Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις πριν κάνεις το πρόγραμμά σου γι' αυτό το Σ/Κ σε βαθμολογία!

Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ
Αυτό το διήμερο είναι για σένα πρόκληση. Θα φλερτάρεις, με τις όποιες αναποδιές, και θα κερδίσεις αυτό που θέλεις. Η προσωπική ζωή θα πάρει φωτιά και θα νοιώθεις όλα τα σημεία του σώματος σου να είναι ερωτογενή. Και αν κάποιοι σε «κράζουν» ουσιαστικά σε «θαυμάζουν».

Βαθμολογία: +4.5 γιατί σαν νέος είσαι ωραίος... άλλα ο Πλούτωνας ο «παλιός» κάπου σου ξηγείται αλλιώς.

ΤΑΥΡΟΣ
Μπορεί να ζοριστείς αυτό το διήμερο αλλά η νίκη είναι δική σου. Η υπομονή και η επιμονή σου σε οδηγούν σε μονοπάτια που καταλήγουν στην αγάπη και στην ηδονή. Η Σελήνη στους Διδύμους στον 2ο ηλιακό σου οίκο ίσως σε οδηγήσει να βάλεις το χέρι στην τσέπη... αλλά θα σ' αρέσει.

Βαθμολογία: +2.5 γιατί με την Αφροδίτη ανάδρομη τα «δοξάρια» ηχούν «δύσκολα φεγγάρια»

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είσαι το φαβορί το άχαστο αυτό το σαββατοκύριακο αφού επικοινωνιακά δίνεις τα «ρέστα» σου. Το φλερτ το έχεις αναγάγει σε επιστήμη και με την Σελήνη στο ζώδιο σου το πας ακόμη πιο μακριά. Βάλε λίγο συναίσθημα και υιοθέτησε το στυλ «είσαι μια όαση στη δυστυχία μου» και δεν θα σε πιάνει τίποτα...

Βαθμολογία: +5 γιατί είσαι το No1 που όλοι το θέλουνε πολύ...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η τύχη δεν θα σου λείπει αλλά η παρουσία της Σελήνης στον 12ο ηλιακό οίκο καθ' όλη την διάρκεια του διημέρου τελικά θα σε οδηγήσει να κάνεις φλερτ από το σπίτι ή να κλειστείς με το ταίρι σου εκεί. Όμως μην απογοητεύεσαι αφού αυτό το «σκηνικό» είναι αναπόσπαστο κομμάτι του χαρακτήρα σου. Και «κεκλισμένων των θυρών» εσύ θα περάσεις καταπληκτικά.

Βαθμολογία: + 4 γιατί ο Πλούτωνας και ο Ουρανός σαν τους τριβόλους κρύβονται... στις λεπτομέρειες

ΛΕΩΝ
Με τόσους πλανήτες στο ζώδιο σου είσαι η χαρά της ζωής. Θα τρέξεις στην θάλασσα, θα διασκεδάσεις και γενικά θα περάσεις καλά. Στο φλερτ παίρνεις «άριστα» αφού η τύχη σε συνδυασμό με την γοητεία και την γενναιοδωρία που θα επιδείξεις θα σε κάνουν πόλο έλξης. Η παρουσία του Άρη στον 12ο οίκο δεν ευνοεί τα «κρυφά». Το νου σου... Κάποιοι την πάτησαν ήδη.

Βαθμολογία:+4 γιατί ο Άρης πληγώνει όσο και αν σε πωρώνει...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το Σαββατοκύριακο αυτό θα είναι για σένα μια δοκιμασία αφού σε κάθε περίπτωση θα βρεθείς αντιμέτωπος/η με καταστάσεις μυστικές και περίεργες τελείως έξω από τα νερά σου. Ενώ θα φλερτάρεις, θα νοιώσεις σαν να είσαι «δεύτερη επιλογή». Αν και αυτό τελικά θα σε δικαιώσει. Άλλος θα φάει τα μούτρα του.

Βαθμολογία: +2 γιατί που να πας με ψυχολογία «μοκέτα» με φίσκα πλανήτες στον 12ο οίκο

ΖΥΓΟΣ
Κάθε επιλογή αυτό το διήμερο θα σημαδεύεται από καταστάσεις πρωτόγνωρες. Θα αρέσεις και αυτό θα είναι έκδηλο πλην όμως εσύ θα αναζητήσεις το ένα και μοναδικό. Το απόλυτο «ταίριασμα». Με τις «ευλογίες» του Δια και της Αφροδίτης θα βρεθείς σε περιβάλλον όπου ο έρωτας και η αγάπη θα σε περιστοιχίσουν...

Βαθμολογία: +4 και μην μασάς αφού η Σελήνη στους Διδύμους είναι για σένα ότι πρέπει...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το διήμερο αυτό θα είναι ουσιαστικά ένα crash-test για τα προσωπικά σου αλλά και για τον τρόπο που θα διαχειριστείς τις όποιες αισθηματικές δυσκολίες. Προστριβές, ίσως από υπερβολή, θα σε οδηγήσουν είτε να κάνεις πόλεμο... είτε έρωτα. Στην δεύτερη περίπτωση κερδίζεις στα ...σημεία.

Βαθμολογία: +2.5 γιατί υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες και ίσως σε σώσει ο Άρης... και το σεξ.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η τύχη σου ρίχνει απλόχερα τις ευεργεσίες της και εσύ θα πρέπει να είσαι εκεί, στις επάλξεις. Στο φλερτ πετάς αλλά με την Σελήνη στον 7ο οίκο στους Διδύμους θα πρέπει να επανεξετάσεις προς τα πού και πόσο φλερτάρεις γιατί ίσως βρεθείς προ εκπλήξεων. Η ταυτόχρονη άφιξη πολλών φλερτ ίσως ...σε εκθέσει.

Βαθμολογία: +3.5 γιατί με την Σελήνη απέναντι η πολύ «φωτιά» των πλανητών μπορεί και να σε «κάψει».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πολλά πράγματα δεν θα είναι όπως φαίνονται αυτό το διήμερο. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου ουσιαστικά θα σε αναγκάσει να λειτουργήσεις στο φλερτ και στην διασκέδαση πιο μεθοδικά. Οι προσπάθειες σου θα ευοδωθούν και με το παραπάνω όμως δύσκολα θα αποτινάξεις την αίσθηση του ερωτικά ανικανοποίητου.

Βαθμολογία: +3 γιατί λείπει η «σπιρτάδα». Ο Ερμής στην Παρθένο σε ωθεί σε «ελεγχόμενη πυρηνική αντίδραση στον έρωτα». Λέει;... Όχι και πολύ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το Σαββατοκύριακο αυτό θα έχεις έναν πολύ φορτωμένο 7ο οίκο πράγμα που σημαίνει πως θα βρεθείς ή μάλλον θα βρεθούν δίπλα σου πολλά άτομα. Η Σελήνη στους Διδύμους θα σου δώσει επικοινωνιακή δεινότητα και καπατσοσύνη να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις. Ο έρωτας για σένα θα είναι απόλαυση, για το ταίρι σου μυσταγωγία...

Βαθμολογία:+ 4 μόνο πρόσεχε γιατί με τον Άρη στον 6ο οίκο εάν σε εγκαταλείψουν οι δυνάμεις σου θα είναι..νυσταγωγία

ΙΧΘΥΕΣ
Κατά την διάρκεια αυτού του διημέρου ο έρωτας για σένα θα αποκτήσει άλλο νόημα αφού η Σελήνη στους Διδύμους θα σου δημιουργήσει ζόρια στο να εκφραστείς ενώ θα νομίζεις πως θα παίζεις «χαλασμένο» τηλέφωνο. Άλλα θα λες και άλλα θα καταλαβαίνουν. Ο Ερμής απέναντι στην Παρθένο θα δώσει λογική (στους άλλους) και έτσι σε κάθε περίπτωση η άλλη πλευρά του κρεβατιού δεν θα είναι άδεια...

Βαθμολογία: +2.5 γιατί ψυχολογικά με την Σελήνη στους Διδύμους θα είσαι ...μια χαρά και μια (και κάτι) λύπες.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved