτροπία σου, άρα θα είναι ουσιαστικός και μοναδικός.

Ακόμα κι αν είσαι ήδη σε σχέση, θα χρειαστεί να την πας λίγο παρακάτω, προσθέτοντας μια νότα αισιοδοξίας, χαράς και εξωστρέφειας, μέσα από την κατανόηση πρώτα της αξίας σου και μετά του άλλου του ατόμου και την αληθινή αγάπη.

ΕΡΩΤΑΣ & ΧΡΗΜΑ: ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ 2019; ΜΑΘΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Η χρονιά θα ξεκινήσει με την γνωριμία ενός Διδύμου ή ενός Τοξότη, που ενδέχεται να σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Αν, πάλι, το φλερτ υπήρχε από παλιά, τώρα θα εξελιχθεί και μάλιστα γρήγορα.

Μέσα στον Μάρτιο, η φιλική στάση ενός Υδροχόου θα σε συγκινήσει γιατί θα δεις κι άλλα πράγματα. Πιθανά είναι και τα έντονα συναισθήματα για έναν Ιχθύ, που μεν σε μπερδεύει, αλλά δεν μπορείς να του αντισταθείς. Η ξαφνική έκρηξη ενός Κριού δε θα σε αφήσει ανεπηρέαστο/η, μάλιστα, αυτή η σχέση ίσως τελικά προχωρήσει προς επισημοποίηση γιατί θα νιώσεις ότι έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Η καλύτερη περίοδος για σένα θα είναι από τις 15 Μαΐου έως και τις 8 Ιουνίου. Είναι ένα διάστημα που οφείλεις να έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές και να προσπαθήσεις να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Για να τα καταφέρεις, χρειάζεται να έχεις σύνδεση με την αγάπη και τον έρωτα και όχι με το Εγώ σου και τις προσωπικές σου επιθυμίες.

Τον Ιούλιο, θα βιώσεις όμορφες ημέρες. Ίσως δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια ή συμβιώσεις με ένα ιδιαίτερο Καρκίνο ή Αιγόκερω. Ένας/μία Παρθένος κάτι θα έχει να σου πει, αν φυσικά τον/την αφήσεις και δεν κρίνεις αυθόρμητα ή επιφανειακά. Επειδή δε διαθέτει μερικές φορές τη γοητεία και την αίγλη που εσύ ζητάς ίσως σου φανεί πολύ βαρετός/η ή δεδομένος/η, αλλά καμιά φορά τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως δείχνουν γι’ αυτό ερεύνησε πιο βαθιά και μη μένεις στην επιφάνεια. Αυτό πιθανόν να στο διδάξει ένα Λιοντάρι ή Σκορπιός.

Ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος θα σου δώσουν «καρμικά» μαθήματα μέσα από ένα Ζυγό ή Τοξότη, απ’ όπου θα μάθεις να είσαι πιο αισιόδοξος/η, χαλαρός/η και χαρούμενος/η με τα απλά πράγματα της ζωής. Γενικά θα είναι μια χρονιά που θα ωφεληθείς γιατί θα έχεις την ευκαιρία -αν θέλεις- να κάνεις τις υπερβάσεις σου και εκεί που θα νομίζεις ότι είσαι ξεκρέμαστος/η, μπορεί να καταλήξεις στην αγκαλιά ενός πολύ σημαντικού προσώπου.

Διαβάστε επίσης:

Ποια 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στο 2019;

Αυτά τα 5 ζώδια θα ερωτευτούν μέσα στο 2019!

Από αυτά τα τρία ζώδια θα φάμε… κουφέτα μέσα στο 2019!

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved