Λέων 2018: Ετήσιες Προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Ετήσιες προβλέψεις 2018 για το Λέοντα από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Λέων 2018: Ετήσιες Προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

ΛΕΩΝ ♌

Η καινούργια χρονιά ξεκινάει με δυνατό πάθος για να κατακτήστε όσα επιθυμείτε. Αλλάζετε όλα όσα σας μπλοκάρουν κι αυτό είναι ευεργετικό για σας και σας φέρνει δώρα. Το σημαντικό είναι ότι αρχίσετε να επιλύετε ανοιχτά θέματα του παρελθόντος και μάλιστα άμεσα και γρήγορα.

Από το τέλος Ιανουαρίου και μέχρι τις 17 Μαρτίου, θα γίνετε υπερβολικά δυναμικοί γιατί θα σας παρουσιαστούν μεγάλες ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Θα δράσετε με έναν τολμηρό και ταυτόχρονα πιο πνευματικό τρόπο για τα δικά σας δεδομένα κι αυτό θα σας βοηθήσει να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας. Θα κατορθώσετε να ταυτιστείτε με τη δύναμη που κρύβετε μέσα σας κι αυτό θα σας δώσει ώθηση να υλοποιήσετε το οτιδήποτε, χωρίς να φοβάστε ότι θα εκτεθείτε.

Θέτετε νέους στόχους αναφορικά με την κοινωνική σας αποκατάσταση, οι οποίοι όμως δε συνδυάζονται εύκολα με τις φιλοδοξίες σας, διότι χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς, τους οποίους δε είστε διατεθειμένοι. Ο Αιγόκερως θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας κι η οικογένεια θα επηρεάσει τις επόμενες κινήσεις σας, κυρίως σε όσους έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

Μάιο, Ιούνιο κι ως τα μέσα Αυγούστου, θα δώσετε αγώνα για να αποκαταστήσετε τη φήμη σας, προσφέροντας στους άλλους ή δουλεύοντας για αυτούς. Θα ασχοληθείτε με πρωτοποριακά θέματα, παρ’ ότι δε σας είναι εύκολο, γιατί εκ φύσεως επιδιώκετε να έχετε ηγετική θέση σε ό,τι κάνετε. Χρειάζεται να βγείτε από αυτό το πλαίσιο, να συνυπολογίσετε τις ανάγκες σας, αλλά και τις ευκαιρίες που σας δίνονται και να κινηθείτε ανάλογα. Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι κι ακατόρθωτο.

Επίσης, πρέπει να προσέξετε τις προσωπικές σας σχέσεις, κυρίως αν συζείτε ή είστε πολλά χρόνια παντρεμένοι. Προσπαθήστε να επιφέρετε τη βελτίωση και να μετριάσετε την τάση που έχετε να επιβάλλεστε.

Η ιστορία θα επαναληφθεί από τις 12 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου. Βιαστικές αποφάσεις για συγκατοίκηση ή γάμο, αλλά και συνεργασίες. Θα γίνετε πιο κοινωνικοί και δημοφιλείς. Θα ψάξετε για νέες γνώσεις και θα σας γοητεύσουν οι πρωτοποριακές ιδέες. Εφ’ όσον μπείτε στη λογική να γίνετε πιο συντροφικοί, θα ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων.

Από τις 6 ως τις 30 Μαρτίου, από τις 14 Ιουνίου ως τις 9 Ιουλίου, από τις 8 Αυγούστου ως τις 8 Σεπτεμβρίου κι όλο το Νοέμβριο θα είναι μια καλή περίοδος για τα ερωτικά σας, κυρίως αν έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

Οφέλη από οικογενειακά και κληρονομικά ακίνητα, από ασφάλειες, κέρδη από επενδύσεις, θα σας δώσουν μεγαλύτερες ευκαιρίες για να αναβαθμιστείτε σε όλα τα επίπεδα. Από τις 8 Νοεμβρίου και μετά θα αρχίσει μια περίοδος εύνοιας, ιδίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο.

Παρακολούθησε την Ετήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου σε βίντεο εδώ:



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved