ΤΑΥΡΟΣ New Year's Resolution: Όχι πια άλλες αμαρτίες το 2018!

ΤΑΥΡΟΣ New Year's Resolution: Όχι πια άλλες αμαρτίες το 2018!

Φέτος είναι η χρόνια που θα βάλω τον εαυτό μου σε πρόγραμμα!

Καλά διαβάσατε, ο Κρόνος με τριγωνίζει από τον Αιγόκερω και πιστεύω ότι θα με βοηθήσει να χαλκέψω την θέλησή μου, ώστε και να το πάρω απόφαση (να μου βάλω τα δυο ποδάρια σε ένα παπούτσι) και να ακολουθήσω – πετύχω το στόχο μου.

Εντάξει, φαντάζομαι ότι πάνω κάτω έχετε καταλάβει που το πάω. Θέλω να περιορίσω το φαγητό, τα γλυκά και να ξεκινήσω να αθλούμαι. Κι επειδή το φαγητό, όπως ξέρετε, για εμένα είναι ηδονή, καταλαβαίνω από τώρα ότι το 2018 θα έχει πόνο και στέρηση. Αυτό από μόνο του με καθιστά επικίνδυνο, γιατί αν χάσω γεύμα ή ξεκινήσω να τρώω μπροκολάκι-κουνουπιδάκι –σκοτώστε με καλύτερα- υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μετατραπώ σε κομάντο εφόδου ψυγείου.

Κι άντε, να υποθέσω ότι κάπως θα βρω (ο Θεός να το κάνει) μια άκρη με το φαγητό, για να πάω σε γυμναστήριο, ποιος θαρραλέος θα βρεθεί να με βαράει (για να με αναγκάσει να πάω και να μείνω κιόλας) και να μην τον κάνω φιλετάκι πουρέ;

Όμως, είπα: το (ψιλό)πήρα απόφαση, κάτι θα αλλάξει κι αν όλα πάνε καλά, η αλλαγή θα φανεί και πάνω μου… Εάν δε φανεί, θα συνεχίσω να είμαι ο ίδιος ευτυχισμένος κι ηδονισμένος Ταύρος που ήμουν πάντα. Εάν πάλι φανεί, θα είναι ένας κομψός Ταύρος-μπιζουδάκι (λέμε τώρα…), αλλά παίζει και να είμαι εκνευριστικά επιθετικός (η πείνα βαράει στα νεύρα, έχω ακούσει).

Για καλό και για κακό, βαστάτε και κανένα σνακ (τυροπιτούλα, σοκολατίτσα, μπισκοτάκι), όταν με συναντήσετε. Πότε δεν ξέρετε τι (δεν) θα έχω φάει...

Μάθε τι υπόσχονται και τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved