ΣΚΟΡΠΙΟΣ New Year's Resolution: Όσους δεν τους αποτελειώσω το 2018, θα τους συγχωρέσω!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ New Year's Resolution: Όσους δεν τους αποτελειώσω το 2018, θα τους συγχωρέσω!

Το 2018, λέω να κάνω το ακατόρθωτο: να μάθω να συγχωρώ όσους με έχουν πονέσει, αδικήσει, βλάψει...

Βέβαια, από την άλλη σκέφτομαι «τι μου φταίνε τα ζωντανά να μην τα στείλω μια ώρα γρηγορότερα να συναντήσουν τον Δημιουργό τους;» και με παιδεύει η συνείδησή μου. Να συγχωρέσω και να δώσω τόπο στην οργή ή απλά να κάνω ντου κι ό,τι μείνει όρθιο, ζει για να δει τον ήλιο να ανατέλλει μια ακόμα ημέρα πριν το αποτελειώσω; Μέγα το ερώτημα κι ακανθώδες.

Για να είμαι κι απόλυτα ειλικρινής, δεν έχω πειστεί 100%, εάν θα είναι αυτή η απόφαση που θα πάρω για τον καινούργιο χρόνο, αλλά την κλωθογυρίζω στο τρυφερό μου μυαλουδάκι, μπας και το προχωρήσω το όλο θέμα.

Να σας πω και πως το έχω σχεδιάσει: πρώτα θα αναλογίζομαι τι μου έχει κάποιος. Ας πούμε ότι δεν πολυσυμπαθώ έναν συνάδελφο γιατί μου την μπαίνει άγρια, δεν μου αρέσει ο τρόπος του, μου βάζει τρικλοποδιές στην εργασία μου. Αντί να του δώσω άφεση αμαρτιών, λέω πρώτα να στήσω ένα όμορφο κι αγαθό σχέδιο να τον γονατίσω κι αφού τον έχω να προσκυνάει τα πατώματα, να τον κοιτάξω με νόημα και να πω (από μέσα μου φυσικά, μην γίνουμε και ρόμπες) «σε συγχωρώ!».

Και θα μου πείτε: «τι συγχώρεση είναι αυτή ματάκια μου, αφού τον εκδικήθηκες πρώτα;». Σας απαντώ: δεν είναι στη φύση μου να συγχωρώ. Όχι, δεν καταλάβατε: δεν συγχωρώ ποτέ, μήτε ξεχνάω. Και που θα συγχωρήσω κάποιον, έστω και μετά την απόδοση δικαιοσύνης (τελικά είμαι πολύ προχώ το άτομο!), είναι για μένα ένα μεγάλο βήμα προς την τελειότητα.

Μπράβο μου, με παραδέχομαι! Άντε γειά!

Μάθε τι υπόσχονται και τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved