Σκορπιός 2018: Ετήσιες Προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Ετήσιες προβλέψεις 2018 για τον Σκορπιό από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Σκορπιός 2018: Ετήσιες Προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Είστε οι μεγάλοι πρωταγωνιστές αυτής της χρονιάς, αφού μέχρι και το Νοέμβριο πολλά πράγματα θα μπουν στη θέση τους, αρκεί να είστε συγχωρητικοί, να ανοίγετε νέους δρόμους και να αλλάξετε τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα θέματα.

Η χρονιά θα ξεκινήσει δυναμικά, γιατί ο Άρης θα είναι στο ζώδιό σας, με αποτέλεσμα να ενδυναμώνει τη παρουσία σας. Παίρνετε πάνω σας όσες ευθύνες σας αναλογούν, γιατί νιώθετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε και θα κριθείτε γι’ αυτό. Προτιμάτε να κρύψετε την υπερβολική ευαισθησία σας, ακόμα κι αν αυτό σας επιβαρύνει. Είναι μια περίοδος έντονης αυτογνωσίας και θα έχετε τη δύναμη να θέσετε «τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων».

Από το τέλος Ιανουαρίου και μετά, θα «τρέξετε» περισσότερο τα οικονομικά σας θέματα κι ίσως μερικοί από εσάς σκεφτείτε σοβαρά να μεταναστεύσετε για να εργαστείτε στο εξωτερικό ή να κάνετε μια δουλειά που σχετίζεται με αυτό. Ο τρόπος που θα λειτουργήσετε το μεγαλύτερο διάστημα, θα σας επιτρέψει να ασχοληθείτε με θέματα τεχνολογίας, έρευνας, εφευρέσεων και κατασκευών.

Επιθυμείτε να προσφέρετε σε ανθρωπιστικό επίπεδο, σε άτομα ή ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Είναι τόσο έντονη η θέλησή σας, που αισθάνεστε όπως το λιοντάρι στο κλουβί, μέχρι να αναλάβετε δράση.

Από τις 11 Φεβρουαρίου ως τις αρχές Μαρτίου κι από την 1η Απριλίου ως τις 24 Απριλίου, θα είναι μια καλή περίοδος για τα ερωτικά σας.

Η μεγάλη είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο και στον άξονά σας, θα επηρεάσει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. Πιθανόν, μια μη αναμενόμενη έκρηξη στις στενές σχέσεις ή σε συνεργασίες που θεωρούσατε δεδομένες θα σας εκπλήξει. Τελικά όμως θα διαπιστώσετε ότι εσείς κατά βάθος αναζητούσατε αυτή την εξέλιξη, γιατί νιώθατε πως έκλεινε ένας κύκλος.

Από τις 9 Σεπτεμβρίου έως και τις 31 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα ευνοήσει κυρίως τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο.

Καλύτερη περίοδος για τα επαγγελματικά σας θα είναι από τις 16 Νοεμβρίου ως το τέλος Δεκεμβρίου, όπου όλα θα έρθουν αβίαστα και με έναν πολύ γλυκό και εύκολο τρόπο.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας αποτελεί την καλύτερη σύμμαχο, αναφορικά με την ερωτική σας ζωή. Γι’ αυτό και θα συνεχίσετε να είστε πρωταγωνιστές για μεγάλο διάστημα. Επαγγελματικά, θα κάνετε ανοίγματα που θα σας οδηγήσουν σε καινούργιους δρόμους. Προσέξτε να μην είστε δογματικοί και να μην αναλώνεστε σε κόντρες, γιατί δε θα έχουν αίσιο τέλος. Μετά τις 15 Νοεμβρίου τα πράγματα ηρεμούν πολύ.

Παρακολούθησε την Ετήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου σε βίντεο εδώ:



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved