Κινέζικη Αστρολογία 2018: Μάθε τι θα σου φέρει το Έτος του Σκύλου

Ετήσιες Προβλέψεις Κινέζικης Αστρολογίας για τη Χρονιά του Σκύλου

Κινέζικη Αστρολογία 2018: Μάθε τι θα σου φέρει το Έτος του Σκύλου

Στις 15 Φεβρουαρίου 2018, με την Νέα Σελήνη-Έκλειψη στον Υδροχόο, είναι η Πρωτοχρονιά των Κινέζων όπου και ξεκινά το Έτος του Σκύλου της Γης.

Το στοιχείο της γης θα είναι πολύ σημαντικό για όλα τα ζώδια της κινέζικης αστρολογίας, φέτος, αφού θα τους δώσει περισσότερη γείωση και σταθερότητα.
Πέρυσι, τη Χρονιά του Πετεινού της Φωτιάς, μπορεί να κυνηγούσατε όλες τις ευκαιρίες που εμφανίζονταν στο δρόμο σας, αυτό το έτος όμως θα καταφέρετε να αξιοποιήσετε μία ή και περισσότερες και θα νιώσετε πιο σίγουροι και ασφαλείς.

Κατά τη διάρκεια της φετινής Χρονιάς του Σκύλου της Γης θα σας δοθεί η δυνατότητα να «οικοδομήσετε». Από ένα νέο σπίτι, μέχρι τη σταδιοδρομία σας ή οικονομικές προοπτικές, μια σταθερή σχέση ή και οικογένεια, ανάλογα με το ζώδιό σας!

-Το στοιχείο της Γης είναι αρκετά επιβοηθητικό για σας τους Λαγούς (ή Γάτες). Θα βρείτε στήριξη, θα προοδεύετε μέρα με τη μέρα και θα έχετε τα κίνητρα να προσπαθήσετε για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Βρες τι ζώδιο και στοιχείο είσαι στην Κινέζικη αστρολογία

-Δράκοι, Πρόβατα (Κατσίκες) και Πετεινοί, μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες προσαρμογής εξ αιτίας του μάλλον αργού ρυθμού του Σκύλου της Γης, που σας στέλνει το μήνυμα να κόψετε λίγο ταχύτητα, να μάθετε να χαλαρώνετε και να απολαμβάνετε τη ζωή. Δεν χρειάζεται να είστε συνεχώς σε εγρήγορση. Η Ηλιακή Έκλειψη της 15ης Φεβρουαρίου, επίσης, θα απαιτήσει να επαναπαυτείτε για λίγο στις δάφνες σας, δεν κάνει κακό.

-Εσείς τα Άλογα, οι Τίγρεις και τα Βουβάλια (ή Βόδια) θα έχετε τύχη στα αισθηματικά σας, αφού μπορεί να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας και να δημιουργήσετε μια σταθερή σχέση με ένα πρόσωπο, το οποίο θα εκτιμάει τόσο την εμφάνισή σας όσο και τον χαρακτήρα σας.

-Ποντικοί και Χοίροι (ή Γουρούνια), θα σας δοθούν ευκαιρίες να κερδίσετε χρήματα και μάλιστα οι τελευταίοι συγκεντρώνετε τις περισσότερες πιθανότητες, αφού θα επιβραβευτείτε για τη σκληρή δουλειά σας. Επίσης, δεν αποκλείεται μια προαγωγή και αύξηση μισθού.

-Οι Σκύλοι, γενικά, θα δείτε να ανοίγουν πόρτες που κάποτε ήταν κλειστές που θα σας οδηγήσουν σε αρκετές επιτυχίες. Φίλοι επιστρέφουν από το παρελθόν και μπορεί να έχετε περισσότερους από έναν θαυμαστές που θα ανταγωνίζονται για την προσοχή σας. Όπως πάντα, έτσι και τώρα, θα προσεγγίσετε την κάθε περίπτωση με αρκετή ειλικρίνεια και ευγένεια.

-Τέλος, Φίδια και Πίθηκοι θα πάρετε πολλά μαθήματα κατά τη διάρκεια του Έτους του Σκύλου της Γης, ειδικά με την Ηλιακή Έκλειψη της 13ης Ιουλίου, στη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, όπως το να κρίνετε και να αξιολογείτε καλύτερα πρόσωπα και καταστάσεις. Το κάθε ένα όμως από αυτά θα σας ενδυναμώσει και θα σας εξελίξει.

★ Τι δείχνουν τα Άστρα για το 2018; Μάθε τα πάντα ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved