Ερωτικά Κριός 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Κριέ, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2019!

Ερωτικά Κριός 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από την Μπέλλα Κυδωνάκη

ΚΡΙΟΣ ♈

Γνωρίζεις πολύ καλά ότι μέσα σου κρύβεις έντονο ερωτισμό και πάντα αναζητάς το άλλο σου μισό. Μερικές φορές νιώθεις ότι το έχεις βρει και άλλες όχι, κυρίως όμως κουβαλάς τη μοναχικότητα του ατόμου που έχει επιλέξει να κάνει τη ζωή του, χωρίς να μπαίνεις ουσιαστικά σε μια σχέση. Χαράζεις δικές σου γραμμές και ύστερα αισθάνεσαι ότι το άλλο άτομα δεν ανταποκρίνεται.

Φέτος, ίσως δεις και τα δικά σου λάθη που γίνονται φυσικά άθελά σου. Η χρονιά αυτή είναι η χρονιά που θα έχεις συνέχεια στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως ό,τι κάνεις θα έχει και μια χροιά σοβαρότητας κι ωριμότητας. Κάτι σε εμποδίζει να κάνεις επιπόλαιες ή επιφανειακές σχέσεις ενώ θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται οικογένεια, γάμους και παιδιά, αν βέβαια, είσαι ακόμα μόνος/η. Γενικά, θα υπάρχει μια εξέλιξη από εδώ και πέρα και σίγουρα δε θα αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους. Αν είσαι ήδη σε σχέση, για να την αναβαθμίσεις και να την περάσεις σε άλλο επίπεδο, αισθάνεσαι ότι πρέπει να είσαι πιο προσηλωμένος/η σε αυτήν και να έχεις εμπιστοσύνη και αγάπη.

Ο έρωτας θα σου κτυπήσει πολλές φορές την πόρτα, αρκεί να καταφέρεις να τον διακρίνεις. Μάλιστα, θα δώσεις μια καινούργια διάσταση σε οποιαδήποτε σχέση κι αν βρίσκεσαι είτε εφήμερη είτε σταθερή είτε ήξεις – αφήξεις γιατί εσύ αλλάζεις και ωριμάζεις.

ΕΡΩΤΑΣ & ΧΡΗΜΑ: ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ 2019; ΜΑΘΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Ένας Ταύρος, Λέων, Σκορπιός ή Αιγόκερως θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Η νέα χρονιά ξεκινά με πολύ φλόγα και παρόρμηση, γι’ αυτό θα σου είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις τα προσχήματα. Μόνο ο καινούργιος σου εαυτός θα σε συγκρατεί ως ένα επίπεδο. Επίσης, ίσως γνωρίσεις ένα άτομο που σχετίζεται με το εξωτερικό που θα σου ταιριάζει γάντι.

Ο Φεβρουάριος θα είναι ο μήνας που θα αναζητήσεις σχέση μόνο για οικογένεια και παιδιά γι’ αυτό και το ενδιαφέρον σου θα τραβήξουν πρόσωπα σοβαρά που έχουν ένα κοινωνικό επίπεδο, ενδεχομένως και μεγαλύτερα ηλικιακά από σένα. Για αυτό πιθανόν να στραφείς σε μεγαλύτερα άτομα από εσένα.

Μέχρι και τον Ιούνιο, θα επικρατεί ένα έντονα φιλικό και ταυτόχρονα ευαίσθητο κλίμα. Από εκεί και πέρα, θα χρειαστεί να προσέξεις πάρα πολύ τα παρελθοντικά σου βιώματα, τις φοβίες και τις ανασφάλειές σου γιατί είναι πιθανό να κάνεις λάθη που να σε οδηγήσουν σε δύσκολες ή αδιέξοδες καταστάσεις.

Αν σχετίζεσαι με Καρκίνο, εκείνη την εποχή θα πρέπει να έχεις το νου σου γιατί θα παρερμηνεύει πολλά από τα μηνύματα που λαμβάνει από την πλευρά σου. Θα παίξει μεγάλο ρόλο ο παράγοντας «οικογένεια» και στους δύο, αλλά με την επικοινωνία και τον διάλογο τα προβλήματα θα ξεπεραστούν.

Με τον Τοξότη ή τον Δίδυμο θα ξεκινήσεις μια φιλική επαφή, στην πορεία όμως θα γίνει απαραίτητος ο ένας στον άλλον. Το καλοκαίρι δεν αποκλείεται να πάρεις απόφαση για γάμο, αφού η κατάσταση θα έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Ίσως αναζητήσεις τον αληθινό έρωτα σε ένα Λιοντάρι.

Από μέσα Σεπτεμβρίου έως και μέσα Οκτωβρίου, μπορεί να παντρευτείς ή να γνωρίσεις ένα Ζυγό. Τη συγκεκριμένη περίοδο θα γίνουν προσπάθειες για να επουλωθούν τραυματισμένες σχέσεις. Τα πάθη θα επανέρθουν το φθινόπωρο και θα σε κρατούν άγρυπνο/η.

Ο χρόνος θα κλείσει και πάλι με σοβαρότητα και την απαίτηση μιας και παντοτινής σχέσης. Ο αισθησιασμός δε θα σταματήσει να σε ενδιαφέρει, όμως θα αναζητήσεις ταυτόχρονα και την ουσιαστική επαφή. Τα ποτά, τα ξενύχτια και οι εφήμερες καταστάσεις προκειμένου να ικανοποιήσεις τις σεξουαλικές σου ανάγκες θα σταματήσουν γιατί θέλεις να αναβαθμίσεις πρώτα τον εαυτό σου και μετά να πετύχεις μια πραγματική ένωση με ένα πρόσωπο.

Διαβάστε επίσης:

Ποια 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στο 2019;

Αυτά τα 5 ζώδια θα ερωτευτούν μέσα στο 2019!

Από αυτά τα τρία ζώδια θα φάμε… κουφέτα μέσα στο 2019!

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved