ΛΕΩΝ New Year's Resolution: Απογοήτευση; Ευχαριστώ, δεν θα πάρω!

ΛΕΩΝ New Year's Resolution: Απογοήτευση; Ευχαριστώ, δεν θα πάρω!

Φέτος, θα σας κάνω μια μεγάλη χάρη (ίσα με την χάρη μου μεγάλη, αλλά ας μην πλατιάζω και ξεφύγουμε από το θέμα).

Από την 1η Ιανουαρίου του σωτήριου έτους 2018, θα χαμηλώσω τις απαιτήσεις μου και τις προσδοκίες μου! Στο πάτωμα θα τις ρίξω, αλήθεια! Αυτός είναι το στόχος μου!

Όχι γλύκες μου. Δεν θα τις χαμηλώσω σε σχέση με εμένα και την ομορφιά μου! Σε σχέση με εσάς, όλους σας θα τις ισοπεδώσω! Καλά διαβάσατε: δεν θα έχω πια υψηλές προσδοκίες κι απαιτήσεις από εσάς, γιατί και που είχα, φόλα έφαγα κι αρρώστησαν τα σωθικά μου. Υπάρχει λόγος να απογοητεύομαι και να τραβάω την όμορφη χαίτη μου τούφα-τούφα; Όχι! Επομένως, από φέτος, κάντε ό,τι θέλετε ή ό,τι δε θέλετε, μην το κάνετε, εμένα το ίδιο θα μου κάνει.

Δεν θα περιμένω τίποτα να το κάνετε σωστά ή να κάνετε κάτι για εμένα, χωρίς να σας το ζητήσω. Αυτό το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό, γιατί με απελευθερώνει μια κι έξω από τον πόνο της αχαριστίας που μου χαρίζετε απλόχερα μερικοί από εσάς. Είστε όλοι ελεύθεροι να είστε όσο πιο χυλόπιτες μπορείτε να γίνετε, εγώ, μια φορά, δεν θα χαλάσω το ζεν μου.

Για την ακρίβεια, πιστεύω ότι θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία μου, που ο μόνος από τον οποίο θα ζητώ και θα περιμένω κάτι, θα είναι ο ίδιος μου ο εαυτός. Κι αν νομίζετε ότι αυτό με κάνει να φαντάζω περισσότερο εγωκεντρικός, μαντέψτε τι; Κόψτε μου την καλημέρα, για να μην σπαταλάτε και το πολύτιμο σάλιο σας κι εγώ θα κόψω εσάς, κι όποιον μου ρίχνει το επίπεδο.

Φιλάκια!

Μάθε τι υπόσχονται και τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved