Ζυγός 2018: Ετήσιες Προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Ετήσιες προβλέψεις 2018 για το Ζυγό από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Ζυγός 2018: Ετήσιες Προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

ΖΥΓΟΣ ♎

Βλέπετε πως κάτι καινούργιο έρχεται. Παρ’ ότι ο Κρόνος σας στενεύει τα όρια, εσείς ανεβάζετε τον πήχη κι αναδεικνύετε -έστω και με πίεση- τα ταλέντα και τις δυνατότητές σας. Αυτό θα ισχύσει κυρίως για τους Ζυγούς του πρώτου δεκαημέρου. Θα δείτε από διαφορετική οπτική γωνία τη ζωή, τις σχέσεις και την εργασία σας, αναγνωρίζοντας πως οι οικογενειακές αξίες, η δημιουργία δικής σας οικογένειας και το υψηλό αίσθημα του καθήκοντος σας ωριμάζουν.

Το καλό είναι πως θα έχετε αρκετές ευκαιρίες αυτό το χρόνο για να κάνετε καλύτερες οικονομικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Έτσι, θα εξασφαλιστείτε περισσότερο και θα πάψουν να σας απασχολούν θέματα επιβίωσης.

Από τα τέλη Ιανουαρίου, θα δραστηριοποιηθείτε δυναμικά και με μεγάλη ταχύτητα, ώστε να ανατρέψετε τα αρνητικά δεδομένα. Θα έχετε έντονη διάθεση για νέα γνώση κι ο τρόπος που θα επικοινωνείτε θα είναι τόσο δραστικός, που θα σας κάνει να αναρωτηθείτε για τον εαυτό σας. Ταξίδια και νέες εμπειρίες θα δώσουν λύσεις στα αδιέξοδά σας και μια άλλη προοπτική σε ό,τι κάνετε. Κατανοείτε ευκολότερα αυτά που σας συμβαίνουν, γεγονός το οποίο αλλάζει την πραγματικότητα προς το καλύτερο.

Αποστασιοποιηθείτε από το «εγώ» σας, γιατί αν έχετε βιώσει πόνο ή θυμό, αυτόματα θα δημιουργήσετε τις συνθήκες για να αναπαραχθούν.

Από τις 18 Μαρτίου και μέχρι τις 15 Μαΐου, θα είναι μια έντονη περίοδος, με πίεση σε επαγγελματικό επίπεδο, φιλοδοξίες κι επιθετικές κινήσεις, οι οποίες θα αποφέρουν αποτέλεσμα. Προσέξτε μόνο να μην έρθετε σε ρήξη με άτομα της οικογένειας ή του ευρύτερου κοινωνικού σας περιβάλλοντος. Μέχρι και τον Αύγουστο, θα βιώσετε δυνατές καταστάσεις, θα ρισκάρετε στα επαγγελματικά σας και ταυτόχρονα θα γίνετε πολύ ερωτικοί.

Οι Ζυγοί των τελευταίων ημερών θα βιώσετε την επανάσταση και την αλλαγή στο πετσί σας. Μη συμβιβαστείτε με πράγματα που σας τελματώνουν. Μπορεί προσωρινά να νιώθετε ότι αποσυντονίζεστε αλλά θα κρατήσει για λίγο και θα είναι για καλό σας.

Στον ερωτικό τομέα δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα, αφού το σύμπαν είναι μαζί σας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Σε οικονομικό επίπεδο, όταν αποφασίσετε να ξεφύγετε από την πεπατημένη οδό, είναι βέβαιο πως θα κερδίσετε πολλά χρήματα και μάλιστα ξαφνικά.

Παρακολούθησε την Ετήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου σε βίντεο εδώ:



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved