ΚΑΡΚΙΝΟΣ New Year's Resolution: Ήρθε η ώρα και για λίγο εγωισμό, αγάπες μου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ New Year's Resolution: Ήρθε η ώρα και για λίγο εγωισμό, αγάπες μου!

Ξέρεις τι θα κάνω το 2018; Θα ασχοληθώ λιγάκι με την πάρτη μου, έτσι για να θυμηθείτε οι υπόλοιποι τι όμορφα που ήταν που ασχολιόμουν με τα δικά σας 24 ώρες το 24ωρο.

Κρόνο στον Αιγόκερω απέναντι να με κοιτάει στα μάτια μου μηνύσανε για το 2018. No problem. Αφού κοτζάμ κατσίκα μασάει ταραμά και φτύνει και τα κουκούτσια (ο Αιγόκερως ντε!), εγώ γιατί να μην πιάσω το νέο έτος από το μαλλί και να του ξηγηθώ το ίδιο όμορφα;

Τέρμα οι γλύκες, τέρμα κι οι υποχωρήσεις. Από φέτος αγάπες μου, θα μπείτε στην σειρά, θα παίρνετε αριθμό προτεραιότητας κι ό,τι μπορέσω να κάνω για εσάς, θα το κάνω, αφού όμως πρώτα, κάνω ό,τι μπορώ για εμένα τον ίδιο!

Τελικά, νομίζω ότι πήρα την πιο σωστή απόφαση. Θα μου κοστίσει αρκετά η δυσαρέσκειά σας κι ομολογώ ότι στην αρχή θα θελήσω (από συνήθεια και μόνο) να κάνω ένα βήμα πίσω, να διαγράψω την απόφασή μου και να γίνω και πάλι ταραμάς αλοιφή για να με φάτε λάχανο.

Όμως, όχι! Θα με τραβήξω κι από τα ίδια μου τα μαλλιά αν χρειαστεί, αλλά -που να με πάρει- θα κρατήσω το πόστο μου και δεν θα κουνήσω μήτε το δάχτυλό μου.

Ξέρω ότι πολλοί θα με κακοχαρακτηρίσετε, αλλά παρά να κοσμίσω τον ίδιο μου τον εαυτό με επίθετα που δεν μου ταιριάζουν και δεν με κολακεύουν, ε, καλύτερα να με πείτε κακό, παρά… αρακά.

Διότι αγάπες μου φέτος… αρακάς no more!

Στην υγειά μου!

Μάθε τι υπόσχονται και τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved