ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ New Year's Resolution: Το 2018 θα φτάσω στην κορυφή της... ευτυχίας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ New Year's Resolution: Το 2018 θα φτάσω στην κορυφή της... ευτυχίας!

Φέτος λέω να ευτυχήσω λιγάκι… ΟΚ, πλάκα κάνω… Λέω να ευτυχήσω πολύ.

Γιατί να το κρύψομεν άλλωστε; Ο Κρόνος θα είναι στο ζωδιάκι μου, πατέρας για εμένα, ζόρι για εσάς (αλλά ας μην σας το τρίψω στα μούτρα άλλο), μια χαρά θα περάσω. Κι επειδή γνωρίζω τον πατερούλη μου, σαν την παλάμη του χεριού μου, φέτος θα μαζευτώ και θα σοβαρευτώ κι όποιος με αντέξει, θα μπορεί να το υπερηφανευτεί, χωρίς να του κάνω τα μούτρα καλοκαιρινά.

Επομένως, το 2018, δεν θα είμαι απλά βαρύς, θα είμαι απόλυτα καταστροφικός, για όλους όσους με αμφισβητούν και πολύ καλός σε όλους εκείνους που θα μου σταθούν.

Επίσης, φέτος λέω να δείξω τρομερή επιμέλεια κι αγάπη σε κάποιον ακόμη: σε εμένα τον ίδιο. Πάντα με έχω σε εκτίμηση, αλλά έχω πλέον ένα λόγο περισσότερο να θέλω να με φροντίσω. Ο Κρόνος δεν χαρίζεται, άρα κι εγώ πρέπει να κινηθώ αναλόγως. Εάν νομίζατε ότι ήμουν υπερβολικά φιλόδοξος και… σκληρός, ετοιμαστείτε να με δείτε να είμαι υπερβολικά φιλόδοξος και τρυφερός. Τρυφερός και γλυκός με τον εαυτό μου. Δεν θα με κακομάθω, αλλά θα με μάθω να ξεπερνώ τις δυσκολίες, να υπερβαίνω τις αντιρρήσεις, να ανθίζω στα πιο δύστροπα κλίματα και να βρίσκω την ευτυχία στις πιο στριφνές καταστάσεις.

Στόχος μου για αυτή τη χρονιά είναι το κυνήγι της ευτυχίας, μέσα από τις μικρές στιγμές, μέσα από τις μεγάλες νίκες, μέσα από την κάθε ξεχωριστή ημέρα.

Το 2018, θα γίνω ένας χαμογελαστός (αλλά εξίσου επικίνδυνος) Αιγόκερως! Απολαύστε με!

Μάθε τι υπόσχονται και τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved