Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις πριν κάνεις το πρόγραμμά σου γι' αυτό το Σ/Κ σε βαθμολογία!

Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ
Κατά την διάρκεια του διημέρου αυτού, τα τηλέφωνα θα κτυπούν και ασφαλώς δεν θα είναι κάποιοι «τυχαίοι». Η ανάδρομη φορά του Ερμή στον 7ο ηλιακό σου οίκο θα σου φέρει πρόσωπα από το αισθηματικό «παρελθόν». Επανασυνδέσεις και επιστροφές (όχι απαραίτητα καταστροφές), έρχονται να σου δώσουν χαρά αλλά και να σε προβληματίσουν.

Βαθμολογία:+3.5 ίσως γιατί θα καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι η μόνη επιστροφή που θα ήθελες αυτόν τον καιρό είναι η επιστροφή φόρου.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτό το Σαββατοκύριακο το «καρδιοχτύπι» δεν θα λείψει όπως επίσης και η ένταση. Θα βγεις και θα διασκεδάσεις αλλά θα χρειαστεί να δείξεις ποιος είναι το «πρώτο βιολί» στην όλη κατάσταση. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα θα σε κάνει πιο σπάταλο ενώ η ένταση, που λέγαμε, μπορεί να βγει και στο σεξ οπότε θα νιώσεις... «κερδισμένος».

Βαθμολογία:+3 γιατί άλλο το «καρδιοχτύπι» από έρωτα και άλλο το «καρδιοχτύπι» από τα έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την Σελήνη στον 7ο ηλιακό σου οίκο μπορεί αυτό το διήμερο να νοιώσεις μια στιγμιαία επιθυμία για συντροφικότητα αλλά στην πραγματικότητα να είναι ανάγκη για περιπέτεια. Το φλερτ θα είναι έντονο αλλά θα πρέπει να προσέχεις τους «απαγορευμένους» καρπούς. Να θυμάσαι «παν μέτρον άριστον».

Βαθμολογία: +4 γιατί οι απαγορευμένοι καρποί ίσως είναι «βλαπτικοί».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το διήμερο αυτό θα νοιώσεις την ανάγκη να ανοιχτείς στο ταίρι σου μα και να απαιτήσεις ειλικρίνεια. Η «έξοδος» ίσως τελικά να μετατραπεί σε «κάθομαι εντός» αλλά περνώντας υπέροχα. Τα χάδια και η τρυφερότητα δεν θα λείψουν μήτε όμως και ο χαβαλές. Αν εύχεσαι μια επιστροφή σχέσης από τα παλιά, το σύμπαν ίσως, ακούσει την ευχή σου.

Βαθμολογία: +4 γιατί στο «γούτσου – γούτσου» είσαι ...μανούλα

ΛΕΩΝ
Η καψούρα χτυπάει κόκκινο και κάθε τι έχει το χρώμα του έρωτα. Τόσο ο Άρης όσο και η Αφροδίτης σε ωθούν να βγεις, να διασκεδάσεις και γενικά να «λάμψεις» κάνοντας τα δικά σου. Νέα πρόσωπα σε φλερτάρουν. Ακόμη και αν ο έρωτας μαζί τους μείνει σε θεωρητικό επίπεδο, αφήνει παρακαταθήκη για το μέλλον.

Βαθμολογία:+4 γιατί ο έρωτας είναι με προοπτικές σε βάθος χρόνου. Θα τα αντέξεις και ας πρέπει θέατρο να παίξεις

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το διήμερο αυτό θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις σχετικά με το τι θέλεις να γίνει στην ερωτική σου ζωή. Η ακόμη ενεργή αντίθεση Δία-Ποσειδώνα σε «χτυπά» για τα καλά και σου φέρνει στην ζωή σου καταστάσεις που σε ζορίζουν, αφού η ηθική και η λογική σου δεν σου επιτρέπουν τέτοιου είδους απολαύσεις. Μην ακούς τις «Σειρήνες» και μην παρασυρθείς.

Βαθμολογία:+2 και... «βήμα μην κάνεις βήμα αυτός ο έρωτας δεν είναι για πειράματα»

ΖΥΓΟΣ
Ένα διήμερο ιδιαίτερο αφού μπορείς να γελάσεις με την καρδιά σου αλλά κυρίως να νοιώσεις το φλερτ και τις ευεργετικές ιδιότητες του έρωτα. Η ανάδρομη φορά του Ερμή στο ζώδιό σου θα σου «ξυπνήσει» μνήμες και νοσταλγία για πρόσωπα του παρελθόντος. Αυτό όμως θα είναι αμφίδρομο και έτσι ίσως κάποια πρόσωπα επίσης να σε... θυμηθούν. Follow your heart!

Βαθμολογία:+4.5 αφού ο έρωτας έρχεται στην πόρτα σου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτό το Σαββατοκύριακο είσαι σε θέση ισχύος αρκεί να φερθείς έξυπνα. Θα νοιώσεις πως ώρες-ώρες παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου και αδυνατείς να ακολουθήσεις όλα έχεις σχεδιάσει στο μυαλό σου. Κάποιες επικοινωνίες και κινήσεις που θα γίνουν αποσκοπούν να δουν κατά πόσο είναι «ζεστή» η καρδιά σου ακόμα.

Βαθμολογία:+3 γιατί κάποιοι θέλουν να σε «τεστάρουν»...

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτό το διήμερο η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και μπορείς να έχεις μια αίσθηση υπεροχής. Στο φλερτ, με την αντίθεση Δία - Ποσειδώνα ενεργή, μπορείς να βγάλεις μια υπερβολή, όμως τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου και θα περάσεις με το ταίρι σου ονειρικά.

Βαθμολογία:+3.5 γιατί και η υπερβολή θέλει το ταλέντο της

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Παραγωγικό» μα και «ιδιαίτερο» θα είναι αυτό το Σαββατοκύριακο παρόλο που η Σελήνη στον 12ο ηλιακό οίκο θα σου δημιουργεί αμφιβολίες και θα σε «ζώνουν τα φίδια». Η παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στον 8ο ηλιακό σου οίκο σε κάνουν sex machine without a sin. Ζήσε τον έρωτα χωρίς ντροπή!

Βαθμολογία:+4 και πρόσεχε την sex machine... να της κάνεις «σέρβις»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένα σαββατοκύριακο το όποιο θα κληθείς να παίξεις τα αισθηματικά σου «ρέστα». Θα έχεις «τρελά» κέφια και θα είσαι αναμφισβήτητα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Θα φλερτάρεις και θα αρέσεις πρόσεχε όμως να μπορέσεις να «υλοποιήσεις» όσα θα έχεις τάξει. Εσύ μπορεί να ξεχνάς ότι τα λόγια από τις «πράξεις» απέχουν πολύ στην πραγματικότητα, οι άλλοι όμως έχουν μνήμη ελέφαντα.

Βαθμολογία:+4 Παίξε δυνατά... μα μην λες περισσότερα από όσα πρέπει.

ΙΧΘΥΕΣ
Ένα διήμερο το οποίο θα πρέπει να προσέξεις πως θα εκφράσεις τον «χείμαρρο» των συναισθημάτων που έχεις μέσα σου. Θα περάσεις αρκετά καλά, αρκεί να έχεις στα υπόψη σου πως εάν μείνεις με το ταίρι σου, θα περάσεις καλύτερα. Κάποια μηνύματα με ερωτικό περιεχόμενο θα σε αναστατώσουν.

Βαθμολογία: +3 γιατί αναστατώνεσαι και απογειώνεσαι... μα το «παιχνιδάκι» στο μυαλό έχει την «προσγείωση» στο τέλος για σκοπό.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved