Ιχθύες 2018: Ετήσιες Προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Ετήσιες προβλέψεις 2018 για τους Ιχθύς από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Ιχθύες 2018: Ετήσιες Προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Το 2018 πιστεύετε ότι θα είναι μια χρονιά ξεκάθαρων λογαριασμών και κατά μία έννοια έχετε δίκιο. Αλλάζετε υπερβολικά, εμβαθύνετε περισσότερο κι αντιμετωπίζετε με μεγαλύτερη σοβαρότητα όλες τις υποθέσεις σας. Η διασκέδαση κι η χαλάρωση δε θα περιλαμβάνονται τόσο πολύ στην καθημερινότητά σας. Δε θα είστε επιεικείς και δε θα χαρίζεστε σε άτομα που σας έχουν ενοχλήσει ή πληγώσει.

Έχετε την αίσθηση πως λαμβάνετε μια θεϊκή καθοδήγηση, αφού τα πράγματα πάνε καλά, συναναστρέφεστε με θετικούς ανθρώπους κι αναγνωρίζετε ότι ακόμα και κάποιες δύσκολες συνεργασίες τελικά έγιναν για καλό. Μακροπρόθεσμα θα ανταμειφθείτε με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Σίγουρα για ένα χρονικό διάστημα θα κινηθείτε σε ένα πιο εσωτερικό επίπεδο, χωρίς όμως να σταματήσετε να μαθαίνετε καινούργια πράγματα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε φτερά. Υποθέσεις σχετικές με το εξωτερικό θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε ταξίδια, αλλά και να περιμένετε κάτι θετικό.

Το Φεβρουάριο και μέχρι τα μέσα Μαρτίου, θα αναδείξετε το πολύ δυνατό σας κομμάτι, είτε υπερασπιζόμενοι τους αδύναμους είτε λειτουργώντας με φιλοσοφικό και πνευματικό τρόπο.

Από τα μέσα Νοεμβρίου, η χρονιά θα αλλάξει τελείως κι όλα τα φώτα θα πέσουν πάνω σας με τον καλύτερο τρόπο. Η τύχη θα σας χτυπήσει την πόρτα κι οφείλετε να την καλωσορίσετε με πλατύ χαμόγελο.

Στα ερωτικά θα έχετε ανατροπές και «φαντάσματα» από το παρελθόν θα γυρίσουν πίσω. Παρ’ όλα αυτά εσείς θα πρέπει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Καλή περίοδος είναι από το Φεβρουάριο μέχρι το Μάρτιο, ο Απρίλιος έως τα μέσα Μαΐου που πιθανόν να προχωρήσετε σε γάμο, ο Ιούλιος, ο Σεπτέμβριος, ο Οκτώβριος κι ο Δεκέμβριος.

Στα οικονομικά, είναι η χρονιά που χρειάζεται να διατηρήσετε όσα έχετε, παρά να κάνετε ανοίγματα. Τους τρείς πρώτους μήνες του χρόνου θα είστε ιδιαίτερα δραστηριοποιημένοι και θα κινηθείτε πολύ δυναμικά, καταστρώνοντας σχέδια κι οργανώνοντας καλύτερες κινήσεις. Προετοιμάζεστε για τον επόμενο γύρο, που θα είναι στο το τέλος του 2018. Κάποιοι θα δοκιμάσετε άλλους δρόμους, μακριά από την πεπατημένη οδό. Ακόμα κι η δουλειά σας να μην πηγαίνει τόσο καλά, με κάποιο τρόπο θα εξασφαλίζετε χρήματα.

Από το Νοέμβριο και μετά η τύχη σας χαμογελάει και σας δίνεται η δυνατότητα να ζήσετε πιο ξέγνοιαστα και χαρούμενα.

Παρακολούθησε την Ετήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου σε βίντεο εδώ:©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved